Onani giver bedre sex og orgasme

 


Af blogger JoanBonani kan være nemmere med sexlegetøj

 

Ved at lære din krop og seksualitet bedre at kende via onani, så kan du opnå endnu bedre sex og orgasme – til glæde for både dig selv og din partner.

Jeg har brugt små 20 år på meget tæt at følge udviklingen indenfor specielt vi kvinders onani/selvkærlighed/sex med os selv. Både her via bloggen og mit snart mangeårige arbejde med sexlegetøj. Og forleden faldt jeg så over denne her onani og orgasme undersøgelse  på eb.dk. Hvor det slås fast, at kvinder hurtigere og nemmere opnår orgasme via onani frem for i forbindelse med sex. Der igen-igen kun understreger, hvor vigtig vores onani nu engang er – og altid vil være det. Ikke  mindst for at kunne opnå orgasme via sex!!!!

Onani baner vejen for bedre sex og orgasme

Selv om mange af de ting omkring onani og orgasme, undersøgelsen nu sætter en fed streg under, mange af os sikkert allerede har god erfaring med fra vores eget liv, så betyder det noget ekstra, at det lige pludselig er fakta. For lige så snart, der kommer eksperter og videnskabelige konklusioner ind over, så tror vi nemlig meget mere på, at vi ikke er alene om at opleve og erfare de her ting.

Som at man fx ikke er den eneste kvinde i hele verden, der ikke kan opnå orgasme ved at ride en mand. Eller at man heller ikke er den eneste kvinde, der ikke kan få orgasme i missionærstillingen eller ved at blive taget bagfra.

Så selv om videnskabelige undersøgelser og statistikker både kan virke lidt tørre og selvfølgelige i deres konklusioner, så er undersøgelserne samtidig super vigtige med hensyn til forståelsen af os selv og hinanden.

kvinder bør onanere mereDu bør aldrig lægge din onani på hylden

Nå, men tilbage til onanien, jeg i mange år selv kraftigt har advokeret for, at man aldrig nogensinde bør lægge på hylden. For jo bedre man som kvinde kender sig selv og sit køn – og lige nøjagtig ved, hvad der skal til for at kunne opnå orgasme, jo mere hjælper man ikke kun sig selv.

Volita er en god kilde til orgasme og onani og kan købes her

Med den viden og erfaring i baggagen kan man uden tvivl også guide sin partner til meget bedre end ellers at ramme plet under sex. Fremfor at begge måske mere eller mindre famler i blinde i forbindelse med netop hendes tilfredsstillelse.

Det samme gælder selvfølgelig også den anden vej rundt, når det kommer til at give ham tilfredsstillelse på den helt rigtige måde.

10 centimeter længere til højre, tak!

Fra mine unge år kan jeg tydeligt huske nogle fyre, som simpelthen lå og gnubbede løs i lysken på mig i den tro, at de ramte 100 procent plet – uden dog overhovedet at være blot i nærheden.

Og her er det altså vigtigt, at man som pige tør sige ”hallo kammerat, du skal altså lige 10 centimeter til højre”. Ellers snyder vi kvinder os selv igen og igen. Ellers snyder vi os selv for mega meget nydelse og tilfredsstillelse. Lige som vi egentlig også snyder den person, vi er sammen med. For fortæller man ikke videre, hvordan vedkommende burde gribe det an, så ved han jo heller ikke bedre.

Er du god til at onanere?

regelmæssig onani giver bedre sexEr man som kvinde rigtig dygtig til at onanere – altså kender sin krop rigtig, rigtig godt, så er det som regel heller ikke svært at få stor glæde og tilfredsstillelse ud af selvnydelse. Om det foregår ved hjælp af fingrene eller ved fx at benytte sexlegetøj.

Læs min anmeldelse af en god solo vibrator her

Er man god og rutineret til at onanere, så lærer man med tiden formentlig også at kunne opnå orgasme under sex, og endda i flere forskellige stillinger. Hvilket kan være fantastisk gavnligt i forbindelse med en sexpartner, hvor det af den ene eller anden årsag kan være lidt problematisk at kaste sig over mange forskellige stillinger. Samt måske endda opnå orgasme udelukkende via penetration, der langt fra er alle kvinder beskåret – for at udtrykke det lidt mildt.

I forhold til onani er det desuden super vigtigt, er i dag min helt personlige erfaring, at man simpelthen bør træne sig selv i at opnå orgasme på indtil flere forskellige måder. Altså så fremgangsmåden ikke er 100 procent den samme hver evig eneste gang. Men at det fx lader sig gøre at komme i mål via en type af vibrator den ene gang, og en anden type af vibrator den næste gang. Mens man så tredje gang måske helt lader sexlegetøjet være og i stedet udelukkende benytter sig af fingrene og en god glidecreme.

Forsøg med venstre frem for højre hånd

Og er man vant til at benytte højre hånd, så forsøger man næste gang at gøre tricket med den venstre i stedet. Man kan også forsøge at gøre O-tricket stående, mens man næste gang sætter sig på en stol. Porno kan eventuelt også virke for en – og hvor nemt og hurtigt lader det sig gøre?

Bruseren i badeværelset er også oplagt at forsøge sig med.

Nye og anderledes typer af onani og onaniteknikker findes der et utal af – og det gavner og hjælper, som sagt, ikke kun en selv, hvis man forsøger at gå nye veje. På sigt gavner det også partneren.

Igennem årene har jeg mange gange også slået et slag for lidt såkaldt fælles hyggeonani. Hvor formålet nødvendigvis ikke behøver at være andet og mere, end at man i situationen er til stede for hinanden. At man har en mental intimitet sammen, men hvor man klarer den rent fysiske del af tingene helt selv. For det kan han nemlig bedst selv, og det kan hun også bedst selv.

Alligevel opnår man på denne her facon en stor og tæt samhørighed med sin partner, der ikke kun er vigtig lige her og nu, men som også hjælper fremadrettet.

En mulighed er selvfølgelig også, at hun fx tager 90 procent af tjansen, hvorpå han så helt til slut, lige orgasmen, overtager med tungen og/eller fingrene og dermed får hende hele vejen i mål. Der giver begge parter et ekstra kick.

Sexlegetøj er mega fantastisk

Det kommer sikkert ikke bag på ret mange, der nu læser med, at jeg har den mening og opfattelse, at sexlegetøj bare er mega fantastisk. Og jeg har da også lige haft dette her projekt med 15 kvinder kørende, hvor vi alle, 30 dage i træk, skulle forsøge at opnå mindst en orgasme hver dag. For at finde frem til de gode og sunde ting ved at klare tingene selv – og gerne på daglig basis.

Her har nogle af de medvirkende kvinder undervejs i projektet fortalt, at orgasmen i de første dage var god og stræk, mens de efterfølgende orgasmer aftog en smule i styrke.

Læs også her anmeldelsen af GALA eller købe den her

Her er mit råd så, at man forsøger at få noget variation ind over sin onani. Nøjagtig som med sexlivet, der også hurtigt kan blive lidt for monotomt, hvis det måned efter måned kører i nøjagtig den samme rille. For simpelthen at prøve grænser af og udfordre sig selv. Der som regel også gør det noget mere givende og spændende og lystfuldt at onanere….og dyrke sex sammen.

The power of orgasme

Når man (som regel) helt ung kvinde først opdager og erfarer, at man ved helt egen kraft kan opnå en helt fantastisk klitorisorgasme, så er det intet mindre end ret så vildt. Og her bør man så sige til sig selv og holde fast i, at de her orgasmer har man sgu ret til at få – og at de er gode og sunde for en.

Desværre er det ikke alle forældre, af den ene, anden eller tredje årsag, der har lyst eller mulighed for at tale med sine børn om de her ting. Men bare det at give sin store søn eller datter en nøgle til eget værelse, der sikrer den unge en smule privatliv, det kan have meget stor betydning.

Det kan nemlig være en kæmpe hæmsko for den helt unge pige, der netop har opdaget dette her så fantastiske, hun nu kan gøre for sig selv, hvis hun ikke føler sig 100 procent tryg på eget værelse eller ude på badeværelset.

Læs her om gode nybegynder vibratorer

Frank, Casper og Klovn           

Som bekendt kører der pt. en ny sæson af Klovn med Frank Hvam og Casper Christensen over skærmen i de her uger – og i et af de første afsnit, der opdager Frank og Mia, ved et rent tilfælde, at teenagedatteren har en vibrator liggende i skuffen inde på sit værelse. Men frem for at konfrontere datteren med sin lille hemmelighed, så håndterede mor og far fundet på den bedst mulige måde. Nemlig ved helt at lade som ingenting. Jeg da kun kan blive super glad over.

For det første glæder det mig, at en serie, som så utrolig mange følger med i, bringer dette her issue på banen. Samt at den unge piges forældre så heller ikke gør fundet af vibratoren til mere, end det så er – nemlig noget helt naturligt. Og så er det egentlig helt ligegyldigt om husets teenager benytter en dildo, en vibrator, en elektrisk tandbørste eller smartphonen, der vibrerer.

Vi er født med lysten til at røre ved os selv

Onani og lysten til at røre og stimulere os selv seksuelt, er vi som bekendt født med – og på et tidspunkt, som regel som ung teenager, så tager denne her nydelse og trang til at røre ved sig selv helt naturligt kun til i styrke. Og her er det altså vigtigt, at man som forældre lytter til sine unger, hvis de har et behov for at snakke og spørge ind til nogle af de her ting. Når og hvis de selv vælger at komme til en. For shamer man først sit barn, bevidst eller ubevidst, så er løbet måske kørt for alvor. Så er det måske både første og sidste gang, at den unge åbner sig op omkring sin seksualitet over for en. Og hvem skal han eller hun så gå til???

Noget af det, denne her undersøgelse på eb.dk belyser rigtig fint, det er, at (citat): ”Kun 7 procent af kvinderne i undersøgelsen meldte om besvær med at få orgasme under onani, mens hele 35 procent har svært ved det under sex.”

4 ud af 10 kvinder har svært ved at få orgasme

Og det drejer sig altså ikke kun om penetrerende sex, tænker jeg, for så havde procentsatsen været noget højere, er jeg overbevist. Nej, vi taler uden tvivl om sex generelt. Hvor manden både benytter sin penis, fingrene og tungen til at stimulere hende med.

Læs her om Womanizer, det mest orgasmesikre produkt jeg kender

At 35 procent af kvinderne ikke får orgasme i forbindelse med sex, er, synes jeg, pænt mange – alt taget i betragtning. Og understreger da også kun yderligere, at vi kvinder ikke er specielt gode til at give videre til vores parter, hvordan han eller hun burde gribe tilfredsstillelsen af en an.

Sidder jeg i et lokale med ni andre kvinder, så vil 3 – 4 af os, statistisk set, have super svært ved at få orgasme i forbindelse med sex. Selv om partneren gør nok så mange krumspring for at få det til at ske – og det er da lidt tankevækkende.

Årsagerne til nul orgasmer kan være rigtig mange

Årsagerne kan selvfølgelig være mange. Måske evner man som kvinde ikke slappe godt nok af under sex, til at kunne opnå orgasme. Eller også har man fx brug for at ligge i en helt bestemt stilling, for at det kan lade sig gøre.

En årsag kan også være, at manden rammer et par millimeter ved siden af det helt rigtige sted – og så sker det bare ikke for en. Men, for at gentage mig selv, så kan der altså laves om på det. Men ikke uden at man som kvinde selv gør en helhjertet indsats i den boldgade.

Men lad nu endelig være med at fake, for at glæde ham. Det får man nemlig kun sjældent noget positivt ud af. I stedet burde man indse, hvor både lærerigt og frækt det kunne være for partneren, hvis man som kvinde stopper op og siger: Prøv at se her, hvordan jeg selv gør det!

Han ikke bør betragte som et nederlag, men derimod som en både fræk og lærerig oplevelse.

Så lader det måske gøre for ham næste gang, mens hun så samtidig slipper for at fake.

Orgasme som forspil er fantastisk

En orgasme eller to til kvinden som ”forspil”, vil ikke kun vil være en kæmpe gave til hende, men også til den sex, man som par efterfølgende dyrker sammen. For når kvinden fx får en klitorisorgasme eller to, så spænder hun først op, for efterfølgende at spænde fuldstændig af i hele underlivet. Desuden begynder hun helt naturligt at lubrikere rigtig meget. Blive ekstra meget våd i vagina. Der gør hende meget mere afslappet, smurt og klar til at modtage hans penis.

Hvorpå hun måske også vil være i stand til at blive taget i nogle stillinger, hun ellers ikke normalt er klar til.

god onani og sexlegetøj hør sammenSexlegetøj er en berigelse for sexlivet

Med hensyn til sexlegetøj, så håber jeg ikke, at der fortsat findes mænd og kvinder derude, der fortsat har fordomme omkring dildoer, vibratorer, penisringe mv.  For tænker man sådan, så frarøver man sig også sig selv og sin partner, som jeg ser det, muligheden for endnu bedre sex.

Jeg har aldrig været den, der har sagt, at sexlegetøj nødvendigvis skal være en fast del af ens sexliv. Men derimod bør det være et berigende tilvalg, et krydderi, man med jævne mellemrum har mulighed for at benytte sig af. Fordi man sammen har lyst forbedre det eksisterende sexliv.

Vi taler bedre sex, mere intense orgasmer, flere og nye muligheder at lege sammen på – samt at man har lyst til at forkæle sig selv og hinanden.

En begynderbox kan være en kæmpe gave til parforholdet, læs her om MY FIRST ONE

Sexlegetøj åbner op til dialog

Sexlegetøj kan helt klart også åbne op til dialog – samt ikke mindst udfordre parret til fx at prøve helt nye stillinger af. Benytter manden fx en penisring med vibrationer, der i forbindelse med vaginalt samleje klitoris-stimulerer hende, så er der også noget større chance for, at hun kan få orgasme via sex.

Sexlegetøj er i en via grad et hjælpemiddel, men bør nu hverken opleves eller tolkes sådan. I stedet bør man se de her mange sexlegetøjsprodukter, man i dag kan få, som et positivt krydderi og tilvalg, så man kun får endnu mere glæde og nydelse ud af sexakten sammen.

Lige som diverse former for sexlegetøj for kun flere og flere både mænd og kvinder er en rigtig god hjælp i forhold til at få orgasme i forbindelse

joanb

Er gift på 15. år med Manden, hun har tre skønne unger på henholdsvis sammen med (to piger og en dreng i midten). Bor og arbejder (meget praktisk, specielt når man elsker at være hjemme hos familien) på 10. år på landet, på sjælland, kun 500 meter fra Fakta og en smuttur fra København, hvis trangen til lidt storbyoplevelser skulle komme over familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud