Sexpude til ham og hende, der ønsker bedre sex

 


af blogger JoanB

Liberators sexpude Jaz er en god og effektiv hjælp og fysisk støtte i forbindelse med bedre og mere afslappet sex og onani – Jaz kan benyttes i et utal af frække stillinger.

LIBERATOR JAZ puden kan købes her

Så har jeg stiftet bekendtskab med det her amerikanske mærke, der hedder Liberator. Jeg mødte faktisk Brad fra Liberator på AnMe erotikmessen i Los Angeles her i januar, hvor han viste mig alle deres puder. Liberator er nemlig en kollektion af sexpuder/sexmøbler, som hjælper og afhjælper i forhold til stillinger og bedre og mere afslappende sex – imellem primært to mennesker.

Sexpude formet som en kile

Nu har jeg så fået min helt egen sexstilling pude fra producenten, nemlig Jaz, der i form minder lidt om min egen hovedpude. Jaz er en skumpude, som ikke er hård, men til gengæld er så solid, at den ikke bare bliver mast sammen under vægten af ham eller hende eller begge. Og den fungerer lidt i stil med, når man fx benytter sin hovedpude til at støtte under lænden.

Jaz-puden er formet som en kile – altså flader helt ud i den ene ende, mens den bliver tykkere og tykkere i retning af den modsatte ende, hvor den til slut runder. Lidt som en slags rampe – en sexrampe, kan man passende kalde den.

Giver god støtte under sex

Min oplevelse af Jaz puden er, at den giver rigtig, rigtig god støtte – eksempelvis i lænden på kvinden i forbindelse med sex. Hvilket øger chancen for at ramme nogle rigtig gode punkter inde i vagina i forbindelse med samleje. Samtidig giver den også manden mulighed for bedre og mere afslappet at kunne ”arbejde” i stillingen. Hvis han fx ligger på ryggen og hun sidder ovenpå.

Så har han via Jaz hjælp til at understøtte hende, hvis han i stillingen har puden under sine knæ.

Brug af sexpuden giver også en mere præcis indtrængen – samt mulighed for fx dybere stød. Nogle både kvinder og mænd formentlig vil sætte ret stor pris på.

Du kan også se andre LIBERATOR puder her

Favoritten er stående på alle fire stillingen

Min helt personlige favorit med Jaz-puden er sådan lige umiddelbart, når man som kvinde står på alle fire. Her kan mange af os kvinder godt lide at have en pude ind under maven, så den ikke bare hænger der og dingler. Og her giver puden rigtig god støtte – og er samtidig så tilpas hård, at man kan lægge hele sin vægt på den.

Når man så er færdig med at hygge sammen, kan man rent faktisk også benytte Jaz som hovedpude. Der jo er super praktisk. Den giver en rigtig god støtte i nakken – og kan også, er min egen erfaring med den, benyttes som kigge-tv-pude.

Liberator fører en bred vifte af produkter

Nu er Jaz jo ikke det eneste produkt/sexpude produceret af Liberator, der står bag en bred vifte af denne type af sexpuder og sexmøbler til brug for bedre og mere givende sex og onani.

Noget af det mest interessante ved de her produkter er, at de kan afhjælpe en masse problematikker for rigtig mange mennesker. I forbindelse med fx fysiske begrænsninger og mindre mobilitet. Eller i forbindelse med fx graviditet, hvor Jaz og/eller andre Liberator puder kan bidrage til at lette det for hende – og naturligvis også gøre det lettere for ham at komme til.

Nogle af de her forskellige puder kan også være en stor hjælp for folk med decideret fysiske udfordringer. Som eksempelvis ondt i ryggen og/eller smerter i leddene, hvor man har brug for fysisk støtte i forbindelse med sexaktivitet.

Køb din egen LIBERATOR JAZ her

God pude til at træne orgasmer med

Er man nu singlepige, som fx gerne vil arbejde med sine orgasmer, så er Jaz faktisk rigtig fin at placere under lænden. Ikke helt ind under lænden, men bare så puden løfter lænden en lille bitte smule, der gør det nemmere at arbejde med sin bækkenbund.

Er man alene, og ”kun” har sine egne hænder at gøre godt med, er det via Jaz også nemmere at benytte fx en klitorisvibrator og en dildo på samme tid på sig selv.

De helt store Liberator møbler koster, naturligvis, en del penge. Faktisk flere tusinde kroner. Mens man kan være heldig at finde mange af de mindre og mere enkle sexpuder til en nedsat pris – og rent prismæssigt er de altså ikke dyrere end hvad en god hovedpude nu koster.

Desuden medfølger der et betræk, man kan tage af efter brug og komme i vaskemaskinen, der er super praktisk. Når man lige har ligget der og svedt i en eller flere frække stillinger.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud