Kaerlig dansk vandbaseret glidecreme hitter

 


Af blogger Joanb

Danske Sinful.dk er netop kommet på markedet med en dansk produceret, økologisk, vandbaseret glidecreme, der er første skud på stammen af en række produkter i Kaerlig serien – og jeg er vildt begejstret!!!!

Absolut en “MUST HAVE” – siger det bare 🙂

KAERLIG glidecremen kan KUN købes her

Jeg har simpelthen modtaget flydende Kaerlig(hed) af Mathilde fra Sinful.dk.

Kaerlig er en ny, dansk, økologisk og vandbaseret glidecreme, udviklet udelukkende på naturlige ingredienser – og jeg er, kan jeg roligt sige med det samme, helt vild med den.

Jeg elsker simpelthen alt ved den. Jeg elsker flasken, og jeg elsker dette her meget nordiske udtryk, produktet nu engang har fået – og så elsker jeg samtidig det meget, meget simple udtryk, den nye Kaerlig glidecreme også har.

Det minder mig lidt om at handle i Ikea, hvor det hele er nemt og meget ligetil (bortset fra at samle møblerne, men her skal der altså hverken samles det ene eller andet).

Vandbaseret glidecreme, der ikke klistrer

Det, der er særligt fedt ved Kaerlig er, selv om produktet er vandbaseret, at glidecremen ikke har denne her lettere tykke konsistens, man ellers godt kan opleve ved de vandbaserede glidecremer. Kaerlig giver heller ikke denne her friktionsfornemmelse, man også godt kan opleve via brugen af en vandbaseret glidecreme, når den tørrer ud. Faktisk, som er ret vildt, så efterlader denne her creme slet ikke noget. Det er nærmet som om, at huden bare absorberer hele molevitten.

Køb KAERLIG glidecreme lige her

Og jeg lyver ikke, når jeg siger/skriver, at glidecremen ingen smag har. Den er bare helt uden smag – lige som den er helt uden duft, den er altså fuldstændig neutral. Der betyder og indebærer, at Kaerlig glidecremen ikke overdøver vores egne kropslige dufte og væsker, der langt hen ad vejen er med til at tænde os seksuelt.

Sund indvirkning på hud og slimhinder

Jeg ved, at der er brugt rigtig lang tid på at udvikle dette her produkt, som også har Aloe vera i sig. Der er super lækkert, og som har en rigtig god og sund indvirkning på både vores hud og slimhinder. Og helt ærligt, så er der ingen som helst problemer ved at have en sådan tube stående ude på badeværelset eller på natbordet i soveværelset. Den ligner og blender jo super fint ind med vores håndcremer og andre typer af cremer mv. til kropspleje. Kaerlig afslører så absolut intet – altså lige ud over, at der meget diskret står Personal Lubricant uden på tuben.

Mega overkommelig pris

Sidst men ikke mindst, trods alt, så er denne nye glidecreme mega overkommelig i pris. Man får en tube med 75 milliliter for et godt stykke under 100 kroner. Så her er bare et super duper dansk produkt, der får mig til at glæde mig ekstra meget til at se og på egen krop opleve, hvad der næste gang kommer på markedet fra denne her Kaerlig-serie.

Køb og prøv KAERLIG glidecremen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud