Rabbit Vibrator med klitoris hjul – fra Boom

 


Booms Rabbit Vibrator, Cyklone, er generelt et ret godt produkt – vibrator-hjulet er dog ikke helt i top

Cyclone er fundet her

Det her mærke – Boom Natural Plesure, har jeg tidligere haft kigget på et par gange, men det er aldrig blevet til meget mere. Men nu har jeg altså fået tilsendt dette her rabbit-lignende produkt fra producenten.

Og primært, indrømmer jeg gerne, har jeg valgt at teste og anmelde vibratoren på grund af hjulet. Der er placeret ude på siden af produktet, og som under brug stimulerer klitoris.

Man bør naturligvis aldrig være forudindtaget, men mine tidligere erfaringer med produkter med vibratorhjul, til fx oral stimulation, har ikke været vildt fantastiske. Men fred nu være med det.

Nu er det nemlig Cyklone fra Boom, det her udelukkende handler om.

Moder Jord-agtig Rabbit Vibrator

Jeg kan egentlig godt lide selve udseendet af Booms produkter. Vi er ovre i det lidt mere naturlige – med jordfarver og træ. En smule Moder Jord-agtigt.

Og Cyklone er naturligvis blevet opkaldt efter dette her famøse vibrator-hjul, som drøner rundt og rundt (som en lille ”cyklon”) og stimulerer klitoris.

Samtidig med at skaftet, som i øvrigt er velformet og dejlig blødt, vibrator-stimulerer det indvendige af skeden. Herunder ikke mindst G-punktet. Nøjagtig som alle andre typer af rabbits gør.

Helt personligt, efter at jeg nu har testet Cyklone, så er længden på vibratoren rigtig god – og samtidig kan jeg rigtig godt lide, at vibratorhovedet er en lille smule spidst ude i enden. Det gør nemlig, at vibratoren i mange tilfælde både kan ramme og stimulere helt oppe omkring livmoderhalsmunden. Bedre kendt som A-punktet.

Cyclone kan findes her

Lidt ærgerligt med det vibrator-hjul

Rabbit vibratoren er udstyret med blot to knapper, der gør den meget simpel at betjene. Med den ene knap styrer man skaftet – og den vibrerer allerede temmelig kraftigt på første tryk.

Med den anden knap styrer man vibratorhjulet med de her små flapper på, som da også er fint nok. Helt personligt kunne jeg dog godt have tænkt mig, at hjulet kunne køre begge veje rundt. Ikke kun den ene vej rundt.

Som den kører nu, så ”slikker” hjulet kun nedefra og op, men hvor kunne det dog være fedt, hvis den også kunne ”slikke” den modsatte vej rundt. Måske det kommer, man kan da håbe, med en version nummer to af produktet.

Lidt for snurrende vibrationer

Generelt er vibratoren, synes jeg, dog en lille smule for snurrende i sine vibrationer. Personligt kunne jeg godt have ønsket mig nogle lidt mere slående og kraftige vibrationer i skaftet.

Denne rabbit vibrator er genopladelig, og der medfølger et USB-stik, og det tager ikke specielt lang tid at oplade Cyklone til 100 procent.

Cyklone er, alt taget i betragtning, et helt fint produkt – og jeg er ret sikker på, at en del kvinder vil opleve, at produktet er helt fantastisk.

Når det derimod kommer til mig selv, er det ikke et produkt, jeg fremadrettet vil benytte i den helt store stil – og igen på grund af hjulet, som desværre ikke evner at stimulere mig nok.

Cyclone kan købes her

Fakta om Cyklone

Bag produktet: Boom Natural Pleasure

Materiale: Silikone

Stimulations niveauer: Klitoris-hjul med 3 hastigheder, 10 vibrationsprogrammer i skaftet

Strømkilde: Genopladelig, USB-oplader medfølger

Interface: 2 knapper

Fordele: God kvalitet, fint design,

Ulemper: Hjulet kan kun køre en vej rundt

Hvem kan få glæde af Cyklone: Den lidt mere vibratorfølsomme kvinde

Pris: Lidt dyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud