Begynder vibrator – til indvendig og udvendig brug

Test af Keri begynder vibrator fra luksus producenten Svakom. 

Jeg har haft ret travlt det sidste stykke tid – med alle de her nye ting og sager, jeg skal have testet i hoved og bagdel. Bogstaveligt talt. Og jeg får ikke mindre travlt hen over resten af sommeren, for sommermånederne er den tid på året, hvor producenterne kommer på markedet med mange af deres nye produkter. Eller opgraderinger af allerede eksisterende vibratorer mv.

Keri kan købes her

Begynder vibrator til rimelig pris

Keri begynder vibrator, jeg her tager fat i, er nu ikke et af de helt nye produkter. Keri, der er velegnet til både indvendig og udvendig brug, kom på hylderne sidste år, men fortjener nu alligevel at få lidt spalteplads her på bloggen.

Og det gør vibratoren primært fordi, den er super velegnet og god til nybegynderen, der ikke ønsker at lægge ud med at bruge tusindvis af kroner på noget, der måske rammer helt skævt.

Svakom står for luksus

Lad mig begynde med at fortælle, at Keri vibratoren er udviklet af Svakom. Et brand, der har en smule svært ved at markere sig i forhold til de lidt større producenter. Endnu da. For forhåbentlig kommer det. Svakom producerer nemlig ultra lækre kvalitetsprodukter. Dog til en noget mere rimelig pris end fx svenske LELO, der også fører sig frem på ekstra høj kvalitet.

Denne begynder vibrator kommer i en fin æske, med et fullsize foto af Keri uden på – der giver mulighed for 1-til-1 at vurdere, hvad man står over for.

Keri kan købes her

Langt skaft, lille vibratorhoved

Keri har det her meget lange skaft og et lille vibratorhoved, med en god bue ude i enden, så man både kan benytte produktet som klitoris vibrator og til indvendig brug, som g-punkt vibrator.

Jeg elsker farven, der er svagt lyserød, og så er vibratoren super nem at finde ud af.

Man holder blot knappen inde, og så er man kørende. Til gengæld skal man bruge lidt tid på at lære knapfunktionen, hvor man skifter imellem intensiteten af vibrationerne, ordentlig at kende.

Heldigvis går vibrationerne ikke alt for voldsomt i selve skaftet, som godt kan være til stor irritation for ham eller hende, der fører produktet.

Begynder vibrator med kraft på

Du bør ikke lade sig narre af Keris let sarte og delikate udseende. Dette her forholdsvis lille produkt er nemlig født med både svage/blide og temmelige kraftige vibrationer. Så er du begynder, så er der god mulighed for at prøve sig frem. Så du stille og roligt kan lære dig selv og produktet godt at kende.

Keri begynder vibrator er dog også velegnet den mere øvede bruger af sexlegetøj. Den har nemlig (også) de her – i min verden – ekstra gode og kraftige vibrationer.

Som afslutning vil jeg endnu engang slå fast, at Keri er et super produkt til hende, der som ny eller forholdsvis ny sexlegetøjsbruger ønsker høj kvalitet og effektivitet – og designet er helt i top.

Vibratoren er virkelig velproduceret, uden grimme kanter eller mærker, og er dekoreret med et fint ”sølvemblem” med Svakom mærket på.

Genopladelig via USB-stik

Vibratoren er genopladelig, og der følger en oplader med, som kan benyttes via et USB-stik til væggen eller direkte i computeren – og så medfølger der også en fin opbevaringspose, jeg vil anbefale, at du benytter sig selv. For at skåne og sikre Keri, når man ikke lige benytter den.

Alt i alt en rigtig fin begynder vibrator til både indvendig og udvendig brug, til en rigtig fornuftig pris målt i forhold til, hvad du her får for pengene.

Keri kan købes her

Bag produktet: Svakom

Materiale: Silikone

Ftalatfri: Ja

Stimulations niveauer: 5

Strømkilde: Genopladelig, oplader medfølger

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: God begynder, nem at holde, nam at finde ud af

Ulemper: Ingen umiddelbart

Pris: Meget fin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud