60 dages vaginal lyshealing med vSCULPT

vsculptFølg med på sidelinjen, når jeg i de næste som minimum to måneder løbende vil teste og skrive om mine (forhåbentlig) positive vagina-healende oplevelser med amerikanske vSCUPLT.

I dag, torsdag den 21. januar 2016, kaster jeg mig hovedkulds ud i projekt lys- og varmehealing af det indvendige af skeden med det helt nye, amerikanske produkt vSCULPT.

Et dildoformet og ergonomisk korrekt designet apparat, der udsender varme, vibrationer ikke mindst og lysterapi via seks røde og tre infrarøde LED-lysledere.

Og her skal lige advarende tilføjes, at man under ingen omstændigheder skal kigge direkte ind i det ekstremt stærke, røde lys, når apparatet arbejder. Det kan nemlig give alvorlige skader på øjnene. V SCUPLT er kun til indvendig brug – og kun et få antal minutter ad gangen.

I de næste minimum 60 dage skal jeg tre gange om ugen behandle mig selv med vSCULPT, i begyndelsen seks minutter pr. gang. Og mit helt personlige håb med projekt lyshealing er, at jeg fx ikke længere småtisser i forbindelse med hård fysisk aktivitet. Måske kan jeg endda hoppe på trampolin med ungerne til sommer. Samtidig håber jeg på at blive tanden mere stram samt blive lidt mere naturlig våd i forbindelse med seksuel aktivitet. Man også skulle kunne opnå.

vSCULPT godkendt som medicinsk produkt i USA  

vSCULPT er et amerikansk apparat der har opnået FDA godkendelse som et medicinsk produkt, og er ikke frembragt til at frembringe seksuel nydelse og tilfredsstillelse – også selv om produktet, der udelukkende må benyttes indvendigt i skeden, både er med varme og vibrationer.

vsculptTil gengæld kan brugen af apparatet på sigt – håber jeg, hjælpe os kvinder til at rette op på nogle af de fysiske ændringer og skader der kan forekomme – og som desværre forekommer hos ikke så få – i forbindelse med blandt andet graviditet, fødsler, overgangsalder mv.

Colette Courtion, ide-kvinden bag vSCULPT, har en bagrund indenfor skønhedsbranchen som kosmetolog. Hvor lysterapi blev benyttet til healing og regenerering af huden i forbindelse med skæmmende ar, strækmærker, fjernelse af rynker og i forbindelse med kemisk peeling.

Hvorpå hun kom på den ide, at infrarødt lys måske også kunne virke healende på mere fysiske skader i vagina.

Herunder blandt andet en regenererende effekt på skedens slimhinder, hvor varmen fra apparatet hjælper på blodcirkulationen. Samt virke healende og styrkende på bækkenbundsmuskulaturen mv. Og noget tyder på, ifølge en amerikansk testgruppe, der over 2 – 3 måneder har benyttet sig af vSCULPT, at produktet rent faktisk virker efter hensigten.

Overvældende testgruppe resultater

De foreløbige resultater viser nemlig, at hele 95 procent af kvinderne i testgruppen har oplevet at at blive mere stram. 91 procent er mere våde i forbindelse med sex og onani. 90 procent døjer mindre med inkontinens. 89 procent oplever i dag en større sensitivitet i forbindelse med samleje, mens 78 procent af kvinderne i testgruppen føler det mindre smertefuldt end tidligere at have samleje.

Om jeg evner at opnå lige så markante og positive resultater via brugen af min vSCULPT, det kan kun testen over de næste 2 – 3 måneder fortælle mig – og alle jer, der løberne vælger at læse med. Jeg går i hvert fald ind til opgaven med krum hals og troen på, at jeg kan få noget godt ud af ”anstrengelserne”.vsculpt

9 tanker om “60 dages vaginal lyshealing med vSCULPT

 • maj 10, 2016 at 6:50 pm
  Permalink

  …Noget nyt med projektet her…??

  Svar
  • maj 11, 2016 at 4:53 pm
   Permalink

   Jeg er i gang med en mellem landing på vSculpt, men kan godt afsløre at jeg er lidt imponeret.

   Svar
   • maj 13, 2016 at 7:21 am
    Permalink

    Uhhh…lyder spændende! 😀
    Kan jeg spørge, hvor du har fået fat i den…? Den ser ikke ud til at være til salg i Europa… :/

    Svar
 • september 23, 2016 at 8:05 pm
  Permalink

  Hej Joan.
  spændende side og gode anmeldelser du har her på siden. Hvordan er det gået med lys-terapi massagen?? Jeg døjer selv med spændinger i skeden og synes det lyder spændende med denne mulighed for at hjælpe på muskler, blødtilførsel og heling af slimhinder. Jeg har netop bestilt min første Liv 2 og tænker at den måske kan løsne op, men vSculpt lyder klart også som en god mulighed… kender du til andre “værktøjer” der kan hjælpe underlivet med at slappe af, opbygges og opleve nydelse?

  Svar
 • maj 23, 2017 at 9:42 pm
  Permalink

  Jeg går ud fra det var en fuser, siden du ikke har kommenteret på det siden.

  Svar
  • juni 10, 2017 at 3:34 pm
   Permalink

   Hej Nana

   Nej, det er bestemt ikke en fuser, men produkter er endnu ikke CE godkendt, så vidt jeg er orienteret fra Joylux Inc.
   Men jeg poster mere lige så snart jeg ved noget.

   kh
   Joan

   Svar
 • juni 10, 2017 at 2:46 pm
  Permalink

  Hej Joan,
  nu er der gået en rum tid….noget nyt?? Er den pengene værd..?? Nu den bliver solgt i Europa, ville det være rart at vide, om den er værd at investere i 🙂

  Svar
  • juni 10, 2017 at 3:33 pm
   Permalink

   Hej Sidse
   Jeg har holdt lidt igen med info på Vsculpt, da Joylux Inc. fortæller at de endnu ikke har fået EU’s godkendelse på den. Jeg kan godt se på deres hjemmeside at de sælger den som om den kommer fra UK, men jeg er i tvivl om hvorvidt den er godkendt hertil som sådan.
   Har du set den andre steder i EU???
   Jeg kan godt afsløre at den har en markant effekt, og jeg bruger den i perioder til stadighed. men før jeg sådan endeligt går ud og siger WOW, vil jeg gerne have lov til at teste deres nyeste version, som jeg burde have inden længe.
   Så hvis du kan vente en lille rum tid endnu, kan jeg give en ordentlig anmeldelse.

   kh
   Joan

   Svar
 • juni 13, 2017 at 10:02 pm
  Permalink

  Hey Joan,
  tak for svar 🙂
  Jeg har fået en mail fra dem, om at den nu kan købes fra UK, og så linket hertil: https://uk.vsculpt.com/collections/all

  Glæder mig til at høre mere om den! Det er jo noget dyrt noget at rode med…så der skulle jo gerne være lidt benefit ved den 😉

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud