Lamourbox med Magic Wand Vibrator

 


Årets sommerudgave (juni/juli) fra danske Lamourbox, indeholder blandt andet en effektiv og mega sød Magic Wand Vibrator – endda en såkaldt dobbelt-Wand, der kan benyttes til lidt af hvert frækt.

Start dit eget romantiske medlemsskab lige her

Sexlegetøjsindustrien har været inde i en rivende udvikling igennem de sidste snart rigtig mange år, og en af de ting, der her i 2019 hitter rigtig meget, er forskellige former for sexlegetøjs-kits. Bokse, kasser og pakker, der indeholder optil mange forskellige stykker sexlegetøj, og hvor man så får sættet/kittet til en ekstra fordelagtig pris. I hvert fald i forhold til, hvis man skulle købe produkterne enkeltvis.

Magic Wand Vibrator – og meget mere

De her sæt med sexlegetøj er egentlig ikke noget nyt. Helt tilbage i 1980erne og 1990erne, der kunne man også få sæt. Der fx kunne indeholde en lille stavvibrator samt en samling af hætter til, man så kunne skifte imellem. Eller en lille bullet vibrator, man kunne sætte forskellige små hætter aka vibrator-dimse-dutter på, så klitoris stimulationen kunne variere fra gang til gang.

Forskellen fra dengang og til i dag er bare, at produkterne i ”gamle dage” ofte var af en meget ringe kvalitet – og at man aldrig vidste, hvad produkterne indeholdt af forskellige kemikalier og eventuelt skadelige stoffer. Lige som mange af datidens produkter helt bogstaveligt lugtede giftigt.

Danske Lamourbox i front

I dag tænker producenterne heldigvis meget mere over kvaliteten af det sexlegetøj, man kommer i de her kasser aka kits. Og denne her kasse, jeg i dag her skriver om, er fra danske Lamourbox. Der har været på markedet i godt halvandet års tid – og det går rigtig godt med konceptet. Vi taler om en abonnementsordning, hvor man får en ny boks hver anden måned, og hvor hver boks koster 200 kroner. Langt de fleste af os kan overkomme.

Sommerkassen anno 2019, jeg nu har fået kigget på og testet, den indeholder en del ting, man ikke har fået de foregående gange. Det helt store og rigtig fede produkt, som samtidig gør, at værdien af kassen langt, langt overstiger, hvad man nu engang betaler, er en mega lækker, effektiv og sød såkaldt Magic Wand Vibrator (tryllestav). Vibratoren er kridhvid og beklædt med et sølvskjold og kommer fra et mærke, der hedder Smiles, som holder til i Tyskland.

Læs meget mere om konceptet her

Fleksibelt ball-head aka mikrofonhoved

Men hvad kan man så benytte en sådan Magic Wand Vibrator til??? – ja, næsten det hele, vil jeg faktisk sige. Udgaven her har et ”mikrofon-hoved” aka ball-head, der er super fleksibelt, og som fremkalder nogle vildt lækre vibrationer. Vi taler meget kraftige og tunge vibrationer, og hvor det er muligt at bladre/trykke sig igennem en hel masse styrker. Lige som produktet også er med en række forprogrammerede vibrationsprogrammer.

Det helt unikke ved denne her Wand-udgave er dog – i forhold til, at det netop er en Wand, er, at håndtaget på produktet også fungerer som en vibrator – til fx at ramme og stimulere G-punktet via den let bøjede snude på sexlegetøjet på.

Og så teamet bag Lamourbox helt klart tænkt sig rigtig godt om. I boksen er der nemlig også vedlagt en lille og vandbaseret glidecreme. Der er et must for langt de fleste af os, når et stykke sexlegetøj benyttes til enten vaginal eller anal penetration.

Oh Yes klitoris stimulation gel

Herudover indeholder sommer boksen også en Oh Yes stimulation gel, der hjælper til med at øge sensitiviteten i og omkring skedeåbningen, samt ikke mindst direkte på klitoris. Gelen er ikke super kraftig – alt afhængig af, naturligvis, hvor følsom og sensitiv man nu engang er. Stimulationsgelen fremkalder en let kriblende og varmende fornemmelse og følelse, som øger sensitiviteten i det smurte område.

I boksen gemmer sig også en lille prøve på noget lækker massageolie, man efterfølgende sagtens kan slikke af partneren. Så lægger hun nu ud med at give hans penis og penishovedet en ordentlig omgang med olien, så smager han måske endda bedre end normalt i forbindelse med efterfølgende at give ham oralsex.

Du kan se og købe tidligere bokse her

Flot og frækt krops smykke

Sidst med ikke mindst, så indeholder juni/juli-kassen et flot og frækt krops smykke – bestående af kæder, man fx helt nøgen kan iklæde sig. Hvis da ikke man vælger at bære smykket ud over en passende kjole. Den her type af krops smykke er ikke noget, jeg selv specielt meget er til, men min store pige, der nu er 21 år, hun synes smykket er ret fint. Hun kan sagtens se fidusen i at bære smykket som et decideret modesmykke. Ud over fx en bodystocking eller noget andet, man nu engang finder passende til lejligheden.

Det var så alt for Lamourbox for denne her gang. Nu er jeg spændt på at se og bliver overrasket over, hvad teamet bag finder på af overraskelser til den kommende boks aka box – der rent faktisk kommer på gaden om ikke så specielt lang tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud