Mit bedste Sexlegetøj – Super Wanden

 


Bedste Sexlegetøj til hende stemplet giver jeg denne lækre og super effektive We-Vibe Magic Wand klitoris vibrator. Læs meget mere om hvorfor, min begejstring for produktet er så stor.

Bedste sexlegetøj henvendt os kvinder

Mit bedste sexlegetøj – We-Vibe Magic Wand er fundet her

Jeg har modtaget denne her nye Magic Wand by We-Vibe. Og blot det at modtage produktet, var lidt vildt. For kassen, den kommer i, er nemlig pænt stor. Hvorpå man – det gjorde jeg i hvert fald, tænkte ”Hold nu helt kæft!”

Desuden vejer klitoris vibratoren pænt til. Så hvordan skulle jeg overhovedet kunne håndtere en SÅ stor vibrator? Når det så er sagt, så indeholder kassen altså også andet end selve produktet. Herunder to styks lækre tilbehør, silikone tilbehør til vibratoren, jeg lidt senere i min anmeldelse vil komme meget mere ind på.

Dette stykke sexlegetøj, jeg, som sagt, ikke er bange for at stemple bedste sexlegetøj henvendt os kvinder, det ER altså et både stort og tungt produkt. Som dog ikke er et minus, men derimod et plus. Da netop størrelsen på wanden gør den nemmere at arbejde med. Sagt meget bogstaveligt.

Stor spiller i sexlegetøjs branchen

We-Vibe, der er en af de helt store spillere i sexlegetøjs branchen, afslørede allerede lidt om denne her kommende Wand vibrator på branche messen i Hannover i oktober sidste år, altså 2019. Hvor jeg også var med. Og sagt det med det samme: Dette produkt er super lækkert.

Læs her en anmeldelse af en noget billigere, men effektiv Magic Wand

Her har vi nemlig både størrelse, tyngde og et dejligt stort vibrator ball-head, der er yderst fleksibelt. Samt, der tæller ekstra stort på plus-kontoen, så har produktet nogle seriøst dybe og rumlende vibrationer på repertoiret.

Desuden, ikke at forglemme, så har man droppet ”det gamle vibratorhjul”, man skruer op og ned for intensiteten med. Til fordel for en mere simpel touch funktion. Så når klitoris vibratoren er tændt, skal man blot skubbe til dette her lille ”touch-ben”, der er placeret oppe på skaftet. Der er tanden nemmere at benytte end vibrator-hjulet. Er min helt personlige oplevelse med produktet.

Vibrationerne kan afhængig af lyst og behov, hurtigt og nemt køres helt op og helt ned igen. Herudover kan man på en lille knap løbende skifte imellem 10 forskellige vibrations mønstre. Der, igen alt taget i betragtning, er medvirkende til, at jeg nu har givet produktet stemplet bedste sexlegetøj til kvinder.

Fra ledning til trådløs klitoris stimulation

Jeg er så, så glad for, at de her Magic Wands vibratorer i dag fås i trådløse udgaver. Jeg kan nemlig sagtens huske, da min gamle Hitachi Magic Wand pludselig døde en lille bitte smule. Altså den oprindelige Wand. Helt tilbage fra engang i 1960-erne, der var med ledning.

Problemet, fandt jeg lidt senere ud af, var, at der simpelthen var opstået en løs forbindelse. Oppe ved selve det her så berømte ball-head, hvor vibrationerne kommer fra. Så vibratoren begyndte at afgive nogle stød. Men det tog mig altså lidt tid at finde ud af, at den rent faktisk var gået i stykker.

Læs om den berømte Hitachi Wand og den nye opdateret udgave anno 2020

Endnu en årsag til, at det er ret dejligt, at man kan få mindst lige så gode og effektive Magic Wand vibratorer i dag, der netop ikke er forbundet direkte med el-nettet. Sexlegetøj med ledning er i sig selv heller ikke specielt nemt at tumle omkring med i sengen.

Smart Silence System – er ekstra smart

Men nu tilbage til denne her helt nye Magic Wand klitoris vibrator fra We-Vibe. Hvor noget at det mest sindssyge med sexlegetøjet er, at produktet er blevet designet med et såkaldt Smart Silence system. Der betyder og gør, at Wand vibratoren rent faktisk først begynder at vibrere, når den kommer i kontakt med huden. I kontakt med klitoris – eller hvor man nu placerer og benytter produktet rundt omkring på kroppen. For vibratoren kan nemlig også benyttes til at massere den ømme ryg og de ømme skuldre mv. Der selvfølgelig igen trækker lidt op.

Når man så løftet vibratoren væk fra området man masserer igen, så får det her indbyggede og super smarte smart-system sexlegetøjet til at stoppe med at vibrere. Med det samme.

Så benytter man sin Magic Wand på fx klitoris, så trækker man bare klitoris vibratoren væk igen, når man har fået sin orgasme. Ikke noget med og fumle efter små knapper eller lade produktet vibrere videre på sengen, til man på et tidspunkt får det stoppet.

Med hensyn til ”støj”, så kan man da godt høre, når dette stykke sexlegetøjet arbejder. Men det er helt klart til at holde ud. Ikke mindst vibratorens størrelse taget i betragtning.

Du kan købe din egen Magic Wand her

Indrømmet, der var jeg sgu lidt blond….!

Indrømmet, jeg var en smule blond aka langsom i opfattelse med hensyn til, hvordan de her medfølgende attachments nu skulle benyttes. For når man først sætter et af dem på vibratorhovedet, så kan man efterfølgende faktisk ikke starte vibratoren via smart-funktionen.

Så jeg måtte simpelthen en tur på Youtube for at finde ud af, om andre havde luret tricket – og det havde andre heldigvis. Jeg kunne jo også bare have studeret quick guiden på We-Vibes eget site. Jeg ikke gjorde, da jeg var så forhippet på at gøre mig mine egne hurtige erfaringer med wanden.

For at du ikke skal igennem samme omgang hurlumhej med din nye Magic Wand, så følg her det direkte link til hvordan og hvorledes her.

Manual til We-Vibe Magic Wand

Nå, men det korte af det lange er, at der altså findes en måde at slå denne her Smart Silence teknologi fra. Så man (også) kan benytte sig af de to tilbehør til vibrator hovedet. Naturligvis! Hvorpå vibratoren så vedbliver med at vibrere, når den nu engang er blevet tændt.

Nå, men jeg fik til slut altså også styr på dette. Samt fik ikke mindst afprøvet og testet de to gange tilbehør. Jeg nu vil fortæller yderligere om.

Bedste sexlegetøj til hende – og ham

Det ene tilbehør er en silikonering med bløde flapper. Et ret spændende, synes jeg, krydderi. Hvor man, hvis man fx bruger sin Magic Wand vibrator lodret, ligesom kan trække de her flapper hen over området med klitoris. Lige så forsigtigt frem og tilbage. Hvor man så både stimulerer kønslæberne og klitoris. Man kan også vende ringen om, så flapperne i stedet fungerer lidt som en tunge. Som en slags vibrerende oralsex simulering.

Det andet tilbehør, der medfølger, er en lille ”silikone-grab”. Der giver manden – ja, manden, mulighed for at komme ind i både billedet og sengen og selv blive stimuleret med wanden. Grabben kan nemlig benyttes som en slags stroker. Et onanilegetøj, en masturbator til ham. Tilsat den type af vibrationer, naturligvis, der nu tænder ham bedst og mest. En fræk lille grab, der både kan benyttes op og ned ad skaftet og direkte på glans. Så her bliver bedste sexlegetøj til hende altså også em smule til ham. Samt dermed også et stykke parlegetøj.

Har man som mand desuden problemer med fx at holde rejsningen, så kan denne Magic Wand vibrator påsat netop dette stykke tilbehør fortsat benyttes til at stimulere penis med.

Anmeldelse af perfekt glidecreme til silikone legetøj kan læses her

Husk blot, som altid, at benytte godt med glidecreme på/i produktet. Og i dette tilfælde altid en vandbaseret en af slagsen. For lige så snart, et stykke sexlegetøj er produceret i silikone, så må der hverken benyttes glidecremer med olie og/eller silikone. Der kan nemlig ødelægge sexlegetøjet.

Bedste Sexlegetøj kan fjernstyres via smartphonen

En anden eller nok rettere en helt tredje ret fed feature, der også er ved denne Magic Wand fra We-Vibe, vil jeg nu også komme ind på. Og det er måske nok det allermest fede ved produktet. Nøjagtig som de fleste andre We-Vibe produkter, så kan denne klitorisvibrator nemlig også ”snakke” aka interagere med ens smartphone. Via We-Vibes helt egen app. Der tilføjer brugen af sexlegetøjet en helt anden og spændende dimension. For både giver og modtager.

For eget vedkommende har jeg både ladet en veninde og en kammerat styre dette her bedste stykke sexlegetøj henvendt os kvinder. Og begge oplevelse var gode.

Det første man gør, det er, at man som sexlegetøjs indehaver downloader sin We-connect app. Hvorpå man så beder appen om at connecte med et bestemt stykke We-Vibe sexlegetøj. Og det sker altså lynhurtigt. Vi taler om ganske få sekunder, og så er man på. Via en meget pålidelig sexlegetøjs app og tilhørende opkobling.

Efterfølgende kan man så invitere en eller flere partnere. Og her kan vedkommende enten befinde sig i egen husstand eller på den anden side af Jorden.

For eget vedkommende, så valgte jeg først at få en mandlig kammerat til at hjælpe med projekt fjernkontrol at Magic Wand produktet. Måske, hvem ved, syntes han endda, at det var lidt frækt. Og helt fint med mig, hvis han nu gjorde. Sådan skal det jo heller ikke være!

Inviterede kammerat til leg via Facebook

Da han og jeg er venner på Facebook, så inviterede jeg har via sitet, på Messenger. Og dette er også dødnemt. Den, man skal lege med, skal blot acceptere og så selv efterfølgende downloade appen. Hvis man da ikke har den liggende i forvejen. Næste skridt var så, at han spurgte mig om tilladelse til at styre mit sexlegetøj. Hvorpå jeg naturligvis gav lov.

Udover at en fremmed kan styre de vibrationer, Wanden nu skal stimulere en med, så er der også ekstra features i denne her app. Blandt anden kan man på forhånd sætte en max hastighed for vibrationerne. Så vedkommende i den anden ende af ledningen fx ikke kan brænde klitten af på en. Bogstavelig talt, næsten da. Det er jo trods alt en ret heftig wand, vi her har med at gøre. Hvis vibrationer, hvis man for alvor giver den gas med produktet, kan blive pænt heftige.

I den anden ende af spektret kan man fx også sætte en grænse i forhold til hvor langt ned, vibrationerne under den fjernkontrollede leg må blive. Som også kun, oplevet med egen krop, er super fedt.

Læs testen af We-Vibes app-styret MELT her

Ergonomisk og lækkert design

We-Vibe Wanden er naturligvis genopladelig. Ved hjælp af to små magneter. Der ligner knapper, men som ikke er det. Med hensyn til form og design, så er vibratoren her virkelig lækker og gennemtænkt. Ikke mindst ergonomisk. Personlig kan jeg fx godt lide at holde næsten helt nede ved vibrator hovedet, når jeg benytter min Magic Wand. Der har noget med tyngde og produktets fysiske balance at gøre.

Sexlegetøjet har en let kurvet, bøjet form. Der gør, at vibratoren også – som allerede nævnt, er rigtig god til at benytte i forbindelse med ømhed og myoser i skuldre, nakke mv.

Lidt mere seksuelt, når man er sammen som par, så er vibratoren fx nem for ham at bruge på hende, når de ligger i ske sammen. Hvor han er store ske og hun er lille ske.

Mulighederne, om man leger solo, og om produktet fjernstyres af en anden eller man som par benytter wanden sammen, er rigtig mange. Leg og du skal opdage!

Helt personlig, tænker jeg, kunne det fx være pænt frækt og givende at få den bagfra, altså på klitten, i doggy-style positionen. Nedefra er også ret fedt.

Alt i alt en død lækker og ikke mindst super effektiv Magic Wand vibrator. Som derfor også får mit bedste sexlegetøj til hende stempel. Dette produkt skal så absolut ikke gemmes væk på loftet – i hvert fald ikke herhjemme. I stedet skal vibratoren fluks ned i skuffen lige her ved sengen.

Køb din egen Magic Wand og oplev mit bedste sexlegetøj

Bag produktet: We-Vibe

Materiale: Bodysasfe silicone og BPA fri

Ftalatfri: Ja

Stimulations niveauer: 10 + Uendeligt mange

Strømkilde: Genopladelig, oplader medfølger

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Nem at connecte med app, god og ny opdateret app, lækkert produkt.

Ulemper: Kræver at man sætter sig godt ind i funktionerne.

Pris: Lidt høj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud