Macy Magic Wand – Dansk Luksus Vibrator

 


Test og anmeldelse af den dansk (skandinavisk) designede Magic Macy Wand vibrator, jeg selv har været med til at give diverse input omkring, da produktet skulle have sin endelige udformning.

VELVE MACY er fundet her

Jeg er altid spændt på at teste et nyt stykke sexlegetøj. For lever vibratoren nu op til det, jeg håber og forventer. Men denne gang, inden jeg skulle teste og anmelde Macy Magic Wand, var jeg ekstra spændt – og måske også en lille smule nervøs. For i forbindelse med den helt nye Velve-serie af Skandinavisk sexlegetøj, danske Sinful.dk står bag, havde jeg sammen med en række sexologer og andre med forstand på sexlegetøj bidraget med input omkring både godt og mindre godt i forbindelse udviklingen af de helt nye Velve-produkter.

Herunder altså også Macy Magic Wand –  Hitachi Magic Wand – også kendt som selveste moder-wanden.

Macy Magic Wand – et duo-produkt

Lad mig med det samme slå fast, selv om det her er en lille smule ananas i egen juice, at denne Magic Wand vibrator sgu er ret god – og også har et lækkert design. Hertil kommer, at denne wand, til forskel fra de fleste andre i kategorien, er en såkaldt duo-vibrator. Altså et to-i-et-produkt, hvor der i den ene ende af produktet er det traditionelle boldformede Wand-vibratorhoved, der er rigtig god til stimulation af klitoris og ømme muskler. Mens skaftet er designet til at (surprice) at holde i, men altså også kan benyttes som en såkaldt dildovibrator. Til penetrering og vibrator stimulation af blandt andet G-punktet. Så investerer man i Macy Magic Wand, så får man, sådan næsten da, to lækre produkter for samme os pris.

Her kan du møde endnu flere Magic Wand vibrator  produkter.

Du kan købe eller læse mere om MACY her

10 forskellige vibrations mønstre

Da jeg altid, naturligvis, udelukkende tester og anmelder ud fra rent subjektive kriterier, så blander jeg mig selvfølgelig heller ikke i, hvad andre eventuelt synes og mener. Men kender du blot en smule til min blog og mine tests af sexlegetøj, så vil du også vide, at lækkert design og i mine øjne smukke produkter betyder rigtig meget for netop mig.

Naturligvis skal sexlegetøjet først og fremmest fungere efter hensigten – og også gerne høre til i den øvre ende af effektivitetsskalaen. Er vibratoren, som i tilfældet med Macy, så samtidig lækker og stilfuld, så er det svært for mig ikke at blive ekstra begejstret. At der så oven i købet står danskere bag Macy og en række andre Velve-produkter, gør naturligvis heller ikke spor.

Macy Magic Wand er med 10 forskellige vibrationsmønstre – og da sexlegetøjet er en wand (tryllestav), der bør kunne gøre O-tricket for langt de fleste kvinder, så er produktets vibrationer også derefter. Altså både kraftige og effektive, som de helt klart også bør være.

Super nem at benytte – også for manden

Macy Magic Wand er super nem at benytte – om man benytter sig af den ene eller den anden ende af produktet. Og da sexlegetøjet er med to motorer, der driver hver deres ende af Macy, så opleves vibrationerne også både effektive og kraftige.

Når det kommer til stimulation af klitoris, så er det super svært IKKE at ramme plet med det store og boldformede og fleksible vibratorhoved. Heller ikke hvis man overlader det til partneren at styre og betjene sexlegetøjet. Det samme gælder i princippet også for håndtaget/dildovibratoren.

Min alt i alt konklusion lyder derfor , at du helt klart bør have Skandinaviske Macy med i dine overvejelser, hvis du på et tidspunkt er i markedet for en god og effektiv Magic Wand vibrator.

Køb din egen MACY her

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud