10 kvinder søges til månedlangt orgasme projekt

 


Har du tid, lyst og overskud til hver eneste dag i en hel måned at få som minimum en orgasme, gerne flere, og vil du her på bloggen fortælle om dine forhåbentlig positive oplevelser ved dette, så kan du blive en af de 10 kvinder, jeg og min blogger-veninde Mill søger til vort kommende orgasmeprojekt her på Joanb-bloggen.

Alle 10 kvinder, der bliver udvalgt til at deltage i projektet, vil inden projekt-start modtage et lækkert og effektivt stykke sexlegetøj/vibrator fra danske www.sinful.dk, en af mine faste sponsorer her på bloggen – og som nu altså også er sexlegetøjs-sponsor på det kommende O-projekt og undersøgelse.

Læs om mine 10 gode grunde og råd til bedre onani    

Hvad bruger du dine orgasmer til?

I snart mange år har jeg været stor tilhænger af og fortaler for, at man pleaser sig selv på daglig basis (hvis muligt) med onani og en orgasme eller to – og jeg er nok ikke den eneste kvinde, er jeg helt overbevist om, der har det på den måde.

Orgasmen i sig selv – samt naturligvis optakten til forløsningen, er tilfredsstillende i sig selv. Det er derimod forskelligt fra person til person, hvad kvalitetstid med sig selv, krydret med orgasme, yderligere gør af positivt for en. Så hvad gør onani og orgasme af positivt for lige netop dig?

Projektet vil blive skudt i gang i løbet af august måned, så der er endnu god tid, og både jeg selv og blogger-Mill vil naturligvis selv deltage og løbende fortælle om vores erfaringer undervejs.

Så vi bliver altså 12 kvinder i alt.

Jeg anbefaler denne helt nye og helt særlige orgasme sikre Womanizer

Energi-booster eller naturlig sovepille?

Helt personlig, så er jeg en af de kvinder, der rigtig gerne, hvis muligt, begynder dagen med at få en orgasme. Der for mig virker både afslappende og giver et lille energi-boost på vej ud af sengen.

Andre kvinder, ved jeg, benytter onanien krydret med en orgasme eller to som en slags naturlig sovepille, inden de for alvor lægger sig til at sove. Atter andre får som det første, når de slår øjnene op, orgasme – og slutter også helst også dagen af med onani og orgasme.

Men hvad med dig? – hvad gør orgasmen af positivt helt nøjagtig for dig? – og gør det er forhåbentlig yderligere positiv forskel for dig, at du hen over en hel måned får orgasme hver dag?

Og hvornår på dagen, morgen, middag, aften eller nat, pleaser du dig selv med en omgang selvforkælelse for både krop og sjæl?

Det er det, jeg og Mill med dette her kombinerede projekt og undersøgelse – og rigtig gerne sammen med Dig, vil sætte os for at undersøge lidt nærmere.

Men vi 12 kvinder, der kommer til at deltage, vil ikke udelukkende gøre det for egen vindings skyld. Andre kvinder skal her på bloggen kunne få en god ide om, hvad onani og orgasme på daglig basis kan gøre for en – samt samtidig få en række gode råd og fif til, hvordan man som kvinde bedst og mest effektivt opnår orgasme på egen hånd. Med og/eller uden brug af sexlegetøj.

Her anbefaler jeg et udvalg af orgasme sikkert multiværkstøj  

Sådan kommer du i betragtning

For at komme i betragtning til at blive en af de 10 kvinder (jeg selv og Mill er nummer 11 og 12), der deltager i det kommende, kombinerede orgasme-projekt og undersøgelse – og som inden opstarten vil modtage en lækker og effektiv vibrator fra Sinful.dk, så skal du være fyldt 20 år. Til gengæld er der ingen øvre aldersgrænse.

Skriv lidt ord om dig selv og dine erfaringer med at opnå orgasme via onani til mig på joan@joanb.dk Skriv også din alder, og om du er single eller i forhold, samt hvad du håber på at kunne opleve og opnå ved at ”tvinge” dig selv til at opnå orgasme hver dag i 30 dage i træk. Vedhæft også et eller flere vellignede fotos af dig selv.

For at komme i betragtning, skal du desuden være indstillet på et par gange eller tre i løbet af forløbet at fortælle om dine erfaringer, god som måske mindre gode, med at opnå den daglige orgasme.

Kan du huske mit og Mandens 24 dage med intimitet”  par-projekt fra december 2016? – læs om vores og andre pars oplevelser og erfaringer med den udfordring.

Sidste chance for at komme i betragtning er 20. juli, hvorpå jeg og Mill i fællesskab vil udvælge de 10 kvinder, vi rigtig gerne vil have med på vognen. Er du en af de heldige, vil du få direkte besked.

Vi håber rigtig meget på at høre fra dig.

Mange knus, Joan og Mill

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud