Mini Magic Wand Vibrator – Lille og Voldsom

 


Mini Magic Wand vibrator. Super bĂžjelig og med kraftige vibrationer – velegnet til bĂ„de hende og parret, der bruger sexlegetĂžj under sex. Dansk sexlegetĂžj i god kvalitet og til fĂ„ penge.

Mini Magic wand vibrator fra Amaysin er fundet her

Mini Magic Wand vibrator – til klitoris stimulation

Min allerfĂžrste Magic Wand vibrator fik jeg omkring det tidspunkt, hvor jeg begyndte i sexlegetĂžjs-branchen. Vi taler 1999 – og ja, det er snart mange Ă„r siden. Og for det ikke skal vĂŠre lĂžgn, sĂ„ var det en af de fĂžrste udgaver af det i dag sĂ„ ikoniske stykke sexlegetĂžj, jeg da fik. Nemlig Hitachi Magic Wand. Som den i ”gamle dage” fĂžrende orgasme ekspert, amerikanske Betty Dodson, i stor stil var med til at udbrede kendskabet til. Helt tilbage i slutningen af 1960-erne, for at det ikke skal vĂŠre lĂžgn.

Tjek hele Amaysin serien ud her – den er dĂžd lĂŠkker

Magic Wand – med ekstra fleksibel hals

Siden da er der sket sindssygt meget i forhold til optimeringen og udviklingen af nye Magic Wand vibrator typer. Og den, jeg nu her hat fat i, er en af de mindre – sĂ„dan rent fysisk, af slagsen. Fra den danske mĂŠrke Amaysin, der har slĂ„et sig op pĂ„ god kvalitet til priser, der er til at betale.

Ja, den er lille, men man skal sĂžreme ikke lade sig narre. For vibratoren er rent ud sagt sindssyg voldsom i sine vibrationer. En af grundene til dette handler naturligvis om, at motoren i denne mini magic wand vibrator er ekstra kraftig. Samtidig er produktet ualmindelig fleksibel oppe i ”halsen”. Det stykke af vibratoren, der fĂžrer op til selve vibratordelen, altsĂ„ vibrator hovedet. Det er en sjĂŠldenhed, at et stykke sexlegetĂžj er SÅ bĂžjeligt – og dette medvirker altsĂ„ ogsĂ„ til, at vibrationerne bliver mere voldsomme.

KĂžb din egen Mini Magic wand vibrator lige her

Velegnet til sex og onani

NÄr man starter denne mini magic wand vibrator op, sÄ starter den op pÄ laveste niveau. Som i sig selv er pÊnt heftigt. I forhold til en mere almindelig vibrator. Sagt nu her som en mindre advarsel.

Samtidig er sexlegetĂžjet yderst velegnet til at benytte sammen med sin partner. Man kan nemlig godt opleve, nĂ„r man indtager en eller anden stilling i sengen, at det sĂ„ ikke altid er lige nemt at fĂ„ stimuleret sin klitoris. IsĂŠr ikke pĂ„ den helt rigtige mĂ„de – altsĂ„ den mĂ„de, der nu giver en den bedste nydelse og tilfredsstillelse.

Men her er den danske mini magic wand vibrator – pĂ„ grund af netop produktets fleksibilitet, super nem at komme til med. IsĂŠr for partneren. Mens vedkommende eventuelt samtidig fx tager en bagfra. Eller i forbindelse med mange andre stillinger i sengen, hvor det normalt ikke er specielt nemt at stimulere sin kĂŠrestes klitoris pĂ„ en god og – ikke mindst for hende, effektiv facon.

LĂŠs lidt mere om nogle af mine favoritter her

10 super kraftige vibrations mĂžnstre

Amaysin mini magic wand vibrator er udstyret med 10 forskellige vibrationens muligheder – og alle er de super kraftige. Ikke mindst stĂžrrelsen pĂ„ wanden taget i betragtning.

Bortset fra det, sÄ er det altid en god ide at tjekke arsenalet af produktets vibrationer ud fÞrst. Inden man begynder at bruge sin vibrator. SÄ ved man nemlig sÄdan nogenlunde, hvad man har at gÞre sig selv og hinanden godt med. Dette gÊlder naturligvis for alle typer af vibratorer.

Denne mini magic wand er genopladelig, magnetoplader medfĂžlger. Desuden er den 100 procent bodysafe stemplet.


.du bþr teste fþlgende kombi!!

Klitoris vibratoren er lille og fin og super velegnet til (ogsÄ) at have med pÄ farten. Fx i sin taske. Og, som med alle produkter, der hÞrer til den danske Amaysin serie, sÄ fÄr man rigtig meget kvalitet og effektivitet for sine penge.

LĂŠs anmeldelsen af Wavy lige her

I forbindelse med min test af denne mini wand vibrator, sÄ testede jeg samtidig et andet produkt fra Amaysin serien. Nemlig Wavy. En dildo vibrator, der er til vaginal stimulation. En rigtig god og effektiv kombi, jeg kun kan anbefale.

KĂžb Mini magic wanden her

Bag produktet: Amaysin/Sinful

Materiale: ABS-plast med PU-belĂŠgning, Silikone

Ftalat og latexfri: Ja

Stimulations niveauer: 10

StrĂžmkilde: Genopladelig, oplader medfĂžlger

Vandsikker: Ja 100 %

Fordele: Gode vibrationer, lĂŠkker form, nem at bruge, fleksibel

Ulemper: Ingen umiddelbart

Pris: Super god pris, meget kvalitet for pengene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud