Mini Magic Wand Vibrator – Lille og Voldsom

 


Mini Magic Wand vibrator. Super bøjelig og med kraftige vibrationer – velegnet til både hende og parret, der bruger sexlegetøj under sex. Dansk sexlegetøj i god kvalitet og til få penge.

Mini Magic wand vibrator fra Amaysin er fundet her

Mini Magic Wand vibrator – til klitoris stimulation

Min allerførste Magic Wand vibrator fik jeg omkring det tidspunkt, hvor jeg begyndte i sexlegetøjs-branchen. Vi taler 1999 – og ja, det er snart mange år siden. Og for det ikke skal være løgn, så var det en af de første udgaver af det i dag så ikoniske stykke sexlegetøj, jeg da fik. Nemlig Hitachi Magic Wand. Som den i ”gamle dage” førende orgasme ekspert, amerikanske Betty Dodson, i stor stil var med til at udbrede kendskabet til. Helt tilbage i slutningen af 1960-erne, for at det ikke skal være løgn.

Tjek hele Amaysin serien ud her – den er død lækker

Magic Wand – med ekstra fleksibel hals

Siden da er der sket sindssygt meget i forhold til optimeringen og udviklingen af nye Magic Wand vibrator typer. Og den, jeg nu her hat fat i, er en af de mindre – sådan rent fysisk, af slagsen. Fra den danske mærke Amaysin, der har slået sig op på god kvalitet til priser, der er til at betale.

Ja, den er lille, men man skal søreme ikke lade sig narre. For vibratoren er rent ud sagt sindssyg voldsom i sine vibrationer. En af grundene til dette handler naturligvis om, at motoren i denne mini magic wand vibrator er ekstra kraftig. Samtidig er produktet ualmindelig fleksibel oppe i ”halsen”. Det stykke af vibratoren, der fører op til selve vibratordelen, altså vibrator hovedet. Det er en sjældenhed, at et stykke sexlegetøj er SÅ bøjeligt – og dette medvirker altså også til, at vibrationerne bliver mere voldsomme.

Køb din egen Mini Magic wand vibrator lige her

Velegnet til sex og onani

Når man starter denne mini magic wand vibrator op, så starter den op på laveste niveau. Som i sig selv er pænt heftigt. I forhold til en mere almindelig vibrator. Sagt nu her som en mindre advarsel.

Samtidig er sexlegetøjet yderst velegnet til at benytte sammen med sin partner. Man kan nemlig godt opleve, når man indtager en eller anden stilling i sengen, at det så ikke altid er lige nemt at få stimuleret sin klitoris. Især ikke på den helt rigtige måde – altså den måde, der nu giver en den bedste nydelse og tilfredsstillelse.

Men her er den danske mini magic wand vibrator – på grund af netop produktets fleksibilitet, super nem at komme til med. Især for partneren. Mens vedkommende eventuelt samtidig fx tager en bagfra. Eller i forbindelse med mange andre stillinger i sengen, hvor det normalt ikke er specielt nemt at stimulere sin kærestes klitoris på en god og – ikke mindst for hende, effektiv facon.

Læs lidt mere om nogle af mine favoritter her

10 super kraftige vibrations mønstre

Amaysin mini magic wand vibrator er udstyret med 10 forskellige vibrationens muligheder – og alle er de super kraftige. Ikke mindst størrelsen på wanden taget i betragtning.

Bortset fra det, så er det altid en god ide at tjekke arsenalet af produktets vibrationer ud først. Inden man begynder at bruge sin vibrator. Så ved man nemlig sådan nogenlunde, hvad man har at gøre sig selv og hinanden godt med. Dette gælder naturligvis for alle typer af vibratorer.

Denne mini magic wand er genopladelig, magnetoplader medfølger. Desuden er den 100 procent bodysafe stemplet.

….du bør teste følgende kombi!!

Klitoris vibratoren er lille og fin og super velegnet til (også) at have med på farten. Fx i sin taske. Og, som med alle produkter, der hører til den danske Amaysin serie, så får man rigtig meget kvalitet og effektivitet for sine penge.

Læs anmeldelsen af Wavy lige her

I forbindelse med min test af denne mini wand vibrator, så testede jeg samtidig et andet produkt fra Amaysin serien. Nemlig Wavy. En dildo vibrator, der er til vaginal stimulation. En rigtig god og effektiv kombi, jeg kun kan anbefale.

Køb Mini magic wanden her

Bag produktet: Amaysin/Sinful

Materiale: ABS-plast med PU-belægning, Silikone

Ftalat og latexfri: Ja

Stimulations niveauer: 10

Strømkilde: Genopladelig, oplader medfølger

Vandsikker: Ja 100 %

Fordele: Gode vibrationer, lækker form, nem at bruge, fleksibel

Ulemper: Ingen umiddelbart

Pris: Super god pris, meget kvalitet for pengene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud