Test af håndfri sexlegetøj

sponsor1


test af håndfri

Inden for de senere år har jeg bidt mærke i, at der er kommet flere og flere såkaldt håndfri sexlegetøj på markedet. Men håndfri handler ikke nødvendigvis om, at man skal have hænderne fri til at bruge et andet produkt. Eller hænderne fri til yderligere og stimulere sig selv eller sin partner. Det kan lige såvel være, hvis man fx sidder på nettet og skriver frækt med en anden person, mens man samtidig lader sig stimulere af en vibrator placeret på kontorstolen.

For mig helt personligt gør et håndfri produkt det fx langt nemmere at benytte mig af fantasier, der involverer andre mennesker. Det gør også fantasierne mere troværdige, når jeg har hænderne fri. Håndfri er naturligvis også henvendt dem, der af den ene eller anden årsag ikke er i stand til at bruge deres hænder særligt godt – eller som måske slet ingen arme har. Mange døjer fx med gigt- og ledsmerter i arme og hænder, og har derfor problemer med at tilfredsstille sig selv – og i sådanne tilfælde vil en håndfri vibrator være velvalgt.

 Test af håndfri sexlegetøj – med hænderne på ryggen

 I forbindelse med testen har jeg valgt at tage to produkter med, som kan benyttes med tøj på. Altså sexlegetøj, der ikke er beregnet til indføring. Mens de to øvrige produkter er til indføring.

Det ene produkt er desuden helt uden vibrationer, men hvor man ved at bevæge underlivet og arbejde med sin bækkenbund opnår stimulation.

For at få den mest autentiske oplevelse af, om de fire produkter nu også er 100 procent håndfri, valgte jeg desuden at teste hvert stykke legetøj over to gange. Den første gang med hænderne fri, den anden gang med hænderne bundet. Resultaterne er en blanding af disse to metoder.

je joue duaMin Testvinder

Dua fra Je Joue

Dua fra Je Joue kan ses og købes bla. her

 Jeg har valgt at tage Dua fra je Joue med, da den modsat de fleste andre ”klemmer” sidder på sin plads, også under bevægelse og gang, hvilket gør den super sjov at lege med.

Jeg har testet Dua både med hænderne frie, men også bundet.

Dua er en vagina- og klitorisvibrator i en, og mest af alt minder den om et æg med en tyk hale som stikker ud og lægger sig oven på klitoris. Og lige præcis denne æggeform er hele humlen ved funktionen af Dua. Selve æg-delen kan godt virke ret stor, og der skal også slappes af ved indføring. Husk derfor godt med vandbasseret glidecreme.

Men lige præcis fordi ægget er stort gør det også, at det ikke falder ud, og at halen bliver holdt på plads på klitoris. Dejligt at kunne bevæge sig rundt i dynerne uden at noget falder ud eller hele tiden skal rettes på plads. Jeg kunne endda rejse mig og gå rundt uden at Dua flyttede på sig.

Når det så er sagt, så kunne jeg godt have tænkt mig meget kraftige vibrationer i klitoris halen. Ægget er super kraftigt og vibrerer tung og effektivt, men klitoris bliver altså negligeret her.

Og det er sindssygt ærgerligt. For havde Dua vibreret lige fedt i begge ender, så stod jeg med en selvsiddende rabbit. Så stort øv!!!

Dermed ikke sagt at Dua er en ommer, alle er jo ikke som jeg.

Dua kan bruges både håndfrit eller leges med, med den i øvrigt fedeste remote, jeg har set længe. Den er pen-lignede, let at gribe om og styre. Med en lille knap i enden som trykkes på eller skubbes til for at skifte imellem styrker og programmer. Dua kan også styres via app på smartphonen, dog en temmelig kedelig og besværlig app.

Producent: Je Joue

Materiale: Medicinsk silikone

Størrelse: Indføringsdel er 7 cm lang og 3,5 cm bred

Vibrationer: Meget snurrende og let brummende

Antal hastigheder/programmer: 5 speed og 7 programmer

Genopladelige: Ja, via usb

Vandsikker: ja 100 %

Pris: Ret dyr, men lækker

Fordele: Flot design, super anvendelig, nem at styre med pennen.

Ulemper: Dyr, for milde vibrationer i klitoris delen.

 ——————————————————————————————————————-

Ruby Ruby Glow fra Rocks off

Ruby Glow kan ses og købes  bla. her

Ruby Glow fra Rocks off kalder sig selv for en håndfri vibrator, hvad den tydeligvis også er.

Og vibratoren er designet til at ligge på en stol, gerne en kontorstol, så du kan have hænderne fri til fx at skrive og chatte med en frækkert i den anden ende af ledningen, måske kæresten J

Desværre, som med The Cone, så larmer Ruby en del. Faktisk helt vildt meget, og det kan godt virke forstyrrende på det man nu har gang i. Jeg fandt det selv enormt irriterende, og det flyttede lidt fokus fra en ellers sjov oplevelse.

Ruby er formet sådan, at når man sidder på den, bliver man stimuleret lige ved indgangen til vagina og på klitten. Den kommer ikke ind i vagina, men trykker nærmest bare lidt i området omkring. Det kan godt være lidt vanskeligt at finde den rette stilling, men med lidt bevægelser med underlivet var det som om at Ruby faldt i hak med mine former. Designet er lidt sjovt og vil med garanti ikke passe til alle kvinder, og nok slet ikke meget slanke kvinder, der er lidt til den benede side.

Foran på Ruby sidder to knapper over hinanden. Den øverste styrer vagina-delen, og den nederste styrer klit-delen. Begge knapper er nemme at finde og meget lette at betjene. Med hænderne bundet kunne jeg sagtens skifte imellem programmerne.

Jeg synes ikke at vibrationerne i vagina-delen var langt kraftige nok til at gøre nogen forskel, mens klit-vibrationerne var ganske udmærkede. Havde de dog været bare en smule mere brummende ville det have gjort den endelige forskel.

Testet med tøj på gjorde Ruby sig fint. På en eller anden måde kan jeg bedre li at bruge denne type vibrator med tøj på. Altså vibratorer man skal sidde på. Ved egentlig ikke helt hvorfor. Men måske fordi jeg føler mig mere ”sikker” med bukser på, når den del ved vagina er for stor eller tydeligvis ikke skal ind. I øvrigt er Ruby også velegnet til kvinder som er bevægelseshæmmede eller måske ikke nyder penetrering af sexlegetøj, men blot stimulering uden på.

Producent: Rocks Off

Materiale: Medicinsk silikone

Størrelse: 18 cm lang, 6 cm bred og 6,5 cm høj

Vibrationer: Meget snurrende og let brummende

Antal hastigheder/programmer: 10

Genopladelige: Nej, bruger to AAA

Vandsikker: Stænk tæt

Pris: Super god pris, virkelig meget for pengene

Fordele: Godt design, kan bruges med tøj på, meget handikap-venlig

Ulemper: Ikke genopladelig, for milde vibrationer i den ene ende

———————————————————————————————————————-

coneThe Cone

The Cone kan ses og købes bla. her

 The Cone er en del af denne test, da den åbenlyst er en håndfri vibrator. Udstyret med kun to knapper, som dog er lidt besværlige at finde ud af. Det lykkes mig dog efter et par forsøg. Højre knap tænder og slukker ved at holde den inde få sekunder, og venstre knap skifter mellem vibratorens 16 programmer. Højre knap kan også bypasse programmet og give en ekstra voldsom brummetur. Cone er helt simpelt tænkt til at sidde, ligge på eller måske bevæge sig rundt på. Men personligt kunne jeg ikke helt slappe af ved at sidde på vibratoren med spidsen af ”keglen” oppe i mig. Det skal lige siges, at jeg her startede med at teste uden tøj på. Ja, ved godt, det lyder fjollet, for bruger vi ikke altid sexlegetøj nøgen? Men det hele giver lidt bedre mening om lidt.

Nøgen hud mod Cone er en ret voldsom oplevelse i alle stillinger, har jeg erfaret.

Lige til at starte med er det en wow følelse, man får, men efter ret kort tid, bliver det alt for meget. Og det var ligegyldigt om jeg havde Cone-spidsen i mig eller jeg sad med Cone i Lotus- stilling. Eller andre stillinger for den sags skyld.

Jeg lyver ikke når jeg siger, at jeg næsten startede en ildebrand et vis sted…

Efter dette valgte jeg så at prøve med tøj på, og satte mig på en stol med Cone tæt mellem benene. En helt anden oplevelse J Langt mere rart og stimulerende. Som fik mig til at tænke, at her er et super produkt til de kvinder, som af flere årsager måske har svært ved at nyde sexlegetøj generelt. Enten fordi de ikke kan selv eller måske ikke kan bevæge sig rundt.

Og at man kan beholde tøjet på og stadig få en dejlig stimulation gør jo også, at en evt. hjælper måske gerne vil hjælpe med at placere vibratoren. Cone larmer dog en del, så vær opmærksom på at have god musik eller andet, hvis du vil overdøve brumbassen.

 Producent: The Cone

Materiale: Medicinsk silikone

 Størrelse: 19 cm i diameter og 11 cm høj

Vibrationer: Meget brummende og slående

Antal hastigheder/programmer: 16

Genopladelige: Nej, bruger tre C-batterier

Vandsikker: Stænk tæt

Pris: Rigtig god pris, tjek linket

Fordele: Kraftige vibrationer, kan bruges med tøj på, meget handikap-venlig.

Ulemper: Ikke genopladelig, voldsom ved bar hud mod Cone, skør størrelse

 ————————————————————————————————–

EVI EVI fra Aneros

EVI fra Aneros kan ses og købes bla. her

 Første gang jeg stiftede bekendtskab med EVI fra Aneros, blev jeg vildt skuffet. Især da jeg hørt fra andre at det var et fantastisk produkt til kvinden, der gerne ville arbejde for fornøjelsen. Og jeg fik faktisk tanker som ”Jeg må være forkert indrettet dernede”. Men seks måneder efter kom en mail om at Aneros nu havde fået så meget dårlig feedback fra forbrugerne, at de havde valgt at tilpasse EVI bedre til kvinde kroppen. Så nu har produktet fået en plads her i testen, da jeg ser EVI som en håndfri G-punkts massage, hvor man selv skal arbejde for nydelsen.

Helt enkelt er EVI et bækkenbunds-æg uden vibrationer, nok tænkt til at bækkenbundstræne med.

Men bestemt også tænkt til fornøjelse. Ægget er, som antydet, et æg, men med et ”ben” der rækker ud af vagina og rammer klitoris ved bækkenbundstræning.

Evi er fremstillet i silikone og er ret fleksibel i ”benet”.

Og det er ikke løgn: Der skal arbejdes og arbejdes og arbejdes!!!

Men det gir pote. Konstant sammentrækning af bækkenbundsmusklen gir en temmelig god stimulation af G-punktet. Dog rammer armen ikke helt godt nok på mig, øv!

Men det er sgu da fikst at man kan træne sin bækkenbund OG samtidig få nydelse ud af det.

Men orgasme, det får jeg ikke, ikke engang i nærheden.

 Producent: Aneros

Materiale: Medicinsk silikone

Størrelse: Indføringsdel er 9 cm lang og 4 cm bred

Vibrationer: Ingen

Antal hastigheder/programmer: Ingen

Genopladelige: Ingen

Vandsikker: ja 100 %

Pris: Lidt dyr

Fordele: Pænt design, super nem

Ulemper: Lidt kedelig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud