Rabbit Vibrator, der ikke rammer plet

sponsor1


Anmeldelse af Jimmy Jane Form 8 Rabbit Vibrator, der ikke helt lever op til mine forventninger.

Jimmy Jane Form 8 kan købes her

”Anatomisk ukorrekt” Rabbit vibrator

Indimellem støder jeg på de her topdollar produkter, hvor jeg på forhånd er ret sikker på, at det lige må være sagen. Men det sker desværre også, at min intuition desværre bare ikke holder.

Det skete desværre med denne her Rabbit Vibrator.

Vi kvinder er ikke helt ens forneden

Selv om vi kvinder har den samme anatomi, så er vi ikke 100 procent ens – heller ikke forneden, og det samme gælder naturligvis også for mænd.

Jeg har fået denne her Rabbit Vibrator fra producenten Jimmy Jane, der hedder Form 8 – og hvor kvaliteten er fuldstændig i top: Lækker silikone, lækker opladning, og indpakningen er også i top.

Man tænker bare yes!!

Vejledningen er også rigtig fin og forståelig. Så oplevet på overfladen, er det ikke muligt at sætte en finger på produktet. Alt er, som det skal og bør være, og man tænker automatisk bare Yes!!!

Men nu har jeg altså haft vibratoren i test, igennem tre måneder, så nu bliver jeg altså nødt til at sige og skrive, at Jimmy Jane Form 8 bare passer bare ikke til mig.

G-punkt- og klitoris stimulation på samme tid

jimmy jane form 8 2Som sagt, så er det en Rabbit Vibrator – og hovedet, der peger opad, er lidt tykkere end skaftet – for bedst muligt at kunne ramme og vibratorstimulere G-punktet.

Desuden er den udstyret med to små ”ben”, som er sat i verden for at stimulere klitoris – og ideen er da også fin nok, og jeg er sikker på, at produktet fungerer perfekt på andre kvinder.

Men det gør denne Rabbit fra Jimmy Jane altså bare ikke på mig.

Jimmy Jane Form 8 kan købes her

Mangler lidt fleksibilitet

Og da vibratoren ikke er speciel fleksibel, kun en lille smule i skaftet, så rammer den ikke lige plet begge for mig, på steder på samme tid, og så er der desværre ikke så meget at gøre.

Samtidig er den kombinerede G-punkt- og klitorisvibrator skabt med nogle dummer knapper. Som desværre går igen på specielt Jimmy Janes Form-produkter.

Knapperne er ærlig talt noget besværlige at håndtere. De er hårde og man bliver hurtigt en smule irriteret i sine fingre, når man skal finde rundt imellem de forskellige programmer.

Vibrationerne fejler ikke noget

jimmy jane 8 3Produktets vibrationer fejler ikke det mindste. Der er fuld power på, men der opstår naturligvis et stort problem, hvis man ikke kan placere vibratoren, så den rammer begge steder på samme tid.

Jeg er ikke den, der giver op første gang – og det skal man søreme da heller ikke. Jeg giver altid alle produkter en reel chance, over et stykke tid, men denne her gang har jeg simpelthen ikke kunnet få det til at fungere efter hensigten.

Måske Jimmy Jane Form 8 virker bedre for dig

Men dermed jo ikke sagt, at andre kvinder oplever nøjagtig det samme. Så giv det helt klart chancen – gerne en håndfuld gange.

Men det et dyrt produkt, bliver jeg til slut også nødt til at gøre opmærksom på. Så virker denne Rabbit Vibrator slet ikke for en, som den altså ikke gør for mig, så er det kun ekstra meget ærgerligt.

Jimmy Jane Form 8 kan købes her

Bag produktet: Jimmy Jane

Materiale: silikone

Ftalatfri: Ja

Stimulations niveauer: 5

Programmer: 7

Strømkilde: Genopladelig, oplader medfølger

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Meget kraftig, gode vibrationer

Ulemper: Mangler flexibilitet

Pris: Temmelig høj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud