Vibrator Penisring – til ekstra intens sex

 


Ønsker I som par en lækker og effektiv vibrator penisring, der gør ham større og mere spændstig – og som kan vibrator stimulere hendes klitoris i forbindelse med vaginalt samleje, så er penisringen Atom fra Hot Octopuss toppen af sexlegetøjs-poppen, melder både jeg og Manden.  Atom, der passer alle penisstørrelser, er specielt velegnet til at dyrke intens krammesex med.

Læs i slutningen af anmeldelsen også mit forslag til den hotte kærestegave fra hende til ham, der i sidste ende kommer det fælles sexliv til gode.

Jeg har fundet vores ATOM her 

Vibrator penisring – til ekstra dyb vaginalsex

Der er flere åbenlyse fordele ved, at manden i sengen – som lækkert og effektivt krydderi på sexlivet, benytter vibrator penisring. Og er  ringen aka sexlegetøjet udstyret med en vibrator, så kommer der helt automatisk en ekstra fordel oven i hatten. Nemlig at ringen evner at vibratorstimulere hendes klitoris i forbindelse med vaginalt samleje – men altså kun, når han har alle sine centimeter oppe i hende.

Atom Penisring fra producenten Hot Octopuss, Manden og jeg har testet i afklædt og hyggeligt selskab med hinanden, da penisringen mere er et parprodukt end et solo-produkt. Og årsagen til, at lige netop dyb vaginal penetration er et must, handler om, at penisringen, som alle penisringe, skal monteres helt inde om roden på mandens penis.

Så skal hun, hun jo helst skal, også få glæde og fornøjelse af sexlegetøjets arsenal af vibrationer, skal han altså helt op i hende. For først da vibrator stimuleres hendes klitoris nemlig bedst muligt.

Læs også anmeldelse af den noget større ATOM PLUS lige her

Vaginal krammesex

Af samme årsag er intens og tæt krammesex, som jeg ynder at kalde det, her helt perfekt. Altså hvor man som mand/kvinde par i den ene, anden eller tredje stilling ligger eller sidder helt tæt sammen – og hvor det samtidig er muligt for ham at være helt oppe i hende. Og meget gerne også blive helt oppe, uden alt for meget frem og tilbage. Som fx kan lade sig gøre i den, gode, gamle missionærstilling, samt når man ligger helt tæt i ske. Hvor man på samme tid både kan dyrke langvarig vaginalsex og kramme tæt og intenst på samme tid.

Hvis man som kvinde har svært ved at opnå orgasme i forbindelse med sex med sin mand, så er et stykke parlegetøj som Atom vildt god til at optimere muligheden for at komme hele vejen i mål.

For kombinationen af den vaginale stimulation, manden som bekendt står for, kombineret og krydret med, at denne vibrator penisring er udstyret med endda rigtige gode og heftige vibrationer, gør, at man som kvinde noget nemmere kan opnå orgasme. Måske endda igen og igen.

Køb din egen ATOM lige her 

Sådan monteres Atom fra Hot Octopuss

Atom fra Hot Octopuss består af en meget fleksibel og bred silikonering, der passer mere eller mindre alle størrelser – og her er størrelse altså lig med tykkelse af penis. Super vigtigt er det også, når produktet skal monteres helt inde om roden på penis, at penis enten er helt slap eller måske blot halvslap. Ellers evner ringen nemlig ikke at holde blodet effektivt nok ude i penis.

Et must er det derimod ikke, at man skraber sig der, hvor ringen nu skal sidde. Til gengæld er det en god ide. For lynhurtigt kan de små hår komme i klemme, og det kan både genere og gøre pænt nas.

Med hensyn til effektivitet i forhold til at gøre penis tykkere, mere spændstig og holdbar end ellers, så er Atom penisring et af de bedste stykker sexlegetøj til par på markedet. Og er samtidig, som helt klart også tæller og gælder, når det hele skal gøres op, en af de penisringe, der er klart nemmest at montere.

Armbåndet til at matche Atom kan købes her hos Nirbana Soul

Kærestegaven til ham, der krydrer og gavner det fælles sexliv

Sidst men slet ikke mindst, kære alle kvinder, der ønsker at forkæle jeres mænd med en lækker og effektiv sexlegetøjsgave, der i sidste ende gavner det fælles sexliv, så er Atom fra Hot Octopuss et super godt valg.

Eventuelt krydret med en ekstra lille gave til ham, der passende kunne være et super lækkert og maskulint armbånd med sorte perler fra den danske smykkefirmaet Nirbane Soul. Både jeg og min mand, Manden, er selv ret skudt i netop smykker fra Nirbana. Så får han derhjemme en sådan kombi-gave, så kan han – undskyld ordvalget – sgu da ikke andet end knuselske dig. Og ind imellem er det altså lidt mere spiseligt at modtage et stykke sexlegetøj, hvis det kommer i samme indpakning 🙂

Læs lidt om Nirbana Soul her

Med hensyn til pris, så følges kvalitet og pris som regel hånd i hånd – og sådan også med dette stykke sexlegetøj henvendt par. Den vibrerende penisring, der er af en meget høj kvalitet, og som fungerer på mest effektive vis – og som samtidig er til stor fornøjelse for både ham og hende i forbindelse med sex, koster også derefter. Men, må dog hurtigt tilføjes, er alle pengene værd.

Du kan sagtens få en ok penisring til fx 100 kroner, men ønsker du en af de bedste og mest lækre af slagsen på markedet, så er Atom fra Hot Octopuss et endda rigtig godt bud – og valg!

Fakta om ATOM

OBS Armbåndet medfølger ikke ATOM men skal købes seperat hos Nirbana Soul

Producent: Hot Octopuss

Materiale: Medicinsk silikone og abs plast

Vibrationsstyrker: 5

Programmer: 5

Genopladelig: ja, via medfølgende usb

Vandsikker: Ja, 100 procent

Pris: Meget rimelig pris

Fordele: Ultra parvenlig, store orgasme muligheder

Længde/størrelse: 8centimeter lang, 6 cm bred med 3 cm indvendig/flexibel diameter

Ulemper: Lidt stram at sætte på.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud