10 gode råd til bedre sex med lille penis

sponsor1


Der er mange udlægninger af, hvor lang eller kort en såkaldt lille penis er.

Skal man dog vurdere ud fra gennemsnitslængden her i Danmark, så har 8 ud af 10 mænd en penis i størrelsesordenen 12 – 16 centimeter. I fuldt erigeret tilstand.

Så er du over 16 centimeter lang, er du over gennemsnittet udstyret. Du har en mindre end gennemsnittet, hvis din penis er 12 centimeter eller derunder. Men om din penis i så fald er lille, det ønsker jeg ikke at gøre mig til dommer over.

Stor, lille eller midt imellem, så er langt fra alle mænd tilfredse med, hvad de nu er blevet udstyret med. Og ja, der findes også de mænd, synes mange af os kvinder, der er tanden for lange. Det skal jo helst gerne gøre mere godt end ondt og ubehageligt.

Der er store fordele ved en lille penis

Inden jeg kommer med mine 10 gode råd til bedre sex med lille penis, så lyder min opfordring, at du uanset den længde eller tykkelse, du fra naturens side er blevet udstyret med, forsøger at fokusere på det positive og mulige frem for det negative og mindre mulige.

Husk desuden på, om du har en kæmpe på 25 centimeter eller en ikke så lang på 10 centimeter, at penis langt fra betyder alt i sengen. Overhovedet slet ikke.

Helhedsindtrykket tæller mange gange mere, ligesom det mentale, selvtillid, charme, evnen til at gøre det rigtige på det rigtige tidspunkt – osv., osv., sørme  da også tæller, når regnskabet gøres op.

1 – Du kan bedre støde igennem

Kvindens skede har en begrænset længde, og der er helt naturligt perioder på måneden, hvor vi bare er mere ømskindede. Her er det bare ikke fedt at være sammen med en, der har en stor. Særligt ikke, hvis han ikke evner at passe på.

Har du derimod en mindre penis, så kan du i princippet altid støde igennem vaginalt, og samtidig også sagtens stimulere hende. Klitoris og skede-indgangen er nemlig fyldt med super sensitive nerveender, der blandt andet stimuleres ved penetration.

2 – Småt er godt til analsex  

En ikke så lang penis er perfekt til anal sex og anal stimulation, mener mange kvinder. Igen handler det om, at det gerne skal gøre mere godt end ondt. Også her betyder  længde og tykkelse naturligvis meget.

Jeg er også sikker på, at mange kvinder lige skal se størrelsen på kalorius an, før der eventuelt siges ja til at modtage analt.

Husk glidecremen

3 – Penisring gør automatisk større

En penisring, der automatisk holder blodet ude i penis, gør underværker for alle størrelser. Med en penisring vil du opleve at penis bliver noget tykkere og en lille smule længere end normalt.

Man kan også få penisringe med vibrator, der stimulerer kvindens klitoris ved dyb vaginalsex. Altså når manden har alle centimeter oppe i skeden, da ringen er placeret helt inde ved roden af penis. Så også ved denne form for sex, er det en stor fordel ikke at være alt for lang.

Se fx. denne mega fede Penisring

4 – Du bestemmer selv længden af penis med en penis sleeve

Mange mænd har fået øjnene op for brugen af såkaldte penis sleeves. Produkterne fås i en hel masse længder og tykkelser, og påføres penis i erigeret tilstand. Lidt i stil med at påføre sig et kondom. Og vupti, så er man pludselig fem centimeter længere og fem centimeter tykkere i omkreds.

Læs her test af sleeves

5 – Nemmere for hende at tage dig oralt

De fleste mænd tænder på at modtage oralt. Og kan partneren tage alle centimeterne, kan det ikke blive bedre. Dette lader sig noget nemmere gøre, hvis penis ikke er ALT for lang. Det er jo ikke alle, der er sabelslugere!

6 – Benyt dildoer og vibratorer som din forlængede arm

I min verden er det et godt krydderi at benytte sexlegetøj. Også på sin partner. Her kan du give hende alle de centimeter, du eventuelt ikke selv lige råder over, og det gør ikke nydelsen mindre for hende.

Og det er fortsat dig, der styrer og bestemmer. Dildoen eller vibratoren fungerer i situationen som din frække, forlængede arm.

Et godt bud på en dildo

7 – Suppler med dine fingre

Nu vi er ved armen og fingrene, så er lidt fræk fingerfærdighed super fantastisk for de fleste kvinder – og mænd. Med fingrene kan du også meget bedre styre og kontrollere, hvad du nu har gang i.

Fx i forbindelse med stimulation af hendes klitoris og G-punkt. God og varieret sex handler ikke kun om at kunne bruge sin penis. Om den er stor eller lille.

8 – Penisforlængeren og penispumpen

Super god penispumpe

Jeg har også valgt at tage penisforlængeren med. Der er nemlig nogle mænd, der oplever SÅ meget mindreværd over manglende længde på penis, at det helt hindrer dem i at have en kæreste og et sexliv. I sådan en situation kan det være en god ide at give penisforlængeren chancen. Man skal på forhånd dog være indstillet på hårdt arbejde over lang tid, men så skulle der også være lidt ekstra længde ar hente. Som vedbliver at være der.

Vælger du penispumpen, så vil du som ved brugen af penisringen opnå mere størrelse. Helt specielt mere tykkelse og hårdhed i penis, lige nu og her . Og det foregår helt automatisk. Om du har sexlyst eller ej. Penispumpen er også velegnet til manden, der har problemer med at opnå rejsning.

God penisforlænger er fundet her

9 – Dumt at sammenligne med andre mænds

Du kan altid finde en anden mand, der har en længere eller tykkere penis end du selv har. Specielt hvis du har en ikke så lang. Samtidig kan det være svært ikke at misunde de ofte så veludstyrede mandlige pornostjerner.  Men frem for at misunde alle andre, så nøjes med at koncentrere dig om dig selv. Tag udgangspunkt i det, du nu har – og få så det bedste ud af det. Det kommer du generelt meget længere med. Både fysisk og mentalt. Kæresten bliver også meget mere glad og tilfreds, hvis du selv er det.

10 – Sex sidder primært imellem ørerne

Selvfølgelig findes der kvinder, der går ekstra meget op i længden af penis. Særligt hvis den “ikke er lang nok”. Men det er altså ikke størsteparten af kvinderne, der tænker og agerer sådan, er jeg overbevist om.

Sex er mindst lige så mentalt som det er rent fysisk. Ikke mindst for os kvinder, tør jeg også godt påstå. Som alle mænd, uanset længen af penis, bør gøre sig klart.

Skriv dig bag øret, at sex og kærlighed og tiltrækning ikke først og fremmest er placeret nede mellem benene, men derimod klar mest oppe imellem ørerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud