G-punkt stimulation med Body Wand Vibrator

sponsor1


body wand plus

Anmeldelse af den super kraftige og effektive Body Wand Vibrator, Plus Gspot 8 – den mest kraftige wand vibrator i denne kategori, jeg endnu har testet.

Body Wand Plus G-Spot 8 er fundet her

G-punkt stimulation via Body Wand Vibrator

Selv om jeg tidligere har haft denne Body Wand Vibrator, en såkaldt multi-Wand, med i test, så kommer her en separat anmeldelse af vibratoren – det fortjener Body Wand Plus Gspot 8.

Produktet her er en såkaldt Magic Wand (tryllestav) fra mærket BodyWand – og dette er en G-punkt vibrator med otte programmer, som drives af strøm fra el-nettet. Så produktet er altså med ledning – og fungerer fint til det danske el-net.

Leveres i ordinær papæske

Wand vibratoren kommer i en ret kedelig og ordinær papæske. Ikke noget specielt fancy ved det.

Produktet er med en relativ lang ledning – ledningen kunne dog, synes jeg, godt have været en smule længere.

 16019_-_bodywand_wandplus_g-spot_vibrator_01BodyWand Plus Gspot 8 er med denne her lettet bøjning ude i enden af produktet der gør, at man både kan benytte Wanden til klitoris stimulation og stimulation af ens G-punkt.

Desuden gør den store vibratorflade, at den dækker hele G-punktet ret godt.

The super power of Body Wand Vibrator

Det, der blandt andet er fedt ved dette her produkt er, at der – i hvert fald for mit vedkommende – normalt skal en ret kraftig stimulation af mit G-punkt til, før jeg får en rigtig god oplevelse ud af det – og netop her er denne specielle Wand ret så fantastisk.

For lige så snart, den kobles til stikkontakten, så stimulerer den en med nogle ret så kraftige vibrationer. Brummende og dybe vibrationer, og hvor der er mulighed for at skifte imellem otte forskellige programmer.

Hastighedshjulet gør en kæmpe forskel

En anden væsentlig og vigtig ting er hastighedshjulet, der gør det dejlig nemt at skrue op og ned for produktets vibrationer – og ønsker man at benytte vibratoren indvendig, så er det noget med først at slukke den, og så benytte masser af glidecreme. Hvorpå du efterfølgende placerer wanden indvendig i skeden, så den stimulerer dit G-punkt bedst muligt.

Og der skal altså ikke ret meget stimulation med denne her vibrator til – det er i hvert fald min helt egen oplevelse, inden det give pote.

Stimulerer samme nervebaner som i klitoris

Nu er det på den måde, at klitoris er endestation for en række nervebaner, der løber ned og splitter sig rundt om skeden. Og jeg vil vove at påstå, at denne her Wand, der er vildt kraftig, simpelthen stimulerer de samme nervebaner indvendig i skeden, som altså også ender ude i klitoris.       

BodyWand Plus Gspot 8 giver voldsomt meget G-punkt stimulation – og kan formentlig også fremkalde deciderede G-punkt orgasmer hos en del kvinder.

Samtidig kan du selvfølgelig også benytte vibratoren direkte på klitoris – selv om den ikke har dette her fleksible vibratorhoved, vi ellers kender fra de mere traditionelle Wands.

BodyWand er kendt for god kvalitet16019_-_bodywand_wandplus_g-spot_vibrator

Selve BodyWand mærket er kendt for fine og effektive produkter af en rigtig god kvalitet – og deres G-punkt vibrator Wand er da også et både godt og stabilt produkt, som ikke skuffer.

Men det siger sig selv, når vibratoren nu engang drives af strøm, at du IKKE skal tage det med i badekaret eller med under bruseren.

Body Wand Vibrator Plus G-Spot 8 er fundet her

Stor vibrator, så brug godt med glidecreme

Med tanke på indvendig brug, så er G-punkt vibratoren pænt stor. Så – igen, igen – dørg for at bruge godt med glidecreme, og vær en smule forsigtig, når du indfører den.

Lad også være med at tænke på produktet som en dildo, der skal ud og ind – vibratoren er udelukkende beregnet til at stimulere dit G-punkt i en fastlåst stilling.

Mit umiddelbare gæt går desuden på, at kvinder, der helt naturligt sprøjter, vil ret sandsynligt kunne opnå de her fugtige/våde orgasmer ved netop at benytte denne her BodyWand vibrator.

Et lille minus

Et lille minus er, at den brummer/vibrerer en smule ud i hånden – formentlig i kraft af, at vibratorhovedet ikke er fleksibelt. Hvorved en del af vibrationerne forplanter sig tilbage i håndtaget. Det er ikke så voldsomt, som jeg har oplevet ved andre vibratorer – og det er da også til at se bort fra. Der er trods alt til at holde ud.

Samtidig er denne Wand heller ikke en vibrator, man normalt benytter i ret lang tid ad gangen – det er dens vibrationer simpelthen FOR voldsomme til.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud