Endelig en orgasme gel, der giver orgasmer


Ny orgasme gel til kvinder fra Durex markedet, som bare sparker bagdel 

Intense Orgasmic Gel fra Durex er fundet her

Ok, wauu!! – nu har jeg endelig fået denne her Intense Orgasme Gel fra Durex. En sensitivitets fremmende smøregel, der er blevet reklameret for på tv det meste af forsommeren. Et stimulerende produkt til os kvinder, som skulle gøre en mere følsom i de nedre regioner – og ja, lad mig med det samme afsløre: Durex gelen virker sgu!!!!….og faktisk ret meget bedre end alle andre produkter i kategorien, jeg igennem årene har testet.

Orgasme gel med smæk på

For eget vedkommende skal jeg ikke bruge mere end en lille dråbe/klat gel, man pumper ud på spidsen af fingeren, og så efterfølgende smører på klitoris og i området lige omkring klitoris.

Herpå går der lidt tid – fra 2 – 5 minutter, inden man begynder at kunne mærke en lidt kølende effekt.

Når man herefter så begynder at stimulere sig selv fysisk, altså benytter et par finger eller et stykke sexlegetøj, så oplever man at sensitiviteten i området mærkbart bliver forøget – som er det, der er ret vildt ved brugen af denne nye Durex gel.

Durex gelen kan købes her

Køler og ”brænder” på samme tid

Det er lidt svært at forklare, hvad der lige sker. Men det køler og ”brænder” en lille smule på samme tid – uden dog på nogen måde overhovedet at gøre ondt, vil jeg hurtigt lige indskyde.

Og når man så begynder at stimulere sig selv, er det pludselig super nemt at få orgasme, synes jeg.

Under testen af Durex gelen brugte jeg intet sexlegetøj, og valgte kun at benytte en enkelt finger til at stimulere med. Samt smurte med den mindst mulige portion gel – og opnåede med den cocktail tre super nemme og hurtige orgasmer lige i rap. Så her er seriøst en orgasme-gel, der fungerer – i hvert fald for mig!

For et par år siden testede jeg en række andre stimulanser i samme kategori, men ingen af disse, kommer blot i nærheden af denne.

Supermarkeds produkt  

Durex orgasme gel er et såkaldt ”supermarked produkt” – i hvert fald i udlandet, og bliver det nok også i nær fremtid her i Danmark.

Gelen kommer i en relativ neutral æske med en lille smule bling på – for lige som at understrege intense-delen, og så er den som sagt fra Durex.

Et mærke og brand, mange kender, og som har eksisteret i mindst 100 år (en smule overdrivelse fremmer som bekendt forståelsen). Selve gelen kommer i en lille sød flaske/beholder, der rent fysisk minder ret meget om en lipgloss.

Klar gel, lidt sprittet duft

Flasken er mørk pink, mens selve gelen er helt klar – og dufter ikke rigtig af noget. Den er måske en lille smule sprittet i duften/lugten, men det er ikke et problem overhovedet.

Den smager heller ikke af noget. Smager man på den skal man dog være klar over, at man oplever samme typer af effekt på tungen som imellem benene.

Alt i alt en orgasme gel, der holder, hvad producenten bag lover – og som har omvendt mig fra skeptiker til ny fan.

Du kan finde orgasme gelen her

 

3 tanker om “Endelig en orgasme gel, der giver orgasmer

 • november 20, 2017 at 11:38 am
  Permalink

  Fantastisk anmeldelse, du formår virkelig at gøre det super simpelt og nemt at forestille sig. Du er en kæmpe inspiration Joan <3

  Mvh
  Lise Petersen, en stor fan og skribent hos Eroti

  Svar
  • november 20, 2017 at 4:30 pm
   Permalink

   Tusind tak for de fine ord 🙂
   Skønt at du finder inspiration, det er jo det, det hele handler om.

   kh
   Joan

   Svar
 • december 25, 2017 at 12:24 pm
  Permalink

  Kan den også bruges på mænd(s)?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud