Lady Bi – en Rabbit fra Fun Factory

sponsor1

lady-bi-1

LADY BI rabbit kan købes her

Jeg er stor fan af Fun Factory og det har jeg heller aldrig lagt skjul på. Og nu hvor producenten har designet og lanceret en ny super nice rabbit vibrator Lady Bi, er jeg ikke blevet mindre fan af den tyske producent, tværtimod.

Jeg er stor Fun Factory fan, og har heller aldrig lagt skjul på det. Og mindre fan og tilhænger af den tyske producent er jeg ikke blevet af, at producenten nu har designet og lanceret en ny Rabbit vibrator Lady Bi.

For med dette produkt har udviklerne bag ikke kun tænkt seksuel stimulation og fornøjelse, men har også haft vibratorhjælp til mere voksne kvinder i tankerne. Kvinder som enten er i overgangsalder og/eller som på grund af graviditet og amning er i underskud af det kvindelige hormon østrogen.

Hvor en af de mere kedelige bivirkninger kan være, at man ikke længere er i stand til at lubrikere nær så meget som tidligere. Men dette kan Lady Bi altså være med til at afhjælpe – og kunne sikkert også have hjulpet mig, da jeg efter fødslen af vores ældste datter selv oplevede at døje med tørhed. Men heller sent end aldrig!

A, G og K Rabbit

Som sagt, så er Lady Bi en såkaldt Rabbit, der som alle andre Rabbit vibratorer stimulerer klitoris og G-punktet oppe i skeden på samme tid. Men her er Fun Factory gået skridtet videre ved at udvide designet til at blive et stykke sexlegetøj, hvor A-punktet placeret helt oppe ved livmoderhalsen også bliver vibratorstimuleret. En form for stimulation, der beviseligt er med til at sætte ekstra fut under den naturlige smørelse.

Men et er teori, noget andet praksis. Og da jeg helt generelt er pænt skeptisk anlagt med hensyn til specielt helt nye produkter på markedet – i hvert fald til det modsatte er bevist, så havde jeg som udgangspunkt heller ikke de helt store forventninger til Lady Bi. Fun Factory eller ej.

På den anden side er jeg også den, der gerne og hurtigt indrømmer, hvis jeg har taget fejl – og jeg var altså lidt for hurtig på aftrækkeren omkring denne Rabbit. Lady Bi er nemlig en af de bedste vibratorer i kategorien, jeg nogensinde har testet og ejet. Og jeg opnåede da også orgasme med produktet i allerede første forsøg. Der i min verden er en blåstempling i sig selv.

lady-bi-2

Lady Bi er et soloprodukt

Hjemme hos os har vi det syn og generelle holdning til sexlegetøjsprodukter, at hvad der glæder og fornøjer hende, glæder også ham – og hvad der glæder og fornøjer ham, glæder også hende. Om da ikke andet før eller siden. Dette bragt på banen for at komme frem til, at Lady Bi vibratoren er et decideret soloprodukt.

Når jeg først har anbragt vibratoren i helt rette stilling, så den stimulerer alle tre steder på samme tid, så gælder det egentlig bare om at holde den på plads – og det gør man altså bedst selv.

Lady Bi placeres oppe i vagina på en sådan måde, at Rabbit-delen, det lille stykke vibrator, der stikker ud fra skaftet, helt automatisk rammer og stimulerer klitoris. Og dette opnås bedst ved, at man ligger fladt på ryggen med let bøjede ben.

Med hensyn til materiale og kvalitet, så skuffer Fun Factory heldigvis heller ikke denne gang. Lady Bi er ergonomisk designet i medicinsk silikone, og så er den super nem at betjene via de tre knapper: En tænd/sluk knap (Fun knappen), hastighed og styrke betjenes via de to andre knapper. Desuden er produktet med to separate motorer, en i skaftet og en i armen. Alt er i top, hele vejen rundt. Dette gælder også med hensyn til viften af vibrationer, hvor man kan vælge imellem syv forskellige hastigheder og syv vibrationsprogrammer. Så der er noget for enhver smag at gå i krig med.

LADY BI kan købes her

Fakta om LADY BI

Producent: Fun Factory

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: 7

Antal programmer: 7

Genopladelige: Ja med USB/magnet

Vandsikker: Ja, 100 %

Pris: Meget god pris, super kvalitet og Brand for pengene.

Fordele: God størrelse, længere skaft,  Lækker kvalitet.

Ulemper: Overflade er støv samler

Læs også min test af Butterly vibrator på side-6

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud