Klitoris vibrator test – små, effektive og super lækre

 


I årets (2019) første klitoris vibrator test er mit hovedfokus, udover effektive vibrationer og brugervenlighed, lagt på smukt og lækkert design – nøjagtig som vi kvinder nu ønsker det.

Find her den perfekte Valentines gave til hende.

Da jeg i sin tid – her taler vi i slutningen af 1990-erne, for alvor begyndte at arbejde med sexlegetøj, var der meget langt imellem de mere æstetisk smukke klitoris vibratorer. Men sådan var det jo bare, som man siger. Det tænkte man, herunder heller ikke jeg selv, øjensynlig ikke så forfærdelig meget over på daværende tidspunkt.

Klitoris vibrator test – med fokus på lækkerhed

I dag, her 20 år senere, er synet – heldigvis da! – på sexlegetøj helt generelt meget anderledes og mere nuanceret. I 2019 spiller smukt design og æstetik en kun større og større rolle for forbrugerne, når to eller flere ellers lige effektive produkter skal vægtes op imod hinanden. En, er min personlige mening, super positiv udvikling, der kun yderligere vil blive forstærket i de kommende år, er mit bud.

Test af seks smukke vibratorer

Herunder følger min test og anbefaling af seks effektive og smukke/lækre klitoris vibratorer, der alle kan fås hos danske webshops med sexlegetøj. Alle produkter er produceret i kropssikker silikone (undtagen en, der er af stål) og er genopladelige – og jeg har testet og efterfølgende rangeret de seks klitoris vibratorer ud fra følgende kriterier: Udtryk og design, funktionalitet og brugervenlighed, partner- og gavevenlighed, pris kontra hvad du får for pengene. 

Under testresultaterne kan du læse mere om klitoris vibratorer og klitoris stimulatorer generelt……..

Callie by Jopen
Er fundet her
Kommer i en super fin og æstetisk flot gaveæske, med kig til vibratoren. Super nem at bruge, er kun med en knap, der er en diamant lignende sten. Brugsvejledningen står på æsken. Vibrationerne er rigtig gode og alsidige, er hverken for summende eller for slående. Vibratoren har en god størrelse og form, er smuk og veludført. Er meget partnervenlig, meget lidt generende vibrationer i håndtaget. Er nem at ramme plet med. En super-duper gavevenlig vibrator, hvor du får meget for pengene.
Desire Bloomes by Fifty Shades Freed
Er fundet her
Indpakningen er so and so. Der trækker ned. Vibratoren er super flot, minder om et hjerte. Farven er dybmørk lilla med en rosa gylden top, der fungerer som knap. Vibratoren er meget brugervenlig – og vibrationerne er gode, dybe og kraftige. Desværre går de lidt for meget i fingrene, der trækker lidt ned. Til gengæld er vibratorfladen stor, der er et plus. Er partner- og gavevenlig, hvis man ser bort fra det let skrabede indpakning. Prisen er ok i forhold til produktet.
Vesper by Crave
Er fundet her
Leveres i en super smagfuld, lille æske – og samtidig med at produktet er en klitoris vibrator, er det også et smukt halssmykke. Så her er det luksus med luksus på. Et totalt gennemført produkt, hvor kun prisen trækker ned og giver en 3. plads. Vibrator smykket er lavet af stål, og knappen sidder oppe ved kæden. Er med gode vibrationer – og perfekt til spot-on-stimulation. Et super flot parprodukt. Den perfekte gave til hende – og samtidig et stykke ”skjult sexlegetøj”. Prisen er dog høj.
Hearth Vibe by Rianne S
Er fundet her
Dronningen af indpakning/emballage, et klart 12 tal. Vibratoren er designet som et lille, smukt og veludført hjerte – der er ret pænt lavet og nuttet i sig selv. Brugervenligheden er, på grund af meget lille knap, dog ikke helt i top. Vibrationerne er overraskende tunge i forhold til vibratorens størrelse. Oppe i hastighed bliver de dog lidt for snurrende, der går i fingrene. Men kan godt bruges af partneren. Er helt perfekt som både kæreste- og venindegave. Super fin til prisen.
Flirty by Pillow Talk
Er fundet her
Kommer i en super fin æske, lidt ala vinderproduktet. Flirty er en flot klitoris vibrator, der oven i købet har en stor Swarovski krystal som knap, hvor man kan vælge imellem en del programmer. En lille og lækker vibrator med gode vibrationer, men hvor vibrationerne simpelthen bare går alt for meget i fingrene/hånden. Hvorfor Flirty heller ikke er specielt velegnet som parprodukt – heller ikke hos os. Vælg kun denne, hvis du kan holde snurrende fingre ud. Prisen er ellers super god.
Nimbus fra Sky by Ave
Er fundet her
Leveres i en meget smagfuld æske. Selve vibratoren er fin og smuk og utraditionel i sin form, den forestiller nemlig en hvid sky, en Nimbus-sky. Nu kommer så et stort minus, nemlig knapperne, der er super svære at spotte og finde rundt i. Selv efter at have kendt produktet et stykke tid. Der hos mig trækker ret meget ned. Desuden, der også er et minus, så vibrerer hele produktet – og ”larmer” også en smule. Helt kort sagt: Nimbus er mere smuk end god og effektiv. Prisen er også ”sky-høj”.

Øget fokus på det visuelle og mentale

Hvor man i ”gamle dage” mere eller mindre udelukkende fokuserede på effektivitet, så fokuserer mange af nutidens producenter af sexlegetøj også på det visuelle og mentale aspekt, når nye produkter designes. Der, tænker jeg, giver tanden mere mening for os kvinder end for mænd, når det lige netop kommer til sexlegetøj.

Når vi kvinder i dag er i markedet for en ny klitoris vibrator, så skal den også rent visuelt tale til os – nøjagtig lige som produkterne her i testen alle gør. Vibratoren skal ikke blot kunne præstere til topkarakter, altså vibrator-stimulere og også gerne kunne fremkalde en orgasme eller to. Klitoris vibratoren skal helst også være smuk og lækker at se på, god at holde om, samt en fornøjelse at have liggende i skuffen til næste gang, lysten for lidt solo- eller parleg melder sig.

For er man på alle leder og kanter glad og tilfreds med det stykke sexlegetøj, man har erhvervet sig, så opnår man også en større glæde og fornøjelse i forbindelse med brugen af det.

Ja, allerede inden, man giver sig i kast med at benytte vibratoren, så er man – er min oplevelse, tanden mere tændt og på, når produktet også rent visuelt og designmæssigt virker tilfredsstillende på en.

Vibrator eller stimulator

Hvis du mere er til såkaldt klitoris stimulatorer end klitoris vibratorer, hvor stimulatorer fra producenterne Womanizer og Satisfyer er klart førende på markedet, så vi jeg anbefale dig at tjekke min store test af Womanizer og Satisfyer

Er du fuldstændig ligeglad med et smukt, lækkert og petit design og udseende, men hvor ”kun” effektivitet tænder og tæller i forbindelse med stimulation af klitoris, så kunne den store og super effektive Magic Wand Vibrator meget vel være sagen for netop dig.

Knus, Joan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud