Test af vibrator æg – til leg og træning

sponsor1


I anledning af påsken, hvor vi alligevel har æg, æg og atter (chokolade)æg på hjernen, satte jeg og Manden os for at teste en mere legevenlig form for æg. Nemlig såkaldte vibrator æg, henvendt os kvinder og legesyge par. En i snart mange år smule overset vibratortype, som dog er ved at blive pænt populære. Ikke mindst takket være bedre og mere stabile remotes/fjernbetjeninger, samt muligheden for at styre og kontrollere sit vibrator-æg via smartphonen.

Samtidig er det gået op for kun flere og flere, at vibrator ægget kan benyttes til både det sjove og det nødvendige. Til sexleg og til træning af bækkenbunden (også kendt som den skjulte muskel, da bækkenbundsmusklen er placeret indvendig i kroppen).

Også fin til klitorisstimulation       

Primært er vibrator ægget udviklet og designet til at stimulere indvendig i skeden, når produktet benyttes til sexleg, og her kan ægget benyttes solo eller sammen med sin partner. Vibratortypen kan dog lige så fint benyttes til stimulation af fx klitoris, på brystvorterne, i mellemkødet og i området omkring anus.

Men bør dog aldrig nogensinde bruges til indvendig stimulation af anus, da vibratoren i værste fald kan forsvinde op, hvor den så ikke lige er til at fiske ud igen. Meget apropos reality-frisøren ”Buttplug-Danni”, der for få måneder siden måtte en tur på skadestuen med en vibrator på afveje. Og nej, det var altså IKKE et buttplug, men derimod et vibrator æg. Hvorfor manden måske burde blive omdøbt til Æg-Danni.

Nå, men hurtigt tilbage til, hvad snart mange legesyge par ynder at benytte vibrator ægget til – og som har gjort vibratortypen mere populær og efterspurgt end nogensinde tidligere. Nemlig parleg i det offentlige rum. Som kunne være en hyggetur i supermarkedet, i biografen, til 75-års fødselsdagen – eller hvor man nu engang lyster at sexlege med sit fjernbetjente æg, uden at andre end partneren 100 procent ved, hvad der lige foregår.

100 procent æg-kontrol via smartphonen

I dag er remoten/fjernkontrollen i langt de fleste vibrator æg nemlig så god og stabil, at ham eller hende, der har fingeren på fjernkontrollen, på afstand kan styre og kontrollere, hvor, hvornår og hvor længe ægget skal stimulere den kvindelige ægbærer. Fælleslegen i det offentlige rum er desuden kun yderligere blevet anonymiseret af, at kun flere og flere vibrator æg i dag kan styres og kontrolleres via en tilhørende app i smartphonen.

Herunder fortæller jeg og Manden om vores helt personlige test af fem forskellige, moderne vibrator æg, der alle fås i danske webshops med salg af sexlegetøj.


hula beads pinkLELO Hula Beads (test-vinder)

Dette vibrator æg, vores testvinder, vinder ikke på grund af prisen. Den er nemlig pænt høj. Og nyt, det er produktet altså heller ikke. Men Hula Beads fortjener bare så meget at være med i testen – og samtidig også vinde den, da denne vibrator skiller sig ekstra positivt ud. Hula Beads fortjener helt klart meget mere anerkendelse. Ægget vibrerer nemlig ikke kun, men roterer samtidig også om sig selv. Der fremkalder en super lækker og dejlig form for afslappende og afstressende massage. Der er fantastisk svært at forklare med ord, men derimod bør opleves med egen krop. Men for at give et så detaljeret billeder så muligt kan dette sige om Hula: Hula består af et “æg” med et “hoved, disse to dele roterer om hinanden og det er lige nøjagtigt det som er hele humlen, den terapeutiske oplevelse, for uden at piske rundt i underlivet som en gal, massere æg og hoved blidt skeden indvendigt. Ægget kan også vibrerer og styres via remoten. Men for mig er det aller bedst når ægget er sat på et konstant blid og roligt mønster. Så skal musikken i ørene og massagen nydes. At Hula er så stor som den er er et plus, for jeg kan slappe af uden at føle at den falder ud også i stående stilling, hvilket var rart og trygt.

Fed til at bruge både ude og hjemme – har denne her terapeutiske virkning til hjemmemassage, og stærke vibrationer til leg ude (også selv om Hula Beads ikke har klassens længste rækkevidde).

Kan købes her

Producent: Lelo

Materiale: Silikone

Vibrationer: Gode både rolige og kraftige vibrationer

Antal programmer: Ryste og vippe funktion, samt 6 programmer

Genopladelige: ja beads, 2 AAA til remoten.

Rækkevidde: Med trusser og jeans ca. 5-6 meter uden mur imellem.

Vandsikker: ja, 100 %

Pris: Ret dyrt, men fantastisk investering.

Fordele: Super behageligt og afstressende, lækkert, kvalitet, nem, frækt i byen.

Ulemper:  Pris.


 Sinful Genopladelig æg

Et lidt sjovt formet ”æg”, der mest af alt minder lidt om en mus – med en meget lang hale. Med tilhørende remote-kontrol. ”Musen” er 100 procent overtrukket med silikone, og er i det hele taget et ok lækkert og samtidig ret simpelt produkt. Ikke alt for oversmart, men virker efter hensigten. Kræver heldigvis heller ikke de store forberedelser at få ægget til at vibrere. Så et godt vibrator æg til de, der ikke ønsker det alt for kompliceret. Har dog lidt for kedelige (svage/summende) vibrationer, synes jeg helt personligt.

Egner sig klart bedst til at lege med ude i byen.

Kan købes her

Producent: Lovers Premium

Materiale: Silikone

Vibrationer: Rolige kildende vibrationer

Antal programmer: 7

Genopladelige: ja oplader begge via en oplader

Rækkevidde: Med trusser og jeans over 12 meter uden mur imellem.

Vandsikker: ja, 100 %

Pris: God pris, meget for pengene.

Fordele: Nem og sjov især i byen. kvalitet, sød og fint design.

Ulemper:  Lidt svage vibrationer.


Flamingo

flamingo 1Et vibrator æg med ”hale” på, der kan tale/kommunikere med smartphonen. Flamingo hører desuden blandt de lidt større æg. Men går fint, når man sørger for at bruge godt med glidecreme. Og så fungerer ægget super nemt med smartphonen, samt er nem at parre med den tilhørende app. Og så kan man ikke mindst 100 procent regne med Flamingo, der virkelig trækker op. Flamingo kommer desuden med en lang række sjove features til både leg og træning af bækkenbunden.

Absolut bedst til at lege med hjemme, er lidt ubehageligt at rende rundt med. Har fedt bækkenbundsprogram.

Kan købes her

Producent: Magic Motion

Materiale: Silikone

Vibrationer: Pænt kraftige vibrationer

Antal programmer: Mange, appen giver mange muligheder.

Genopladelige: ja via usb

Rækkevidde: Med trusser og jeans ca. 8 meter uden mur imellem.

Vandsikker: ja, 100 %

Pris: Fair pris

Fordele: God til bækkenbundstræning, sjove funktioner i app, fin kvalitet.

Ulemper:  Lidt ubehagelig i stående stilling.


Lush by Lovense

lovense lushLush by Lovense er app-styret, og har umiddelbart en rigtig god form – men den sidder bare ikke ordentligt, er min oplevelse. Ægget styres helt enkelt via plus/minus i hastigheder, og så kan man benytte sin musik på smartphonen til at styre vibrationerne. Så man både kan høre og mærke de musiske rytmer, helt bogstaveligt, på samme tid. Ægget kan også styres af partneren via nettet – hvor hun fx er her i dk, mens han er i USA. Leger man ude i byen, via smartphonen, så skal der desværre ikke være mere end et bord imellem sender og modtager på restauranten, før det begynder at halte en smule. Som helt klart trækker ned i det samlede regnskab.

Egner sig nok bedst liggende, den var faktisk ret ubehagelig at have siddende stående, grænsen til av!!!

Kan købes her

Producent: Lovense

Materiale: Silikone

Vibrationer: Meget kraftige vibrationer

Antal programmer: Mange, appen giver mange muligheder.

Genopladelige: ja via usb

Rækkevidde: Med trusser og jeans over 12 meter uden mur imellem.

Vandsikker: ja, 100 %

Pris: Fair pris

Fordele: Kvalitet, brugbar som hygge æg hjemme.

Ulemper:  Meget ubehagelig i stående stilling.


Svakom

Umiddelbart ok kvalitet, og ægget har et flot design. Remoten er dog lidt for stor og klodset i det – og larmer desværre også pænt meget. Remoten vibrerer desuden næsten mere end ægget. Der alt i alt er pænt uhensigtsmæssigt. Specielt når man leger ude af huset. Med hensyn til at lade ægget op inden brug, så er det måske bare mig, der er lidt små dum. Men i begyndelsen havde jeg seriøst svært ved at finde ud af, hvordan produktet skulle oplades – og hvordan man også lige betjente ægget med remoten. Den vedlagte vejledning hjalp i den forbindelse ikke det store.

Derfor en bundplacering til denne målt op imod de fire andre.

Egner sig ok som snurrende æg uden remoten.

Kan købes her

Producent: Svakom

Materiale: Silikone

Vibrationer: Meget svage vibrationer i ægget.

Antal programmer: 6

Genopladelige: ja

Rækkevidde: Med trusser og jeans over 0,5 meter uden mur imellem.

Vandsikker: ja, 100 %

Pris: Hmmmm

Fordele: Lækkert design.

Ulemper:  Utilregnelig, ingen rækkevidde, svagt, stor remote, indviklet funktion.


 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud