My Secret Lover – dur ikke, næste!

sponsor1————————–

my secret lover

Sjældent, men det hænder altså, oplever jeg, at et produkt skuffer SÅ meget, at jeg vil fraråde alle at erhverve sig det. Men nu sker det altså med trusse-vibratoren My Secret Lover. Og jeg gider egentlig ikke og gøre et stort nummer ud af dette her blogindlæg – altså lige udover, at give produktet pros and cons (for og imod).

 Jeg vil klart anbefale Vibease i stedet som en app styret trussevibrator

Og i virkeligheden er det ret simpelt: My Secret Lover, er en lille og flad vibrator, tænkt til at have liggende i trussen, ude og hjemme. Men da det handler om en vibrator, som hovedsagelig er styret af den medfølgende app til smartphonen, så vil jeg tillade mig at drage den konklusion, at produktet er defekt. Men det er altså ikke trusse-vibratoren, der er defekt, men derimod samspillet (eller nok mangel på samme) med app-en på smartphonen, der i den grad halter. Og ja, vibratoren ER blevet testet på flere forskellige smartphonens, men flere features virker simpelthen bare ikke efter hensigten. Hvorfor My Secret Lover, i hvert fald oplevet med mine øjne, nærmest er ubrugeligt – og derfor heller ikke kan anbefales herfra.

Læs min anmeldelse af Trussevibrator fra Vibease her

For og imod My Secret Lover

Pros: Flad nok til at ligge ugeneret i trussen. Har relativt lydløse vibrationer. Man skal ikke registrere sig som bruger af produktet, for at kunne benytte det. Vibratoren connecter nemt med smartphonen.

Cons: Materialet, vibratoren er produceret i, er ikke oplyst uden på pakken. Irriterende, snurrende vibrationer. Men det, der gør My Secret Lover helt ubrugelig – og som er den afgørende faktor for IKKE at købe produktet, er, at den tilhørende app med sine relativt fem simple funktioner: musik, touch, shake, stemme og vibrationsmønstre. To ud af tre features fungerer fandeme ikke, herunder begge lyd-features. Touch-funktionen er umiddelbart også helt uden mening. Ja, jeg er blond, men SÅ blond er jeg altså heller ikke! Og nej, der er ikke noget galt med min iPhone. My Secret Lover virker heller ikke på husets øvrige iPhones.Så selv om vibratoren sagtens kan tænde og vibrere – og også kan benyttes manuelt, er det fortsat et defekt produkt, oplevet med mine øjne. Det er jo hele pakken, man nu engang køber.

————–

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud