Sexjulekalender Fra Sinful – Deluxe 2019

 

Årets 2020 Deluxe sexjulekalender fra danske Sinful kan købes nu – indeholdende 24 lækre og spændende stykker sexlegetøj til ham, hende og fælles parleg. Til, alt i alt, under en tredjedel af den oprindelige pris. Læs meget snart her på bloggen min store anmeldelse af årets danske sexjulekalender. Glæd dig – det gør jeg nemlig!!!    


Her i december 2019 har jeg rent faktisk 20 års jubilæum med at arbejde med sexlegetøj – og nu er det heldigvis ved at være jul igen. Jeg elsker jul og overraskelser. Derfor er det ikke kun hyggeligt og spændende, men rent faktisk også helt vildt sjovt igen-igen at anmelde årets sexjulekalender fra danske Sinful.dk.

Du kan allerede nu finde din 2020 sexjulekalender hos Sinful

Og denne gang handler det om deluxe udgaven, altså toppen og jule-poppen kalenderen, jeg har smugkigget i. Ellers er det som bekendt noget svært at anmelde og fortælle om, hvad der nu engang gemmer sig bag de 24 låger. Så ja, jeg har snydt – og det har jeg det helt fint med.

Sexjulekalender – hvad gemmer lågerne?

På mange punkter, i de nu 20 år, jeg har været i gamet, der har sexlegetøjet udviklet sig helt vildt, mens andre stykker sexlegetøj fortsat ligner sig selv – og fungerer på helt samme måde som for fx 10, 15 og 20 år siden.

Se Lars og Anette med deres førset nogensinde sexjulekalender her

Men nu tilbage til den store og forkromede, Sinful deluxe sexjulekalender og dens – trods alt fortsat hemmelige – indhold, men hvor der også gemmer sig sexlegetøj, der simpelthen skriger af alder. Uden at produkterne af den årsag er mindre gode eller mindre effektive i brug.

Kraftig bullet vibrator

Ved at investere i årets danske Sinful sexjulekalender, kommer man undervejs i sin lågeåbnings proces blandt andet til at stifte bekendtskab med en god, gammeldags såkaldt bullet vibrator. Vi taler her en lille, men samtidig meget kraftig vibrator, der både kan benyttes solo og sammen med en række andre produkter, der også gemmer sig rundt om i årets deluxe voksenjulekalender.

Du kan købe din egen 2020 sexjulekalender lige her

Rabbit vibrator til klitoris og G-punktet

Et andet lækkert stykke sexlegetøj, som tilbage i cirka år 2000 rent faktisk skræmte mig fra vid og sans, nemlig en såkaldt rabbit vibrator, finder man også bag en af lågerne. Her taler vi en vibrator type henvendt os kvinder, der stimulerer klitoris og indvendig på G-punktet på samme tid.

Da jeg første gang oplevede en sådan, så den pænt skræmmende ud, men hurtigt fandt jeg ud af, at rabbit vibratoren er noget af det mest orgasme-sikre, vi kvinder kan få fingre i. Så giv den nu endelig chancen, når du finder den i kalenderen.

Læs anmeldelsen af Sinful’s Classic Sexjulekalender her

En masse frække lækkeriet til manden

Som mand i parforholdet, bliver man helt klart også udfordret i løbet af de 24 december-dage – og det gør som regel jo heller ikke noget. Specielt især i forbindelse med et par af produkterne, der udelukkende er henvendt ham (men lad dig nu ikke skræmme alt for meget!)

I det hele taget, kære mænd, så er der i år tænkt ekstra meget på jer også, og det er kun positivt, synes jeg. Og husk nu glidecremen, for dælen da!

Stof og bondage

Årets danske deluxe sexjulekalender indeholder desuden smukke stykker ”stof”, til at beklæde den nøgne kvindehud, og der er blandt andet også produkter til fiksering mv. Hvor både han og hun, alt afhængig af lyst og temperament, kan indtage både den dominerende og den modtagende aka underdanige rolle.

Sexjulekalender åbner døre til nye sexlege

Alt i alt, når alle låger er åbnet i deluxe udgaven, så står man juleaften med et pænt stort arsenal og sortiment af mange forskellige typer af sexlegetøj og erotiske produkter til at krydre det fælles sexliv med. Lige som flere af produkterne formentlig også åbner døre til helt nye former for fælles sexlege.

Få den lækreste december med en 2020 sexjulekalender 

Sort og juleguld

Farvemæssigt er vi primært ude i sort og juleguld – krydret med et enkelt knaldhamrende rødt parprodukt, der gemmer sig bag låge nummer 24. Som den nok så berømte og berygtede rosin i pølseenden. Vi taler om et meget kendt og populært stykke sexlegetøj, mange nok i forvejen har hørt og læst om.

Lad mig til sidst desuden lige kort nævne den store danske Sexus sexundersøgelse, der netop er blevet offentliggjort. Hvor danskerne sexvaner, lyster, fantasier mv. har været under lup. Her er jeg helt personlig blevet dybt chokeret over, hvor lidt vi kvinder rent faktisk onanerer.

Derfor er det kun godt, at mange låger rent faktisk gemmer på produkter, der lige netop har fokus på både hendes og hans onani. Hvis man i frækt fællesskab da ikke vælger at være sammen om det. Jeg også kun på det kraftigste vil anbefale.

Læs her på ekstra bladet om andre lækre sexjulekalendere

Onani og sex er sundt – for både krop og sjæl

Så: I gang med det, både sexjulekalenderen og onanien, det er nemlig positivt og sundt for både krop og sjæl, samt ikke mindst for parforholdet og sexlivet generelt. Og hvorfor dog ikke tage hul på det her i december, hvor stres og jag for alvor sætter sit præg på os???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud