Video af sexjulekalender med Lars og Anette

 


sexjulekalender videofilmet hver dag af ægteparret Lars og Anette

Da Lars og Anette sidste år fik en sexjulekalender, var ægteparret så søde og friske at videofilme hver dag i december, hvor de åbnede en ny låge i deres sexjulekalender fra danske Sinful, og hvor videoerne blev vist på min Joanb Facebookside

Sinful’s Deluxe Julekalender kan købes her

Til inspiration for andre par, har jeg nu fået min datter, Caroline, der samtidig er min faste video-fotograf, til at lave et sammenklip af ægteparret Lars og Anettes låge-åbninger fra den 1. – 24. december – og tro mig: udkommet er blevet både hyggeligt, sjovt og forhåbentlig også inspirerende. Så håber Du/I har lyst til at kigge med.

[embedplusvideo height=”300″ width=”500″ editlink=”http://bit.ly/2NzhtPR” standard=”http://www.youtube.com/v/mAFUF_Qi_jo?fs=1″ vars=”ytid=mAFUF_Qi_jo&width=800&height=300&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4512″ /]

Læs anmeldelse af Sinful’s julekalender lige her

Danske par er til sexjulekalender

Sidste år, altså 2018, var første gang, det københavnske ægtepar kastede sig over at købe og udforske en sexjulekalender, og igen i år er de med på vognen, har Lars og Anette fortalt mig.

Men denne gang bliver det dog uden video dokumentation, men derfor skal det nu nok blive både pirrende, spændende og indimellem sikkert også lidt udfordrende. For man ved jo aldrig, hvad der gemmer sig bag dagens låge.

Lars og Anette er dog langt fra ene om at krydre julemåneden med en voksenjulekalender aka erotisk julekalender. Det gør nemlig kun flere og flere danske par – og en af de helt store favoritter på det danske marker, er ikke så underligt netop de to faste sexjulekalendere fra danske Sinful.dk: Sinful Classic og Sinful Deluxe

Jeg bakker 100 procent op

Og, som sagt, så skal jeg være den første til at bakke op om det kun mere og mere populære december tiltag. For er der en måned på året, hvor der for alvor er stress og jag på drengen, så er det lige netop julemåneden.

Hvor det desværre meget hurtigt kan blive sådan, at de voksne, far og mor, pludselig har alt andet end hinanden at tænke på og tage sig af – og det er altså synd, og kan samtidig også være skadeligt for såvel sexlivet som parforholdet.

Vidste du fx, at december faktisk er den måned på året, hvor flest vælger at gå fra hinanden – der er pænt tankevækkende, synes jeg.

Til slut her, vil jeg gerne sige en stor tak til Lars og Anette – og så en rigtig god jul til alle, der læder med.

Kh. Joan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud