Sådan får du fugtig orgasme – eller sprøjteorgasme

sponsor1


Klumme 3

Fugtig orgasme eller sprøjteorgasme – gør det selv eller få din partner til at stimulere dig.

Her får du min store guide til, hvordan du via stimulation af G-punktet indvendig i skeden – eventuelt kombineret med simulation af klitoris – kan opnå såkaldte fugtige orgasmer og/eller sprøjteorgasme. Begge dele kan du stimulere dig frem til enten alene eller sammen med en partner.

I begge tilfælde handler det om, at du, som kvinde, evner at slappe mest muligt af med stimulationen, har god tålmodighed og evner at give slip, når du er lige ved at være i mål.

Specielt det sidste kræver som regel en smule overvindelse, men er super væsentligt for, at du kommer over stregen.

Forberedelse til fugtig orgasme og sprøjteorgasme

I min verden er mere ikke lig med bedre, når det kommer til fugtige orgasmer og sprøjteorgasme. Forstået på den måde, at mængden af væske aldrig bør være din målestok for, om oplevelsen har været god eller mindre god. En fugtig og dermed mindre våd orgasme kan være mindst lige så givende som en decideret sprøjteorgasme, hvor sengen bliver fuldstændig gennemblødt.

De fleste kvinder ved på forhånd ret godt med sig selv, om der er ”risiko” for store og våde plamager på underlaget i forbindelse med sex. Alligevel bliver ikke så få, der endnu ikke har prøvet at få en sprøjteorgasme, pænt overraskede over, at denne her form for stimulation og orgasme kan frembringe SÅ fantastisk meget væske.

Så inden du/I kaster jer over det mere hyggelige, så læg ud med at sikre sengen med enten et vådlagen eller et ordentligt læs håndklæder. Der findes nemlig ikke noget mere irriterende end efterfølgende at skulle bruge en masse tid og kræfter på at rydde op efter ”griseriet” og fylde hele vaskemaskinen med senegetøj.

Det kræver god tid og afslapning

De fleste kvinder, hvis ikke os alle, har klart nemmest ved at opnå klitorisorgasme – og ønsker du, at det for alvor skal gå ekstra hurtigt – og du samtidig ønsker at opnå en eller flere orgasmer, så anbefaler jeg, at du benytter en super effektiv klitorisstimulator som Womanizer. Der pt. er min egen klare favorit.

Når det kommer til stimulation af G-punktet, der er placeret 4 – 6 centimeter indvendig i skeden, oppe imod skambenet, så kræver det som regel en del tålmodighed og vedvarende stimulation at komme hele vejen i mål.

Sørg derfor altid for, om du leger alene eller får fingerhjælp af en partner, at have god tid. For jo mere, du forcerer tingene, jo sværere bliver det som regel også at nå helt frem til klimaks. Specielt hvis du ikke har forsøgt dig med det tidligere.

En anden og lige så væsentlig ting er, at du gerne skal kunne slappe 100 procent af med massagen og stimulationen af G-punktet – både fysisk og mentalt. Bogstaveligt talt handler det om at  kunne læne sig godt og grundigt tilbage i sengen, gerne støttet af en blød pude nakken, og så ellers bare tage imod og nyde det fra første til sidste sekund.

Om du leger solo og benytter et stykke sexlegetøj, eller din partner giver dig en hjælpende hånd, så er den mest optimale stilling, at du ligger fladt på sengen med let bøjede og let spredte ben. Samt at du under G-punkts stimulationen sørger for at spænde så lidt op i kroppen som overhovedet muligt.

Jo mere tilbagelænet og afslappet, du i situationen evner at være, jo mere givende bliver det  også for dig – og jo større chance er der i sidste ende for at få en fugtig orgasme/våd orgasme eller en sprøjteorgasme.

Sådan G-punkt stimulerer du dig selv bedst

Vil du gøre tricket helt alene, så skal du finde frem til enten en G-punkts dildo eller en G-punkts vibrator, der kan hjælpe dig på vej. Selv foretrækker jeg helt klart G-punkts vibratoren, da man ikke skal bruge kræfter på at bevæge denne frem og tilbage, når den først rammer plet. Det klarer produktets vibrationer.

Jeg anbefaler dig varmt denne G-punkt Vibrator

Inden du dog når så langt, så er det en rigtig god ide at benytte glidecreme, så du fra første sekund får en så god og behagelig oplevelse med dildoen eller vibratoren som overhovedet muligt.

De fleste G-punkts vibratorer skal man under brugen holde på rette plads, så den hele tiden stimulerer lige der, hvor det er bedst. Der findes dog også G-punkts vibratorer, man mere eller mindre kan få til at sidde helt af sig selv – og som derfor giver dig mulighed for at slappe endnu mere af med vibrator stimulationen.

Under alle omstændigheder, så vil jeg anbefale, at du lægger lige så stille og roligt fra land. Med nogle mere pirrende og forsigtige vibrationer – og så eventuelt løbende skrue op for intensiteten undervejs. Når du nu engang føler for det. Det kan du bedst selv vurdere.

Også på det punkt er vi kvinder meget forskellige. Så det gælder her om at prøve sig lidt frem. Finde ud af, hvad der virker bedst for netop en selv – uden at du dog forcerer stimulationen af lystpunktet alt for meget.

Når det kommer til den våde orgasme, så handler det nemlig lige så langsomt at bygge op til den forløsning, du i sidste ende meget gerne skulle nå frem til – og det tager altså, som sagt, som regel lidt tid.

Mangler du inspiration til din onani, så læs min 10 gode grunde til onani her

Du kommer til at føle, at du skal tisse

Inden du når i mål med den fugtige orgasme og/eller en decideret sprøjteorgasme, så vil du helt automatisk komme frem til en”hurdle”, vi alle skal over. Nemlig følelsen af, at du skal tisse. Men frem for, at du lader dig distrahere eller måske helt stopper op med stimulationen af den årsag, så skal du i stedet bide tænderne sammen og blot fortsætte.

Og ikke lang tid efter, som regel, så får du en fugtig orgasme, hvor du bliver noget mere våd end ellers – og hvor orgasmen samtidig ruller igennem kroppen på dig. Du kan også begynde at sprøjte, altså få en såkaldt sprøjteorgasme, der kan frembringe endda rigtig store mængder af væske.

I den forbindelse vil jeg indskyde, at eksperterne på området fortsat er ret uenige om, hvad denne væske, der fremkommer i forbindelse med sprøjteorgasmer reelt er. Både med hensyn til hvor kropsvæsken udspringer fra – og hvad den reelt består af. Om det i virkeligheden handler om tis eller en blanding af tis og kirtelvæske.

Sådan G-punkt stimulerer din partner dig bedst

Mange mænd tænder i den helt store stil på at kunne give kvinder sprøjteorgasme. Og det er da også en sexform, kun flere og flere par med jævne mellemrum dyrker.

Her er ens partner udelukkende er den givende part, mens kvinden udelukkende er den modtagende, og det er meget vigtigt, at ens partner undervejs i processen evner at tolke og læse en.

Både fysisk og rent mentalt.

Lige så væsentligt er det, at man som den modtagende part føler sig 100 procent tryg ved den person, der med sine fingre masserer og stimulerer ens G-punkt.

Er man to om det, så skal du som ham eller hende, der giver den indvendige massage, sørge for, at hun ligger godt og afslappet på et fladt underlag – og at hendes ben er let spredte og let bøjede. Igen er det også her en rigtig god ide at benytte glidecreme, fra start til slut.

Her finder du en god glidecreme til g-punkts stimulation

Herpå placerer du dig på knæ imellem benene på hende, og fører – er mit råd – til at begynde med ”blot” en enkelt finger op i skeden på hende. Så finder du frem til hendes G-punkt, der befinder sig lige op under skambenet (G-punktet er rillet og bliver i løbet af massagen/fingerstimulationen mere og mere blødt og ”svampet”).

Du rammer og stimulerer klart nemmest området, hvis du benytter langefingeren. Lidt længere henne i forløbet, hvor hun er noget mere “åben”, våd og ophidset, kan du eventuelt gå skridtet videre til at benytte måske to eller tre fingre til at massere hende med. Husk dog først lige at høre hende, om det er ok.

I er sammen om det

Nøjagtig som med stimulation af klitoris og mandens penis, så er det ikke nødvendigvis et must, at man i forbindelse med G-punkts stimulation opnår forløsning. Jo, det er da lækkert at få orgasme, men selve stimulationen, fra start til slut, er en super lækker og givende oplevelse i sig selv – specielt hvis det praktiseres med kærlighed og omtanke.

Dermed sagt, at det hverken bør være en katastrofe eller et nederlag, for hverken hende eller ham, hvis orgasmen udebliver – eller hvis man vælger at stoppe, inden man når så langt.

Under alle omstændigheder, når I er to om det, så er I også to om i fællesskab at styre G-punkt stimulationen i den rigtige retning. Er det, du gør ved hende, ubehageligt og/eller måske slet ikke fremkalder lyst hos hende, så skal hun naturligvis sørge for at sige til – altså sige fra! Ellers bliver det jo aldrig anderledes eller bedre.

Og ligger hun der og håber på, at du bruger to eller tre fingre på hende frem for “kun” en, så bør hun selvfølgelig også åbne munden.

Bruger du som kvinde en G-punkt vibrator eller en G-punkt dildo på dig selv, så kan du hele tiden mærke, om det går i den rigtige retning. Det kan din partner, der bruger sine fingre på dig, ikke helt på samme måde altid aflæse.  Og da slet ikke, hvis I ikke kender hinanden specielt godt seksuelt.

Men jo flere gange, I sammen dyrker denne sexform, jo bedre bliver den givende part også til at læse hende, der modtager. Nøjagtig som med alt andet form for sex, man som et par dyrker sammen.

Klitoris- og G-punkt stimulation på samme tid

En variation, som de fleste af os kvinder synes endda rigtig godt om, er at få stimuleret/masseret klitoris og G-punktet på samme tid. Også dette kan man gøre solo, enten ved brug af en såkaldt Rabbit vibrator, der stimulerer begge lystpunkter på samme tid. Eller hvis du fx benytter en G-punkts vibrator og en klitorisvibrator på samme tid.

Denne Rabbit Vibrator gør O-tricket for mig

At opnå en fugtig/våd orgasme eller en sprøjteorgasme på denne måde, er dog ikke specielt sandsynligt, da den kombinerede stimulation i langt de fleste tilfælde, før eller siden, primært fører til en klitorisorgasme. Men det gør jo ikke den kombinerede stimulation mindre dejlig at lægge krop og psyke til.

Er det den fugtige/våde eller sprøjteorgasme, der er målet forenden af legen, så er det en målrettet stimulation af G-punktet, der er vejen frem.

One thought on “Sådan får du fugtig orgasme – eller sprøjteorgasme

 • januar 18, 2018 at 6:50 pm
  Permalink

  Hej Joan

  Hvor hurtigt skal man bruge fingeren?

  Vh

  Den nysgerrige mand

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud