Svedig vagina – sådan tackler du problemet

 

Svedig vagina…….Vagina sved lyder ikke specielt lækkert eller ophidsende. Men også i intim området, som alle andre steder rundt om på kroppen, kan huden blive varm, svedig og irriteret. Her følger gode råd og tips til, hvordan du bedst dribler udenom en svedig vagina. Der fysisk som mere æstetisk og seksuelt kan skabe problemer for en, fortælles der om på Pussypedia 

Slut med svedig vagina

Når vi er varme. Fx træner eller render rundt i den bagende sol, så sveder vi helt naturligt. Stress og nervøsitet kan også få sveden til at pible.

Og vi sveder ganske enkelt for at afkøle kroppen. For ikke at risikere overophedning af hele systemet. Via sved fjerner vi noget af den overskydende kropsvarme, der lidt efter lidt fordamper.

Læs mere om Vagina lige her

Der er dog områder rundt om på kroppen, der som regel er dækket mere til end andre. Herunder ikke mindst intim området, vagina. Særligt når vi er på arbejde, ude og handle, når vi dyrker sport, er i haven osv., osv. Der kan intim området hurtigt blive varmt og fugtigt.

Samtidig kommer der generelt heller ikke meget frisk luft til vagina. Ligesom der i området er meget hår og hud der gnider imod anden hud.

Der lynhurtigt kan blive grobund for irritation og infektion, hvis ikke man passer lidt godt på sig selv og sin vagina.

Vagina skal også trække vejret

Her følger en række tips og råd til at være ekstra god imod en lidt for svedig vagina:

  1. Lad med jævne mellemrum din vagina (huden i intim området) ånde frit. Der er den klart bedste og mest naturlige kur imod kløe, irritation og infektion.
  2. Benyt gerne bomulds trusser, der lader området ånde bedre. Undertøj med plastik (polyester) skal du helst holde dig fra.
  3. Sveder du meget i vagina området, samt ønsker at undgå synlige svedpletter, så forebyg og reducer svedmængden med fx babypudder. Helst helt uden talkum i. Pulveret skal udelukkende benyttes udvortes.
  4. Trusseindlæg eller et stykke køkkenrulle kan til nød også gøre tricket, men kan også at få dig til at svede endnu mere i området.
  5. Mange, både kvinder og mænd, ynder at sove uden trusser/underbukser om natten. Som klart også bidrager til, at huden i intim området bliver luftet.

Læs lidt om hvorfor træning øger lysten

Det er normalt og harmløst at svede

Der var engang, hvor det at svede var lig med at være fattig og hårdtarbejdende. De rige svedte ikke – og så gjorde de det jo nok alligevel. Men det skulle dæleme ikke eksponeres for andre.

I dag er det meget mere almindeligt og på ingen måde hverken væmmeligt eller ulækkert at se folk svede. Eller selv svede. Tag fx en håndboldkamp, eller en omgang Vild med dans. Ja, selv de kongelige skjuler ikke, når de kampsveder.

I dag er dryppende sved og høj puls nemlig (også) lig med at holde sig i form. At man gør en ekstra indsats rent fysisk.

Alligevel, og meget naturligt, kan netop sved i intim området dog være en super ubehagelig omgang, man rigtig gerne vil være foruden.

Når det så er sagt, så er evnen til at svede også et sundhedstegn. Ligesom sved, også i intim området, normalt er temmelig harmløst.

Pas på din vagina med lækre pleje produkter – se lidt her

Svedig vagina og hot sex

….og så her til slut, lidt om sex. Det kan være svært ikke at svede, når man bogstavelig talt dyrker hot sex. Heldigvis har de fleste af os det sådan med sex kontra sved, at det hænger rigtig godt og meget naturligt sammen.

Intet galt med nok nok svedig sex – som kun viser, beviser og understreger, at der har været fyret godt op under alle kedler i den seksuelle stimulations tegn.

Er min egen personlige mening og holdning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud