Test af vandbaseret glidecreme

 


Af blogger Joanb

Vi har testet vandbaseret glidecreme – seks forskellige cremer. Læs om min/vores favoritter – og find din egen

Hvis du med jævne mellemrum ikke benytter (sexleger) med glidecreme, så snyder du helt automatisk også sig selv for en masse fede og ”mere glidende” oplevelser i dobbeltsengen.

En god og effektiv glidecreme

For en god og effektiv glidecreme er altså ikke ”kun” henvendt kvinden, der ikke evner at blive ordentligt og/eller naturlig våd.

Et godt glidemiddel er rent faktisk, er vores helt personlige oplevelse, et rigtig fint og flydende stykke sexlegetøj i sig selv. Både i forbindelse med sex og onani.

Jeg og Manden har nærmest fra dag et, vi for snart 100 år siden første gang var sammen, benyttet os af diverse former for glidecremer – både hver for sig og i hyggeligt fællesskab.

Og hvor der i ”gamle dage”, for nu at udtrykke det lidt mildt, ikke var så forfærdelig mange glideprodukter at vælge imellem, så er der i dag endda rigtig mange glidecremer på markedet.

Hvorfor det helt klart også kan betale sig at holde en smule øje med, hvad man kan få i denne kategori til glæde for sexlivet.

Når dette så er sagt, så må man altså også gerne gå en lille smule op i, synes jeg, hvad man af glidecremer benytter vaginalt og analt. Nøjagtig som langt de fleste af os kun går mere og mere op i, hvad vi indtager oralt – og nej, glem bare de frække tanker. Her tænker jeg ikke sex, men derimod diverse former for drikke- og fødevarer.

Generelt høj smøre-standard

I denne test af vandbaserede glidecremer, hvor seks forskellige cremer er blevet testet af mig og Manden, er en af vore konklusioner, at man får, hvad man betaler for. En anden konklusion er, at langt de fleste glidecremer, som i dag fås på det danske marked, rent faktisk er af en pæn høj standard. Vores fælles karaktergivning (stjerner) da også underbygger.

Sidst men ikke mindst, så burde enhver legeglad kvinde – og mand for den sags skyld, have et mindre arsenal af glidecremer stående derhjemme til forskellige former for brug.

Lidt som vi kvinder ynder at have et antal parfumer stående på badeværelset til enhver tænkelig lejlighed. Den tid er nemlig ovre, hvor en glidecreme ”bare” var en glidecreme – og så ellers skidt med resten.

Ikke to glidecremer er helt ens

Nej, ikke to cremer er helt ens, men er små unikke tuber/flasker indeholdende forskellige typer af flydende sexlegetøj hver især.

JO ORGANICS kan købes her
PJUR NUDE kan købes her
PINK WATER kan købes her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUN FACTORY TOYFLUID kan købes her
WATER GLIDE WOMAN kan købes her
SWEDE SENSITIVE kan købes her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud