Mill tester strap on dildo med mandlig bekendt

 


Af Blogger Mill

Jeg har sammen med en god mandlig bekendt anal-testet strap on dildo sættet ”Sportsheets Anal Explorer Kit Strap-On” – og nu forstår jeg meget bedre, hvorfor mænd kan være så kæphøje i forbindelse med sex. Samtidig indrømmer jeg gerne, at min penis-misundelse nu er større end nogensinde.

Strap-On sættet fra Sportsheet er fundet her

Efter jeg havde påført mig mit nye strap on dildo sæt – og justeret sættets forskellige stropper, så sad påspændings-dildoen rigtig fint. Samtidig var selve dildoen placeret på en sådan måde, at bunden af den ville kunne stimulere mig foran, altså på klitoris.

Der er ret cool, synes jeg – og samtidig gør, at man kommer ekstra tæt på den person, man nu engang er seksuelt sammen med.

Fantastisk og power-fuldt at “være mand”

Når det så er sagt, så er det ret fantastisk og enormt power-fuldt som kvinde at have sådan en strap on dildo på. Især hvis man skal gå ud efter historien om, at alle kvinder indeholder en vis procentdel penis-misundelse. Jeg i høj grad også selv gør, indrømmer jeg gerne.

Ok, måske ikke alle kvinder har det på samme måde, men ret mange af os, er jeg sikker på, kunne fantastisk godt tænke os at opleve, hvad mænd nu engang føler og oplever i den forbindelse.

Jeg vidste, det ville blive en cool oplevelse

Allerede inden, jeg sammen med min søde mandeven prøvede at bruge den nye strap on dildo, var jeg overbevist om, at det ville være ret så cool at benytte sådant et sæt – og fandt undervejs da også ret hurtigt ud af, at det her lige er mig.

Der nu kun har givet mig et endnu større ønske om at prøve noget, der selvfølgelig aldrig vil komme til at ske – nemlig at opleve hvordan det reelt er at være en mand i sengen. Men drømme og fantasere, som sagt, det har man jo altid lov til.

Du kan købe strap-on sættet her

Nu forstår jeg bedre, hvorfor mænd kan være så kæphøje!

Under alle omstændigheder har jeg nu fået en noget bedre forståelse for nogle af de handlingsmønstre, mange mænd udviser i forbindelse med sex.

I dag kan jeg fx meget bedre sætte mig ind i, hvorfor visse fyre har en tendens til at blive lidt kæphøje på grund at det, de nu engang render rundt med mellem benene. For man kan hurtigt blive en smule kæk og kæphøj, når man render rundt med sådan en dejlig ”ting” mellem benene, man kan udrette alt muligt spændende med. kan jeg godt se.

Kære kvinde – du må aldrig tvinge ham!

Så jeg kan i hvert fald anbefale kvinder at prøve det – at prøve det af som par. Men altså kun i det tilfælde at manden i forvejen er til at modtage analt. For kære kvinde, du må aldrig tvinge din mand til noget, han bare ikke er til – og bare ikke har lyst til. En mand skal have lov til at være mand – og kan man tvinge ham til noget, han slet ikke vil, så er han bare mindre mand – i hvert fald i mine øjne.

Men viser det sig, at han viser lyst til og interesse for at blive taget bagi, så kan jeg helt klart anbefale det. For det kan udvikle sig til en både fin og delikat oplevelse, man kan have sammen – er min helt egen personlige oplevelse ved nu selv at have været der…..med en strap on dildo på.

Rødvin, stearinlys og masser af glidecreme

Dog kræver det, at man er 110 procent opmærksomme på hinanden, hele vejen igennem seancen – og at man samtidig har fløjlshandskerne på. Fra start til slut skal man desuden acceptere og forstå hinandens tanker og følelser – og ikke mindst overholde hinandens grænser. Grænser skal altid respekteres.

Men er I der, hvor I begge er på, så er det bare med at benytter masser og masser af glidecreme (man kan aldrig bruge for meget), tænde nogle stearinlys, dele en flaske rødvin – og så ellers komme i gang med det.

Rigtig god fornøjelse!

Sportsheet anal explore kan købes her

Sættet er nemt at montere og justere

Sportsheets Anal Explorer Kit Strap-On Sæt – som består at to forskellige størrelser dildoer, og to forskellige størrelser ringe, der inden brug hæftes på selve harness-delen – alt afhængig om man nu vælger at benytte den store eller den lille dildo, der begge følger med sættet.

Båndene, der skal rundt om hofterne, så strap-on-dildoen er godt fastspændt, kan ved første øjekast godt virke en smule forvirrende, men er faktisk ret lette at montere – og er samtidig nemme at justere i størrelsen, så de bedst muligt passer en.

To størrelser af dildoer, begge i silikone

Som sagt, så er der to ringe, der passer til hver deres størrelse dildo. Men rent faktisk passer den store dildo også til den lille ring. Så benytter man den lille ring fra begyndelsen, så skal man undervejs i legen ikke bruge tid og kræfter på at skifte ring.

Dildoerne er begge lavet af silikone, som er let at rengøre efter brug – og selvfølgelig, da det jo handler om anal penetration, så bør man helt klart benytte en god og velegnet glidecreme – og, som sagt, heller ikke spare på den.

Drømmer du om at introducere din partner for en ny verden af nydelse og stimulation, så er Sportsheets Anal Explorer Kit Strap-On sættet et godt og velegnet køb.

Uanset om I ønsker at eksperimentere med pegging, anal- eller vaginal stimulation, så kan I ammen se frem til mange timers pirrende leg.

Sportsheet Anal explore strap-on sættet er fundet her

Fakta om Sportsheet Anal Explore Strap-On sættet

Bag produktet: Sportsheet

Materiale: Silikone(dildoerne), metal og plastic

Stimulations niveauer: To dildoer, en 2 cm dia og 10 cm indføring, og en 3,3 cm dia og 13 cm indføring

Vandsikker: Ja

Fordele: Kan bruges af kvinder på kvinder eller mænd, to størrelser, nem at påføre sig.

Ulemper:

Hvem kan  få glæde af sættet: Alle kvinder og mænd som ønsker lidt leg med strap-on legetøj.

Pris: Ok, meget for pengene

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud