Kinky rollespil – fordele og ulemper

Kinky rollespil er for mange par en naturlig ingrediens og vigtigt krydderi på sexlivet. Andre par ønsker at prøve det af, men ved ikke rigtig, hvordan de skal gribe det an. En helt tredje gruppe har allerede været der, men har droppet de frække rollespil igen – og årsagerne kan være mange.

Find smukke og frække kostumer til rollespil her

Kinky rollespil krydrer sexlivet

Når man som par dyrker sex sammen, så vil der altid være en lille smule rollespil indover – om man vil det eller ej. Mange mænd ønsker at fremstå stærke og styrende i sengen, og giver den så en ekstra tand for at vise, hvem der har magten.

De fleste kvinder, der er til mænd, tænder da også på at have en rigtig mand i sengen. Som man ynder at sige. Hvad en rigtig mand så end da er. Under alle omstændigheder, mener de fleste kvinder, må han dog gerne agere mandigt og svinge den seksuelle taktstok.

Derfor bliver (meget generelt) kvindens ”rolle i sengen” som regel også at være den, der tages og kastes rundt med. Og så er vi allerede ude i en lille smule rollespil, der pifter sexlivet op.

Politikasket og sygeplejerske i uniform

Når man præsenteres for ordene kinky rollespil, så dukker den håndfaste politimand, den rå håndværker, den omsorgsfulde sygeplejerske og den strenge lærerinde med stram knold i nakken som regel op på den indre skærm. For netop disse karakterer er som skabt til at agere i frække rollespil.

Investerer man oven i købet i en sexet uniform aka passende udklædning, så giver det i langt de fleste tilfælde et yderligere kick i forhold til de kommende lege. Som naturligvis både kan finde sted i og udenfor sengen.

Mindre kan dog også sagtens gøre det. Får lærerinden blot en lineal i hånden, så er man allerede nået langt. Ligesom værktøjskassen rummer en mængde ting og sager, der kan få enhver mand til at minde om den frække VVS’er, der kommer forbi for at ordne køkkenvasken.

Så ønsker man som par at prøve kræfter med frække rollespil, så sætter hverken fantasien eller andet en stopper for muligheden. Ja, det kan allerede lade sig gøre i aften.

Men, men, meeeennn!

Frække rollespil er meget udbredt. Både hjemme i privaten og rundt om i landets mange sexklubber og swingerklubber. Men kinky politi- og stewardesse lege er desværre ikke for alle.

Forstået på den måde, at ikke alle har lige nemt ved at påtage sig en eller anden bestemt rolle i sengen. For lige pludselig at være denne her smarte og lækre overlæge iført hvid kittel og med stetoskop om halsen.

Ligesom den syge kvinde i sengen også gerne skulle kunne tage hans minutiøse undersøgelse af hende bare en lille smule seriøst.

Intet galt med at grine og have det sjovt, når man sexleger. Men opleves det frække decideret akavet og alt for karikeret, så bliver voksenlegen formentlig heller ikke specielt kinky eller ophidsende.

….og begge skal jo være til det. Det nytter ikke, at kun den ene part er helt vild i varmen med frække rollespil. Sådan skal begge helst have det.

Spændende legesager til jeres rollespil kan ses her

Prøv det for søren dog af….!

Kun fantasien – samt naturligvis ens helt personlige sexgrænser, sætter grænsen for, hvad man kan kaste sig over af frække rollespils lege derhjemme.

Har man aldrig forsøgt sig med det tidligere, så er det dog tilrådeligt at gå stille og roligt til værks. For i første omgang at finde ud af, om det nu også er noget for en – og om det tænder mere end det tænder en af.

Men hvor intet voves, intet vindes. Så prøve det dog af! Det kan jo aldrig skade. Så har man trods alt givet de frække rollespil chancen.

Hvorpå man efterfølgende enten kan køre videre ud af samme vej, eller komme videre til noget helt andet i sexgenren, der forhåbentlig rammer en del bedre indenfor skiven.

Få her flere ideer til at komme igang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud