Når en stor dildo er FOR stor

 


Af Blogger Mill

Disse to kæmpe dildoer er lidt af en test-opgave i genren ekstra stor dildo, fandt Mill ud af. De er ikke engang til at gabe over, som hun siger. Et godt bevis på, at vi alle kan gå galt i byen, når vi handler sexlegetøj.

Ham den stor REALISTIC HUNG XL har jeg fundet her

Kom med noget stort!!! En stor dildo, sagde jeg. Noget stort? svarede Joan. Ja, for jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve en rigtig stor dildo. Jeg er jo en stor pige, og jeg er mor – og jeg kan sagtens tage noget rigtig stort, er jeg sikker på. Og denne her gang, der må dildoen meget gerne være naturtro. Altså en såkaldt realistisk dildo, der ligner den ægte vare.

Ok, sagde Joan så – og så var banen ellers kridtet op til en helt speciel test af dildoer og det blogindlæg, du nu her kan læse. Som i bund og grund handler om, at man, når det kommer til sexlegetøj, lynhurtigt kan komme til at forregne sig.

Stor dildo – og der var mange flotte af slagsen

Jeg fik også, hvad jeg helt specifikt havde efterspurgt, nemlig to ekstra store og naturtro dildoer, men må i dag også sande, at jeg tog munden lidt for fuld. Men inden jeg kommer så langt i fortællingen, så får du historien om mit fejlkøb her.

Efter snakken med Joan, gik jeg ind på nettet for at finde de her ekstra store dildoer, jeg rigtig gerne ville teste – og fandt hurtigt ud af, at udvalget i kategorien er endda meget stort.

Så jeg begyndte at kigge billeder og læse mig frem til dildoernes mål. Altså længe og tykkelse på hvert enkelt produkt mv. Her skal så lige indskydes, at jeg er en smule talblind, der ikke gjorde udvælgelsen ret meget nemmere.

Hvis du ikke er til helt så store dildoer, har jeg anmeldt en mindre her

Alle må da være mulige at få op, tænkte jeg

Men jeg skulle jo, som sagt, bare have noget stort – og ingen af dildoerne, jeg så, tænkte jeg, kunne vel benyttes. Så frem for at hænge mig så meget i målene, så valgte jeg i stedet ud fra billederne. Ud fra, hvad der umiddelbart faldt i min smag. Hvad der visuelt så lækkert og indbydende ud. Hvorpå jeg bestilte og ved mig selv tænkte, at det nok skulle gå.

Der skulle bare en smule opvarmning til – og så naturligvis rigeligt med glidecreme.

Sønnen tog imod dildo-pakken

Et par dage efter var pakken med mit nye sexlegetøj kommet, og det var min 22-årige søn, der havde taget imod den – og jeg løftede så lige på pakken/kassen og fandt ud af, at der var godt med gods i. Hvorpå jeg lige så stille listede ind i soveværelset og åbnede den – og så lå der bare de største dildoer, jeg nogensinde har set. Tykkelsen var nærmest på størrelsen med min underarm, så jeg skreg op. Hvorpå min søn udefra køkkenet råbte ”Hvaaaad???”

Lynhurtigt måtte svare ham, at han bare ikke skulle komme ind i soveværelset lige nu – selv om han naturligvis godt ved, at jeg indimellem tester forskellige typer af sexlegetøj, og det lod han så pænt være med. Hvorpå jeg skyndte mig at lukke pakken igen – for at vente til at kigge nærmere på de her gigantiske dildoer, til jeg på et senere tidspunkt var alene hjemme.

CHUBBY kan købes her

No way, tænkte jeg bare!

Nå, men senere på aftenen, da der var ro og fred i huset, begyndte jeg for alvor at pakke mine nye dildoer ud. Og her må hurtigt siges, at de jo er store og flotte – og oven i købet ser meget virkelige ud….altså lige undtaget, at de bare er så vildt store.

Lad det være sagt med det samme, at jeg kunne ikke engang gabe over dem – og jeg har endda en ret stor mund. Så det var med det samme bare no way med hensyn til at få dildoerne ind i nogen af de huller, jeg nu engang er udstyret med. Jeg forsøgte ikke engang, for det var bare helt urealistisk, vidste jeg med det samme, da jeg sad der med eksemplarerne i hænderne.

Men flotte og lækre, det er de, det må jeg sige – og jeg har også fået dem vist til mine veninder, der har fremkaldt nogle gode grin.

Andre kan sikkert, hvor jeg måtte give op

Men der er jo kvinder, er jeg sikker på, der helt klart evner at bruge de her giganter – og formentlig også mænd, der kan. Men hvordan dælen får man en sådan en op???

Samtidig går der også lidt af min stolthed som sexlegetøjstester og anmelder, når jeg pludselig står over for noget sexlegetøj, jeg bare ikke rent fysisk formår at bruge. Ikke engang når det går hottest for sig, er jeg ret overbevist om, ville jeg være udvidet nok til at kunne benytte de her to dildo giganter. Men en stor cados til de kvinder og mænd, der rent faktisk evner det. Og ingen lyst er forkert, så længe man ikke skader andre.

Fra dildo til krammebamse

Men som det er nu – og helt sikkert også vil være fremover, så må jeg pænt nøjes med at bruge dem som krammebamser om natten. Og når jeg er færdig med det, så må de hen og ligge i skuffen sammen med de andre stykker sexlegetøj, jeg af den ene eller anden årsag ikke bruger.

Længe leve alle størrelser af pikke!!!!

 

Fakta om Mills to FOR store realistiske dildoer   

Jeg har fundet CHUBBY fra KING COCK her

Navn: King Cock Chubby Dildo

Materiale: Fanta Flesh PVC

Ftalatfri: Ja

Latexfri: Ja.

Diameter: 7,6 centimeter

Længde: 23 centimeter

Harness-venlig: Ja.

Sugekop: Ja.

Vandtæt: Ja.

———

Navn: Vac-U-Lock Realistic Hung XL

Materiale: PVC

Ftalatfri: Ja

Længde: 30,5 centimeter

Diameter: 7,5 centimeter

Vandtæt: ja

Brugermanual: Engelsk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud