Håber på en god dag, med god energi

123Mine forventninger til dette er ikke store, har valgt hellere at se, hvad dagene bringer.

Håber dog det eventuelt vil kunne bruges til og få en god start på dagen, ved at gøre dette her hver morgen. Jeg hader nemlig denne årstid og har vildt svært ved at komme op og i gang. Håber også det eventuelt giver mig et tiltrængt energi-boost – og gerne inden længe. Ellers vil jeg opleve det som en måde at have mere sex med kæresten på, har nemlig valgt at han medvirke i aftenturen. Så vi begge kan få fordele ved denne oplevelse og eventuelt bibeholder den efterfølgende, når vi er ovre denne måned.

Orgasme hver morgen og aften

Men ja, så er vi i gang. Nåede dog kun en gang i går (1. februar), da der var lidt tømmermænd ind over. Men skal nok komme i gang med det to om dagen fra i dag (2. februar).

Legetøjet, jeg har modtaget, får jeg dog desværre ikke meget glæde af. Den er meget lille at holde på, og ujævn i bevægelsen, som om strømmen til den ikke er stabil, og det spiller ikke for mig. Vibrationerne skal være ens og konstant Prøvede den så alene i dag, hvor det gik lidt bedre, men stadig ikke helt godt

Find en bedre wand her

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud