Kast nyt lys over jeres sex og erotik liv

 


Sex og erotik og forspil på den skægge og underfundige facon med usynlig skrift og tegninger.

 

Juli (2017) har været super våd og regnfuld – og også i dag, hvor vi har nået slutningen af måneden, skiller sig desværre ikke positivt ud. Men så gælder det som par om at tænke lidt kreativt, få det bedste ud af situationen. Hvor Hide and seek sættet, der indbyder til sex og erotik, kommer ind i billedet.

Hide and Seek sættet kan købes her

Sex og erotik opleves i helt nyt lys

Fx som en sjov, udfordrende og krops-eksperimenterende form som forspil. Når det ikke er muligt at gå i haven eller tage på stranden, og når vi inden længe går de lange og mørke efterårs- og vinterdage i møde.

Jeg har modtaget Hide And Seek fra producenten YESforLOVE, som udvikler og producerer lækre, kosmetiske og spiselige ting og sager til specielt erotisk leg. Vi taler om sex og erotik produkter som fx kropschokolade, pudder sanselig duft og meget, meget mere.

Skriv og tegn på det nøgne lærred

Sættet, jeg nu har taget fat i, består af en lille tushpen/invisible marker, du kan skrive og tegne usynligt på det nøgne lærred med. Altså rundt om på hele kroppen med. Og er naturligvis testet dermatologisk, så man kan tåle at blive tegnet på – hvor ens partner nu lyster.

Desuden hører der en lille bitte lygte til, som udsender dette her fluorescerende lys, som afdækker den ellers usynlige skrift.

Gem ledetråde rundt om på hele kroppen

Det, du som kvinde fx kan gøre med Hide and Seek sættet – som dog intet har med at sex at gøre, er – på en ret så uforglemmelig måde – at fortælle din kæreste, at du er gravid. Ved med pennen fx at skrive ”Baby” på maven, og så efterfølgende at give ham lygten og afsløre budskabet.

I forhold til sex og erotik, så kunne det være super hyggeligt at give ham lygten – og så fortælle, at man rundt om på kroppen har gemt en masse små ledetråde og opgaver. Her sætter fantasien i virkeligheden kun grænser.

Hide and Seek sættet kan købes her

En lille roman på skaftet af penis

Pennen er kun til udvendig/udvortes brug, så man skal ikke begynde at tegne og skrive i indgangen af skeden mv. Den kan dog fx benyttes på de ydre skamlæber, og måske han også har lyst til at sende dig et lille hint ved at skrive en fræk besked på sin penis til dig. Måske endda en helt lille roman op og ned ad skaftet? Eventuelt så småt skrevet, så du skal helt tæt på for at kunne læse budskabet eller tolke tegningen.

Lær din partners krop at kende

I det hele taget er Hide and Seek sættet fra YESforLOVE et godt redskab til at lære hinandens kroppe små finurligheder, hjørner og kringelkroge lidt bedre at kende. Steder der ophidser og kilder og som man måske aldrig tidligere har brugt tid og kræfter på at udforske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud