Hvilken ballon skal vi lege med i aften, skat?

sponsor1

 

 

lege

Jeg og Manden har været fast (ægte)par i snart 15 år, og da vi aldrig har involveret andre i vores sex lege, så er der selvfølgelig heller ikke den store ide for os i at bruge kondom.

I hvert fald ikke før nu!

For der kommer nemlig kun flere og flere kondomer på markedet, der ikke ”kun” beskytter imod kønssygdomme og uønsket graviditet, men som er et lille og billigt stykke sexlegetøj i sig selv – og som endda er super nemt i brug og lige til at smide i skraldespanden, når voksenlegen er til ende.

Ny type af forspil

Lad det være sagt med det samme: Manden er generelt ikke tilhænger af gummi.

Han synes at kondomet er besværligt og unødvendigt, og så lægger det en dæmper på de frække udfoldelser, mener han.

I forbindelse med vores test af fem stykker gummi, alle i kategorien ”gummi-legetøj”, er Manden dog tæt på at være blevet omvendt. For at ”lege- med gummi”, åbner nemlig nye døre.

Specielt, når man som vi gør, kender hinanden ind og ud seksuelt.

Så nøjagtig som i de situationer, hvor vi har haft at stykke sexlegetøj med i sengen, vi aldrig tidligere har leget med, så åbnede denne test helt automatisk også et par spændende, nye døre.

Blandt andet døren til en helt ny type af forspil – nemlig hele det mini-cirkus det ofte udvikler sig til blot at få påført gummiet, når både han og hun ikke har praktiseret kunsten i snart mange år.

Men hvem siger, at man ikke både kan – og må – grine i forbindelse med sex???

Indimellem er det faktisk ret så befriende.

Gør gummi til en leg

Et er selvfølgelig jeg og Manden, noget helt andet er alle de rigtig mange singler, herunder en lang række unge mennesker, der med jævne mellemrum dyrker sex med ofte helt nye partnere – og desværre mange uden at benytte nogen form for beskyttelse.

Her kunne det da kun være ekstra fedt, hvis man via ”gummi-legetøj” kunne gøre brugen af kondom til en sjov og spændende leg fremfor et nødvendigt onde.

SÅ meget mere koster et ”lege-kondom” altså heller ikke i forhold til de mere almindelige af slagsen, hvor udelukkende beskyttelse er i højsædet.

Apropos unge, så er det jo også lige om lidt, at vi går højsæsonen for både festivaler og de mange ungdomsrejser sydpå i møde – og hvor så langt fra alle, for nu at udtrykke det lidt mildt, konsekvent tænker i kondom-baner, når der opstår mulighed for et hurtigt knald.

Her kunne mere legevenlige/ungdommelige/alternative kondomer måske i sidste ende gøre et positivt udslag.

Fem stykker gummi

I forbindelse med ovenstående test af såkaldt legevenlige kondomer, har vi modtaget gummi-produkter fra fem danske webshops med salg af sexlegetøj, og udover, at kondomet naturligvis skal kunne beskytte og holde til diverse typer af sexleg, så har vi langt hen ad vejen valgt at fokusere på underholdningsværdien i forbindelse med hvert enkelt produkt.

giraf

Funny Condom – Testvinder

Dyrisk morsomt – og pirrende frækt

Med Funny Condom, kondomer med små, søde og nuttede dyr på toppen af gummiet, der var vi begge 100 procent på fra start til slut.

For det er sgu da skægt, men ok, også lidt langt ude.

Under alle omstændigheder dog et stykke legevenligt gummi, der med garanti ville blive en oplevelse.

I starten havde vi dog lidt problemet med at få det anbragt ordentligt, da vi var i tvivl om, om dyrets hoved – i første omgang en giraf – skulle helt ned over penishovedet.

Som dog, viste det sig hurtigt, slet ikke kunne lade sig gøre, men i stedet fremkaldte et godt grin hos os begge.

Nå, men på kom ”Dyret”, og sex med det på, fik vi da også dyrket – og her var det altså helt klart mig, der fik mest ud af det.

For giraffens hoved og hals kombineret med Mandens ditto af slagsen, hvis du altså forstår, viste sig nemlig at være en ret så god og stimulerende kombi.

Mandens rent fysiske oplevelse af gummiet var, at det var et stykke gummi – og så ikke så ret meget mere. Til gengæld reagerede han positivt på den nydelse, han og gummi-giraffen i fællesskab frembragte hos mig – og så er alt jo bare i fineste orden.

Hvorfor en delt førsteplads til Funny Condom, der består af flere forskellige beskyttende og legevenlige gummi-dyr, helt klart er endda meget velfortjent.

Er du/I på jagt efter en ægte penisring, så tjek blogindlægget ”Lille ring, stor effekt – til glæde for både ham og hende”

Konklusion: Funny Condom-serien består af kondomer med små og nuttede dyr i toppen af gummiet, der stimulerer hende i forbindelse med penetration. Fint, forholdsvist tyndt og smilfremkaldende gummi, der købes stykvis i små plastikklokker. Ikke helt billig, men bør også benyttes til mere specielle lejligheder. SURPRICE!!!!!

Stjerner: 5 ud af 6 mulige stjerner

Pris: 29,00 kroner (pr. stk.)

Joanb’s testvinderen kan du finde her

goliath

Goliath – Testvinder

Lille gummi-ring, stor sex-effekt

Efter at have været alle fem lege-kondomer igennem, var Manden umiddelbart mest positivt stemt for kondomet Goliath,  mens jeg helt personligt syntes bedst om ”Dyret”.

Og da ingen af os i sidste instans ville give os, besluttede vi i fællesskab at give begge typer af kondom en flot og velfortjent førsteplads.

Umiddelbart ser Goliath-kondomet, Mandens favorit, ikke ud af specielt meget (det ligner faktisk bare et helt almindeligt stykke gummi). Så vi var ærlig talt en lille smule skeptiske, da det skulle på.

Men begge blev vi straks noget mere positive, da manden først for alvor kom på dupperne.

Goliath-gummiet er nemlig med en lille og stram gummiring i enden af kondomet, der hjælper rigtig meget til at holde blodet ude i penis, når kondomet først er rullet helt ned om roden.

Et rigtig godt kondom til ham, der eventuelt har besvær ved at holde rejsningen med gummi på – ikke så få mænd jo ret generelt har, fortæller alle undersøgelser.

Herudover, der helt klart også tæller på den positive skala, så evner Goliath-gummiet at gøre penis tanden mere stiv, tyk og flot end ellers, der (som regel) glæder både ham og hende – og som langt hen ad vejen faktisk burde være incitament nok til at bruge netop dette stykke gummi.

Er ellers et godt og tyndt gummi, hverken han eller hun kan mærke specielt meget under brug, lige som Goliath er forholdsvist nemt at rulle på.

Vigtigt er det dog som sagt at huske på, at netop dette kondom gerne skal så langt ned om roden, som overhovedet muligt, hvis man for alvor ønsker at opnå Goliath-effekten.

Konklusion: Kondom med integreret potensring/penisring, der hjælper manden med at holde rejsningen, samt gør penis mere tyk og flot. Tyndt stykke gummi med creme og reservoir, nemt og rulle på. God til prisen.

Stjerner: 5 ud af 6 mulige stjerner

Pris: 139,00 kroner (pakke med 24 stk.)

Mandens testvinder kan du finde her

glow

Glow

Grøn glød i nattemørket

Det kræver en smule alternativ forberedelse at komme i sving med det selvlysende kondom Glow.

Man bliver nemlig nødt til at holde gummiet ind under en lampe et halvt minuts tid eller længere, hvis man altså ønsker at opleve et ordentlig ”lys i stavlygten”.

Og skal gummiet sådan for alvor lyse op under sexlegen, så skal der altså være bælgmørkt i værelset – eller hvor man nu lige har henlagt sin sexseance til at finde sted.

Når dette så er sagt, så er Glow faktisk et ok stykke lege-gummi, syntes båder jeg og Manden – dog nok mest mig, da jeg konstant var tættest på den selvlysende penis.

Det var jo lige som mig, der i mørket skulle finde frem til den – og undervejs i testen sørge for at stimulere den.

Glow er et gummi, han næsten ikke kan føle, han har på, der hos os trækker op – og så er Glow heller ikke specielt svært at komme på, der ligeledes giver pluspoint.

Alt afhængig af størrelsen, altså længden og tykkelsen på penis, gløder Glow mere eller mindre.

Jo større penis er, jo mindre glød – for jo mere strækkes det selvlysende stykke gummi.

Blot til almen orientering 😉

Konklusion: Kondom der lyser/gløder grønligt i mørke – og jo mindre lys, jo mere lyser gummiet op. Skal holdes under en tændt lampe i 30 sekunder eller længere inden brug.

Et forholdsvist tyndt stykke gummi, der er nemt at påføre. Ok til prisen.

Stjerner: 4 ud af 6 mulige stjerner

Pris: 39,00 kroner (fire stk. i pakke)

Glow er fundet her

smag

Fruit mix

En gummi-duft af jordbær

Et stykke Fruit gummi smager ikke af noget, altså ud over den sædvanlige ”gummi-smag”, men dufter derimod af den frugt, man i pakningen nu engang vælger at benytte sig af.

Vi valgte at teste Fruit gummiet med jordbær-duft, som da også duftede af jordbær, dog blandet med duften/lugten af gummi – lidt desværre.

Specielt når det kommer til oralsex, altså hvor hun giver, mens han modtager, et sådan stykke gummi jo om noget indbyder til.

Positivt med Tasty-gummiet er dog, at det er nemt at rulle på, også ved brug af munden, og når kondomet så sidder, hvor det nu skal, er det hverken til at mærke for ham eller hende, der også trækker op.

Alt i alt dog alligevel ikke mere end til en pæn tredjeplacering, var vi begge enige om.

Prisen for pakningen er til at overkomme.

Konklusion: Pose med 3 styk gummi med frugtduft, krydret med duften/lugten af gummi. Et godt og nemt stykke gummi og benytte, ok pris.

Stjerner: 3 ud af 6 mulige stjerner

Pris: 22,00 kroner (pose med tre stk.)

Fruty mix er fundet her

 

finger

Double Pleasure

Dobbelt skuffelse

Double Pleasure, der består af en pakke kondomer og en såkaldt finger-sleve, der benyttes til stimulation af kvindens klitoris, blev lidt af en skuffelse – og falder samtidig også lidt uden for kategorien ”legevenligt gummi”.

Men testes, det skulle pakkeløsningen jo, og egentlig er gummiet helt fint.

Men for at Manden kunne benytte sin finger-sleve samtidig med, at han penetrerede mig, måtte vi kaste os ud i nogle lidt akavede og mere specielle stillinger – hvorpå næste problem så opstod.

Nemlig at han ikke kunne se, hvad han lavede med sin finger – og da gummifingeren er så tyk, at det nærmest er umuligt at føle sig frem, så blev det hverken specielt godt for mig eller ham.

Så helt ind til benet: Det bedste er at benytte gummiet for sig, og lystfingeren, den også bliver kaldt, for sig – og så er hele fidusen med Double Pleasure jo lige som røget sig en tur.

Konklusion: Ok stykke gummi, mindre ok lystfinger, og fungerer bedst hver for sig. Prisen for sættet er dog rimelig, hvorfor trods alt et par stjerner.  

Stjerner: 2 ud af 6 mulige stjerner

Pris: 49,00 kroner (12 stk. gummi + finger-sleve/lyst-finger)

Double Pleasure er fundet her

 

Danske mænd bruger mere end 20 millioner kondomer om året

Ifølge Netdoktor.dk, så benyttes der mere end 20 millioner kondomer i Danmark på årsbasis – og i aldersklassen 15 – 55 år, er der cirka 1 million mænd, som har mere end 100 millioner samlejer om året.

”Der er ingen undskyldning for ikke at have et kondom klar, når som helst og hvor som helst.

Det gælder både kvinder og mænd. Uønsket graviditet og sexsygdomme som klamydia og aids gør brugen af kondom tvingende nødvendigt.

Hvorfor det i alle seksuelle forhold med usikker sex er blevet kun endnu mere ønskeligt at anvende et kondom – og både homoseksuelle og heteroseksuelle har brug for kondomer.

Kondomer er næsten 100 procent sikre

Kondomer er næsten 100 procent sikre, hvis de bruges hver gang under hele samlejet.

Det sker, at kondomet brister eller glider af.

Hvis der samtidig har været sædafgang i skeden, virker kondomet ikke.

Heldigvis sker det kun sjældent, men hvis det sker, må man være parat til at gøre noget ved det.

At tage chancer i den situation er lige så tåbeligt som at dyrke usikker sex – uden kondom.”

Kilde: Netdoktor.dk

 

Knus Joan og Manden 🙂
 
————————————————————————————————————–

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud