Lille ring, stor effekt – til glæde for både ham og hende

 


 

Find Oden her

Sexlegetøj, efter min mening, bør være et supplement, ikke et must, og når det kommer til sexlegetøj til os mænd, så er det altså meget svært at komme udenom en penis ring.

 

Her har vi nemlig at gøre med et meget enkelt og nemt produkt at benytte, hvis effekt bogstaveligt talt har en ret så synlig og mærkbar virkning.

Hvis vel og mærke man(d) altså forstår at købe sig en ring, der passer i størrelsen – der i denne forbindelse udelukkende har med tykkelsen af penis at gøre, intet overhovedet med længden.

Problemet i 9 ud af 10 tilfælde er desværre, at mænd køber en ofte lidt (i omkreds) for stor ring, der ikke evner at klemme sammen om penis og holde blodet ude i den – og så er det hele jo lige som lige meget. Så drop dog for dælen forfængelighede en stund og køb en penis-ring, der passer til vedhænget. Heller en lidt for lille end lidt for stor af slagsen.

Oden passer os alle

 Lelo Oden, Joanb fik hjem for at teste, er en vibrator, man kan koble to typer af vedhæng på – en ring og en ”krog”, og begge dele fremstillet i lækkert og elastisk silikone.

At man(d) bærer ring under samleje gør, at penis både bliver tanden tykkere og erektionen er nemmere at holde – til glæde og fornøjelse for begge parter.

At penis-ringen så samtidig er med vibrationerne, gør (indrømmer jeg gerne) overhovedet intet for min tilfredsstillelse, men er til gengæld til stor glæde og fornøjelse for Joanb.

Og hvad der i forbindelse med sex gør hende godt og glad, gør også mig godt og glad – hvorfor Oden da heller ikke vil ryge i skuffen lige foreløbig.

Oven i dette er der den lækre legemulighed i sættet (jeg vælger at betegne som parlegetøj frem for legetøj til ham), at man har mulighed for at kontrollere vibrationerne via SenseMotion.

En lille remote, han eller hun (det må I selv slås om) styrer via sine håndbevægelser.

Vip, ryst eller bevæg remoten frem og tilbage i det tempo med hånden, du nu engang lyster, og vibrationerne vil følge alle dine bevægelser.

Og jo heftigere, man med remoten i hånden vinker og ryster løs, jo heftige bliver vibrationerne også, der under samleje forplanter sig fra penis-ringen, videre ud i penis og over i skødet og klitoris på kvinden, der tager i mod.

En ren win-win situation – for begge!

Køb Oden her

Leg i det offentlige rum

At på den ene, anden eller tredje måde at kunne fjernbetjene det stykke sexlegetøj, man selv benytter – eller ens partner benytter, bliver kun mere og mere populært.

Ikke mindst på grund af, at teknikken og pålideligheden af de fjernbetjente produkter kun hele tiden bliver tanden bedre.

Lelo Oden kan du helt klart stole på, både ude og hjemme – og med ude menes, at mange også finder stor fornøjelse og pirring ved at benytte et fjernbetjent stykke legetøj på et offentligt sted – i storcentret, til morbror Allans 60 års fødselsdag (midt under middagen), til nytårsfesten, i parken om sommeren – osv., osv.

Kun ens fantasi og lyster sætter i realiteten grænserne.

Selv leger jeg/vi helst derhjemme, men vil da ikke fuldstændig udelukke, at Oden en skønne dag kommer en tur med i byen for at blive luftet.

Men hvor og hvornår, det bliver selvfølgelig imellem mig og Joanb.

————————————————————————

2 tanker om “Lille ring, stor effekt – til glæde for både ham og hende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud