Satisfyer Pro Deluxe – min sikkerhed for orgasme

sponsor1


satisfyer pro deluxe 4

Satisfyer Pro Deluxe – jeg er rigtig godt tilfreds!

Satisfyer Pro Deluxe test og anbefaling:

Det er ved at være nogle år siden, at disse her trykluft/trykbølge produkter kom på markedet. De fleste kan nok huske det allerførste: Womanizer. Som bruger en pulserende stimulations teknologi, der ikke direkte berører klitoris, men sådan nærmere omfavner den.

Satisfyer Pro Deluxe har jeg fundet her

Og som udsender bittesmå trykbølger, som går ind og stimulerer. Så man oplever en fornemmelse af at blive suget og blive ”trykket” på. Uden at der dog er en direkte fysisk berøring.

Det er godt nok lidt svært at forklare, man skal selv prøve det.satisfyer pro deluxe 5

Fra jeg fik min første Womanizer, på en stor og international forhandlermesse i Hannover, tilbage i efteråret 2014. Hvor denne her nye form for kliotis stimulator blev lanceret, da har jeg snart prøvet og testet en længere række udgaver.

Og nu har jeg så fået denne her Satisfyer Pro Deluxe. Der er nummer to i rækken fra producenten Satisfyer – og jeg var ærlig talt ikke synderligt imponeret af deres førsteudgave.

Men med den nye Satisfyer er jeg egentlig ret godt tilfreds. Den gør det nemlig en lille bitte smule anderledes, positivt oplevet, end hvad vi fx også kender fra Womanizeren.

For det første så har Pro Deluxe udgaven ikke dette her ”næb”, der stikker ud. Den er mindre og mere kompakt, og så ligger den rigtig fint i hånden. Man kan sammenligne størrelsen lidt med en computermus. Og i og med, at det ikke er vibrationer, den stimulerer med, men derimod med trykbølger, så bliver man slet ikke irriteret i form af bevægelser fra produkter eller generende vibrationer ud i fingrene under brugen.satisfyer pro 3

Næsten lydløs trykbølge stimulator

Stimulationen foregår via et hul i produktet, med en blød silikonering omkring. Og det er den, man placerer rundt om klitoris. Og det er bedst, at man ligger ned på ryggen, når man benytter Satisfyer Pro Deluxe.

Noget af det, jeg synes er mest vildt ved produktet, er, at den på laveste stimulationstrin næsten er helt lydløs. Jeg tror ikke, jeg har et andet produkt, der er lige så lydløs som denne her. Når man kommer op i de rigtig høje hastigheder med stimulatoren, der har 11 niveauer, så kommer der en smule støj på. Stadig ikke meget, men en smule.

Og selve den pulserende trykbølge, man oplever inde i fordybningen, er ret vild. Min oplevelse er faktisk, at selv om jeg bevæger mig, fx samler benene under stimulationen, så er det som om, at produktet suger området med op i sig.

En ulempe kan så være, hvis man kommer lynhurtigt, at man ikke kan få stimulatoren yderligere ned i hastighed. Så man kan ikke rigtig opleve denne her meget sanselige orgasme. Til gengæld så giver den nye Satisfyer en meget kraftig orgasme. Med meget dybde i, er min oplevelse.

Satisfyer Pro Deluxe – med kun en knap

satisfyer pro deluxe 1

Med hensyn til at betjene sexlegetøjet, så er det mega nemt. Stimulatoren er nemlig kun en knap, man benytter til at trykke sig frem og tilbage imellem de stimulations niveauer, der nu engang passer en bedst.

Den er også nemt at slukke efter brug. Man skal blot holde knappen inde.

Satisfyer Pro Deluxe bliver opladet via en magnetoplader, og indpakningen er ikke det store og vilde. Heldigvis har producenten dog forstået at pakke ind på sådan en måde, som mange andre producenter i dag også benytter sig af, hvor man uden på æsken har et foto af produktet – og så egentlig ikke så meget mere. Der gør, at indpakningen ingen overflødige og uartige signaler sender. Vi er mere ovre i et pænt og sobert produkt til hende.

Prisen er rigtig god. Den ligger under hvad man kan få de forskellige Womanizers til. Så er man ikke helt klar på at smide en god sum penge efter den ene eller anden type Womanizer, så er Satisfyer Pro Deluxe helt klart at anbefale.

Satisfyer Pro Deluxe kan købes her

Om Satisfyer Pro Deluxe:

satisfyer pro deluxe 2Bag produktet: Satisfyer

Materiale: Silikone og ABS-plast

Stimulations niveauer: 11

Strømkilde: Genopladelig lithium batteri (kabel medfølger)

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Lille og handy, orgasme sikker, meget lydløs,

Ulemper: Mangler et ekstra pirrende/lavt niveau

Hvem kan få glæde af Satisfyer Pro Deluxe: Alle kvinder

Pris: Fin pris

 

 

2 tanker om “Satisfyer Pro Deluxe – min sikkerhed for orgasme

 • juli 3, 2017 at 5:56 pm
  Permalink

  Hej Joan

  Nu vil jeg prøve at købe en Satisfyer eller Womanizer, men efter at have læst et hav af anmeldelser er jeg blevet helt i tvivl om hvilken jeg skal købe. Hvilken vil du anbefale til en pige i fast forhold, har svært ved at få orgasme, elsker at lege, aldrig har prøvet andet end en wand og dildo.

  Svar
  • juli 4, 2017 at 6:11 pm
   Permalink

   Hej Nanna

   Tak fordi du kigger med på bloggen 🙂
   Jeg tænker at du skal prøve dig med den tredje womanizer der kom på markedet sidste år.
   Denne: https://joanb.dk/2016/09/26/womanizer-pro40-kan-ikke-gores-meget-bedre/
   Satisfyerne er også gode, men hovedet på Womanizer er tanden mere effektiv, især hvis du har lidt svært ved at nå klimaks. Håber at det er til lidt hjælp og jeg høre super gerne fra dig, hvis du beslutter dig for en af dem 🙂
   Knus
   Joan

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud