Test af Fun Strap-On Vibrator – uden stropper

 Strap-On Vibrator som Mill alene og sammen med en anden kvinde har testet er  fra tyske Fun Factory, hvor både den givende og modtagende part penetreres og vibrator stimuleres.

Sharevibe fra Fun Factory er fundet her

For mig er det endnu en ret ny, men samtidig meget kraftfuld og potent følelse, at benytte en Strap-On Dildo eller en Strap-On Vibrator. Og da jeg efter at have testet mit nye produkt, ShareVibe Strap-on Vibrator fra Fun Factory, gav det mig virkelig lyst til at være sammen med en pige – som heldigvis da også lod sig gøre. Dette til trods for, at jeg normalt ikke er til piger.

Jeg er faktisk ret så meget til mænd. Men at prøve denne her stroppeløse parvibrator, det jo også er, så jeg som en fin, lille og delikat oplevelse, jeg rigtig gerne ville dele med en anden pige.

For lige som at få den mest ægte oplevelse ud af at være den givende part. Være den maskuline i sengen, der har magten mellem benene.

Strap-On Vibrator har rykket mine grænser

Seancen og oplevelsen sammen med denne her pige, der seksuelt også er til piger, overraskende mig helt klart på en positiv måde. Jeg på forhånd også rigtig meget havde håbet på – og samtidig fik jeg rykket nogle af mine helt personlige seksuelle grænser. Herunder også nogle grænser, jeg på forhånd ikke lige havde regnet med. Men sådan er det jo, når man bevæger sig ind på et helt nyt område.

Alt i alt er jeg dog rigtig glad for, at jeg nu endelig fik mulighed for at prøve det af. Oplevelsen har seriøst bidraget til at udvide mit seksuelle repertoire.

Gennemtænkt og godt designet produkt

ShareVibe Strap-on Vibrator er et ganske gennemtænkt og godt designet produkt, som reelt er en påspændings vibrator. Selv om vibratoren er uden stropper, ”så spænder man den på” ved helt bogstaveligt at sætte den i klemme i sin skede, op imod den forreste væg ved skambenet.

Hvilket, da jeg testede produktet alene, tog mig en lille smule tid at finde ud af.

Først da tænkte jeg, at der var noget helt galt. Der måtte da mangle et sæt stropper, parvibratoren kunne sidde fast med. Men nej, sådan fungerer det altså ikke med ShareVibe Strap-on Vibrator.

Så efter at have vendt og drejet den et par gange – samt spurgt en kvinde til råds, der havde benyttet en sådan før, så fandt jeg endelig frem til fidusen ved, hvordan den nu engang skulle sidde.

Fun Factory’s Sharevibe kan købes her

Uden stropper er faktisk super nice

At denne Strap-On Vibrator netop er uden stropper, er faktisk super nice – for stropper, ved jeg af erfaring fra mit første forsøg med en strap-on, er ikke altid specielt praktisk under en sexakt.

Til gengæld indebærer en stroppeløs udgave (som denne fra Fun Factory) også, når man fx skifter stilling, at man lige skal have en hånd parat til at fange vibratoren, hvis den er ved at smutte ud af position. Men det går nu nok, ved jeg nu af erfaring. Man skal alligevel have hånden derned, når man fx skal skifte imellem vibrationstyperne. Hvis eller når man i løbet af seancen har lyst til at forsøge sig med nogle nye og anderledes af slagsen.

ShareVibe Strap-on Vibrator er så fint designet, at der lige som er tre dele af den. Der er den del af vibratoren, man sætter i spænde oppe i skeden, som vibratorstimulerer den kvinde, der bærer produktet. Herudover er den designet med en stor, dejlig og tyk ”silikoneklods”, som i forbindelse med penetration af en anden person klitoris-stimulerer hende, der bærer og styrer parvibratoren.

Stykket af ”klodsen”, der rammer området omkring klitoris, er så stort og bredt, at man ikke hele tiden skal justere sin position ind efter dette. Der er super godt og positivt. Til sidst, men ikke mindst, så er der så den del af parvibratoren, ”penissen”, som penetrerer den modtagende part, og som også er super skøn at benytte.

Tre-i-en Strap-On Vibrator

Når man først har sat parvibratoren til at vibrere, så vibrator stimulerer alle tre dele af produktet på samme tid. Så her er seriøst tale om et super lækkert tre-i-et-produkt. Der rent faktisk også kan benyttes på tre måder – alt afhængig, om man nu er sammen med en pige eller en mand.

Som kvinde kan man, som den givende part, penetrere og vibratorstimulere en anden kvinde vaginalt eller analt. Mens man naturligvis ”kun” kan penetrere en eventuelt mandlig partner analt. Desuden, ikke at forglemme, kan man som kvinde altså også benytte vibratoren alene. Og det er et meget powerfuldt produkt, kan jeg godt love. Rent faktisk er ShareVibe Strap-on Vibrator det mest kraftige stykke sexlegetøj, altså vibrator, jeg nogensinde har leget med. Både alene eller sammen med en partner.

Fint med kun fem vibrationsmønstre

Rent designmæssigt er denne Strap-On Vibrator fra Fun Factory sat sammen på den måde, at selve vibratordelen er gemt inde under silikoneoverfladen – og det skulle faktisk kunne lade sig gøre at pille den ud, men endnu er det ikke lykkedes for mig. Selv om jeg har ret gode fingerkræfter.

Ideen med at fjerne vibratoren fra resten af produktet er naturligvis, at man kan vaske de to dele hver for sig. En rengøring af vibratoren kan dog helt fint lade sig gøre, uden at skille den ad – så større er problemet så heller ikke.

Med hensyn til at starte og stoppe de fem typer af vibrationer, så foregår det via knapper placeret bag på parvibratoren. Hvor man efter endt brug også sætter produktet til opladning. Via en klik-oplader. Et super smart system, Fun Factory virkelig skal have ros for.

Med hensyn til arsenalet af vibrationer, så er det kun rigtig godt, synes jeg helt personligt, at ShareVibe Strap-on Vibrator ”kun” er med fem forskellige indstillinger: To styrker og tre vibrationsmønstre. Det virkelig er smart. I kampens hede kan det nemlig godt være lidt svært at finde frem til det helt rigtige program, hvis der fx er 10 eller 15 mulige indstillinger. Så også stor ros for at begrænse den del.

Du bør helt klart prøve en sådan

Jeg vil anbefale alle kvinder, der er til at forsøge sig med nye og sjove udfordringer i sengen, til at anskaffe sig et sådant produkt. For ShareVibe Strap-on Vibrator fremkalder en helt specielt, lækker og meget powerfull følelse – og tilhørende oplevelse.

Som kvinde opnår man en helt speciel følelse og oplevelse ved at have en sådan ”penis-vibrator” siddende foran på sig – og samtidig oppe i sig. Det må være som at have en ægte pik – eller i hvert fald noget af det nærmeste, der minder om en ægte pik, vi kvinder kan styre og kontrollere….og ikke mindst samtidig tilfredsstille vores partner med.

Sharevibe kan købes her

Fakta om ShareVibe Strap-on Vibrator

Producent: Fun factory

Materiale: Body safe silicone

Vibrationer: Gode og effektive vibrationer

Antal programmer: 5

Genopladelig: Ja

Vandsikker: Ja

Lydniveau: normalt

Fordele: Den stimulerer alle de rigtige steder på hende der bærer vibratoren.  En ny verden åbner sig. Kun fem programmer, der er overskueligt i kampens hede

Ulemper: Den kan hoppe ud af position ved stillingskifte, hvis man ikke lige holder en hånd på

Hvem kan få glæde af Sharvibe: Alle. Pige på pige, pige på mand, eller pige alene.

Pris: Fornuftig, meget produkt for pengene

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud