Big Boss dildo vibrator – lever op til sit navn

 


Søde Helle har testet Big Boss dildo vibrator fra Fun Factory – et sexlegetøjs produkt til kvinden, der til fulde lever op til sit imponerende navn.

BIG BOSS fra FUN FACTORY er fundet her

Du har sikkert hørt sætningen ”jo større, jo bedre” eller ”det er ikke størrelsen men gørelsen”, i forbindelse med sex og penisstørrelser. Det har jeg i hvert fald, og af naturlige årsager, var det bestemt det jeg tænkte, da jeg åbnede Fun Factorys genkendelige guldæske indeholdende min Big Boss G5 dildo vibrator.

Big Boss dildo vibrator – navnet siger det hele!

Der er ikke nogen tvivl om, hvorfor den har fået navnet Big Boss, for den ER gigantisk. Fra den ene ende til den anden, der måler denne dildo vibrator 24,5 centimeter, og til penetrering har man hele 17 cm at hygge dig med. Så navnet siger så absolut det hele.

Med et meget realistisk penis-udseende, lige på nær en kraftig pink farve, kommer den forholdsvis tæt på en god mandestørrelse, på plussiden.

Big Boss er ikke specielt nem at gabe over, da den måler 4,4 centimeter i diameter. En ordentlig mundfuld, der kan få kæberne til at gå af led. Men nu er den også primært til vaginal penetrering, så lad os blive i de regioner.

Psssst læs Helles egne erotiske noveller her

Det er helt klart den slags dildo vibrator, du bør vælge, hvis du er træt af agurken og ønsker lidt mere og større fylde. Og den fylder ud. Faktisk fylder den fantastisk godt ud.

Min oplevelse med Big Boss, de gange, den indtil videre har været i brug, var fornøjelsen af den fantastiske længde. Den lykkedes nemlig at ramme mit A-punkt med spidsen af dildo vibratoren, og det er bestemt et erogent punkt, jeg har arbejdet længe på at stimulere.

Big Boss kommer liiiiiige en my dybere ind end manden. Det gør den attraktiv for mig, som godt kan li´ længde på min dildo vibrator.

Læs anmeldelse af LADY BI fra FUN FACTORY her

Kraftig dildo vibrator og 12 vibrationsmuligheder

I Big Boss sidder der en meget kraftig vibrator, og med et almindeligt Fun Factory betjeningspanel -/+ og FUN-knappen, kan man klikke sig gennem 12 forskellige vibrationsmuligheder.

Man går op og ned i styrke med -/+ og skifter vibrationsmønster på (+) knappen. Tænd og sluk foregår på FUN-knappen.

Som i de fleste andre Fun Factory dildo vibratorer og andre produkter med motor, er der også den smarte KeyLock funktion, så man kan låse sin vibrator, når den ligger i skuffen, i kufferten eller i tasken. Du holder blot FUN og (+) knappen nede i 3-5 sekunder.

Big Boss er med ergonomisk håndtag, så den er forholdsvis nem at betjene, men vægten kan godt give lidt udfordringer. Den er STOR, og derfor også tung, så med mit lidt slidte håndled (seneskedehindebetændelse) kan det godt give lidt udfordringer.

Manden min derimod håndterer Big Boss til et 12 tal, men han har også store overarme og en ordentlig næve, så her får han lov til at hygge lidt om fruen.

Mill anbefaler og anmelder CAYONA fra FUN FACTORY her

Inviter Big Boss med i bad

En ting, jeg elsker ved nutidens sexlegetøj er, at det meste er vandtæt. Jeg behøver ikke tænke på at vandet ikke må trænge ind i de mekaniske dele, for det er 100 procent vandtæt. Dette er Big Boss også. Derfor kan du tage den med i bad, en tur nøgen ud i regnen eller blot vaske den grundigt med antibakteriel sæbe under vandstrålen, selvfølgelig både før og efter brug.

Det eneste, du lige skal være opmærksom på, er, som med så meget andet silikone sexlegetøj… ikke for meget håndklæde eller stofklud, for så fnugger det. Den skal derimod rengøres, skylles og lufttørres, inden du lægger den i skuffen igen. Desværre ikke kun et Fun Factory problem, men et generelt problem for alt sexlegetøj lavet i silikone.

Super bøjelig, blød silikone – og Click´n´charge

Big Boss er genopladelig med magnet click´n´charge USB oplader, så ingen batteriskift undervejs. Med sin fantastiske længde og bløde silikone, er den meget bøjelig. Den kan derfor bøje spidsen i et U, og det gør den utrolig fleksibel, når du benytter den i vagina.

Dog vil jeg komme med et godt råd: Du skal være opmærksom på, eller i hvert fald informerer din partner om, at den går langt op, når den er helt i bund. Det er ikke alle, der finder det lige stimulerende at få den alt for dybt.

A-punktet er meget sensitivt og skal stimuleres forsigtigt. Så pas på, når du bruger den i hurtige eller voldsomme pulseringer. Big Boss er ikke til anal stimulering, blot lige til info.

Så ”jo større, jo bedre” og ”størrelsen og gørelsen” er der altså noget om alligevel.

God fornøjelse med Big Boss

BIG BOSS kan købes her

Fakta om Fun Factory Big Boss

Producent: Fun Factory

Materiale: Medicinsk silicone

Vibrationsmuligheder: 12 forskellige

Genopladelig: Ja, med USB/magnet

Vandsikker: Ja, 100%

Fordele: hvis du ønsker god længde og fylde

Pris: Super pris, for god kvalitet

Længde/størrelse: 24,5 cm (inkl. håndtag) indførbart skaft: 17 cm. 4,4 centimeter i diameter

Ulemper: Fnug- og støvsamler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud