Fun Factory rabbit vibrator – utrolig effektiv

 


Af Blogger Helle

 

Helle har testet Fun Factory Miss Bi rabbit vibrator – og ja, ved godt jeg selv har testet den, men ind i mellem er det godt med flere øjne på samme produkt 🙂

MISS BI fra FUN FACTORY er fundet her

Jeg har haft denne lille dame i skuffen et stykke tid, og hun har været brugt flittigt. Hun har ligget øverst i skuffen, lige siden jeg pakkede hende ud.

Det er sådan lidt sådan med mit sexlegetøj, at jeg i starten ser jeg det lidt an, prøver det og vurderer det. Så lægger det atter tilbage i skuffen – og hvis førstehåndsindtrykket var positivt, så er sandsynligheden bestemt for, at det kommer op af skuffen igen.

Lidt lige som med nye venskaber. Jeg ser folk lidt an, bruger tid på at lære dem at kende – og jo mere, vi er sammen, desto mere har jeg også lyst til deres selskab.

Miss Bi rabbit vibrator har jeg i dag det samme forhold til. Jo mere jeg bruger hende, desto bedre veninder bliver vi. Normalt er jeg dog ikke til piger, men Miss Bi og jeg vi har klart noget kørende. Hun er ikke særlig stor, men hold nu op, hvor hun er effektiv. Jeg har specielt været glad for hendes selskab i min menstruations periode, da hun ikke når ømheden oppe i livmoderen, men blot hygger udenpå og lidt indenfor.

Derfor er Miss Bi rabbit vibrator så speciel

Udover at hun, Miss Bi, selvfølgelig er et stykke sexlegetøj fra tyske Fun Factory, en producent, man stort set ALDRIG går galt i byen med, så er hun en ret lille rabbit vibrator.

Altså ikke en rabbit vibrator, som vi normalt kender dem. Hende her er lidt anderledes.

Med sit bøjelige og bløde silikone design, kan hun med et snuptag ramme både klitoris og G-punktet. De kraftige vibrationer, både indvendigt ved G-punktet, men også i skedeåbningen og udvendigt på klitoris, får hurtigt nydelsen til at indtage kroppen.

I bunden af vibratoren er hun bred i designet, så her vil man opleve en enormt intens vibrator i skedeåbningen. I spidsen er hun smal og bøjer lidt, så hun rammer perfekt på G-punktet.

Du kan købe MISS BI her

Den lille rabbit, der er placeret på siden af produktet, er også bred og med kraftige vibrationer. Så den finder også hurtigt lige det rigtige sted på klitoris.

Jeg skulle ikke arbejde meget for at opnå klimaks, og med lidt vandbaseret glidecreme både udvendigt og indvendigt, blev oplevelsen bare SÅ meget bedre.

Hun gled perfekt på plads – lige hvor hun skulle. Det var ikke meget hjælp, der skulle til. Hun er et hit hos mig, da jeg godt kan li´ vibrationerne kraftige.

Da hun ikke er en dildo, kan hun ikke komme langt op, hendes indførbare længde er kun 8 centimeter. Men mere behøver hun heller ikke, for de 8 centimeter stimulering gør, hvad de skal.

Smut også lige ind og tjek Helle’s skønne noveller ud her

Analt kan sagtens lade sig gøre

Da Miss Bi via den lille rabbit vibrator har en naturlig stopklods, kan hun derfor også bruges analt. Med sit lille buk i spidsen, er prostata, hos manden, bestemt godt forkælet.

Jeg prøvede den på manden, og her er Miss Bi også blevet godkendt. Mange mænd elsker stimulering af mellemkødet, og det sørger den lille rabbit vibrator for.

De kraftige vibrationer er en smagssag, men uden vibrationer fungerer Miss Bi også – analt var den dog lidt for voldsom til mig, men det skulle da prøves.

Miss Bi rabbit vibrator er vandtæt, MEN undgå håndklæder til aftørring! Som med de fleste andre silikoneprodukter, så fnugger de helt forfærdeligt. Lidt irriterende. Den medicinske silikone (ftalatfri) hiver desværre ALT til sig. Så vask den og lad den lufttørre, inden du gemmer den væk. Traditionel Fun Factory guldæske og magnetoplader, også kaldet Click´n´Charge, med USB-oplader medfølger. Nem at betjene med tre simple knapper, og den smarte KeyLock funktion, der forhindrer, at Miss Bi starter af sig selv i skuffen eller tasken. Du holder blot FUN (+) nede samtidigt i 3-5 sekunder for at låse. Lydniveauet er almindeligt. Hvis farven betyder noget, så fås Miss Bi i bordeaux (som min), pink, sort og turkisblå.

Joan siger ”must have” – og jeg er enig

Miss Bi ER et ”must have” produkt. Hun er lille, effektiv, praktisk, ergonomisk og bestemt med orgasmegaranti. Prisen er helt i orden, og er bestemt alle pengene værd. Alle Fun Factory produkter er kvalitetsprodukter, og de holder i mange år, hvis du passer på dem.

MISS BI kan findes her

Fakta om Miss Bi rabbit vibrator

Producent: Fun Factory

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: 6

Programmer: 6

Genopladelig: Ja, med USB/magnet

Vandsikker: Ja, 100 procent

Pris: Super pris, for god kvalitet.

Fordele: Unisex-model. Kort skaft, og den brede rabbit er outstanding. Lækker og kraftig dobbeltmotor.

Længde/størrelse: 18 centimeter (inkl. håndtag), indførbart skaft: 8 centimeter. 4 centimeter i diameter på det bredeste sted.

Ulemper: Fnug- og støvsamler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud