Fun Factory Dildo Vibrator – Mr. Patchy Paul

 


Anmeldelse af Fun Factory dildo vibrator G5 Patchy Paul – den tyske producents signatur dildo, jeg har svært ved at sige noget negativt om. Så det gør jeg så heller ikke….!  

Jeg har fundet min PATCHY PAUL her

Patchy Paul fra Fun Factory er ikke et nyt produkt – faktisk er det med årene blevet Fun Factorys signatur dildo aka dildo vibrator. Der er da også det produkt, vi rundt om på diverse sexmesser kan opleve som en mange meter høj og oppustelig reklame-dildo for den tyske kvalitets-producent.

Dildo Vibrator til stimulation af G-punktet

Anyway, Patchy Paul er en lækker og effektiv dildo vibrator, man også kan benytte som G-punkt vibrator – og Paul er rillet hele vejen ned ad skaftet. Og så har han/vibrator-dyret rent faktisk, når man kigger lidt nærmere efter, ude i enden af produktet et lille hoved og to små øjne.

Denne dildo vibrator har et ret langt skaft, og er, som sagt, rillet som en lille orm hele vejen ned ad skaftet. Desuden er sexlegetøjet udstyret med det typiske Fun Factory skaft (hvor motordelen også er placeret). Et skaft, der både for en selv og ens partner er nemt at holde i. Som jeg synes rigtig godt om. Knapperne er også dødnemme at finde ud af – og så er det muligt at bagage-låse Patchy Paul, nøjagtig som man kan med producentens andre vibratorer. En sikkerhed for, at sexlegetøjet ikke pludselig begynder at vibrere i kufferten ombord på flyet.

Her må jeg dog lige indskyde, at jeg nok ville vælge at lade store-Paul blive hjemme og i stedet tage min mini-Paul med på ferien – her kan du møde min lille Patchy Paul 

Jeg elsker bare Pauls vibrationer!

Jeg elsker simpelthen Patchy Pauls vibrationer. De er så dejligt kraftige – og så har man en masse forskellige vibrationsmønstre at vælge imellem. Samtidig kan man også benytte denne kombinerede dildo vibrator og G-punkt vibrator som klitoris vibrator – endnu et plus.

Og da motoren går sådan cirka halvt ud i skaftet, så kan vibrationerne i det helt store stil også mærkes ude i hovedet på Paul – der, også, gør ham velegnet til stimulering af klitoris.

PATCHY PAUL kan købes i flere farver her

Fås heldigvis i flere farver

Den farve, jeg har fået vibratoren i, er skrigende orange/rød-agtig – og jeg ved ikke helt, hvad jeg lige skal synes om farven. Men tænder du på denne Fun dildo-vibrator, så fås den altså også i grøn og andre farver.

Med hensyn til indpakning, så kommer vibratoren i den sædvanlige FF-kasse, der er neutral og pæn. Med et fullsize billede af produktet uden på kassen.

Patchy Paul er genopladelig, via en smart magnet-usb-oplader – og til forskel fra vibratorer fra mange andre producenter, så er Fun Factorys produkter som regel opladet, når man køber dem.

Tjek også Fun Factorys Stronic G   – et must have stykke sexlegetøj

Gem Patchy Paul væk i en pose

Når det kommer til opbevaring af sexlegetøj fra Fun Factory, dette gælder også for denne dildo vibrator, så husk at opbevare produktet i en pose eller i den kasse, sexlegetøjet kommer i. For silikoneoverfladen suger simpelthen fnuller og støv til sig, der kan være ret så irriterende.

Husk desuden gerne altid at benytte en vandbaseret glidecreme i forbindelse med brugen af denne kombinerede G-punkt vibrator og dildovibrator. Uden glidecreme kan der nemlig opstå irriterende friktion i forbindelse med penetrering – og benytter du en silikonebaseret glidecreme, så risikerer glidemidlet rent faktisk at nedbryde silikoneproduktet. Så brug derfor altid en vandbaseret glidecreme.

Læs min store test af vandbaserede glidecremer    

Lækker og effektiv allround vibrator

Alt i alt er Patchy Paul en lækker og effektiv allround vibrator – og personligt synes jeg (også) rigtig godt om, at vibratoren hoved er relativt lille. Hvorpå den så bliver tykkere og tykkere ned ad skaftet. Der blandt andet indebærer, at man opnår en rigtig god form for vibrator stimulation lige omkring skedeåbningen, når man benytter produktet indvendig.

Og så – ikke mindst, som allerede nævnt flere gange, så er det her et Fun Factory produkt – og et sådant, oplevet med min krop, er generelt bare toppen af poppen. Hvorfor det heldigvis også er svært at sige noget decideret dårligt om Patchy Paul dildo vibratoren.

Læs om og finde din egen PATCHY PAUL her

Fakta om PATCHY PAUL

Producent: Fun Factory

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: 9 programmer

Genopladelig: Ja, med USB/magnet

Vandsikker: Ja, 100 procent

Pris: ok pris

Fordele: Sød og ikke intimiderende, god ergonomisk form

Længde/størrelse: 22 centimeter (inkl. håndtag)

Ulemper: Suger lidt fnug til sig.

Læs her om de nye grønne forbrugertrends i Sex-legetøjsbranchen

Ja, jeg er stor FF-fan – giv derfor også gerne Miss Bi   chancen. Endnu en must have vibrator.  

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud