(Del)fin g-punkt vibrator

romeo1

Hils på en ny g-punkt vibrator, der er del af et større system.

G-punkt vibrator med remote

Som del af et nyt gadget-system har jeg prøvekørt denne G-punkt vibrator. Systemet består af indtil videre syv forskellige produkter, henvendt til både hende og parret, og som alle kan styres af en enkelt remote. Forstået på den måde, at du nøjes med at købe remoten en gang, og kan du så lide serien, er det en ekstra prisvenlig måde løbende – i helt eget tempo – at udvide samlingen på.

Formet som en delfin, med en fin finne at holde i, er Romeo den første i serien, jeg har blogget her på JoanB.dk – flere er dog allerede på vej, so stay tuned!!!

Herfra er Romeo og remote

G-punkt vibrator med halefinne

Romeo gør sig ok, har en helt fin pasform, men der skal holdes fast i halefinnen, ellers glider den bare ud igen. Så altså ikke et 100 procent håndfrit produkt, som de ellers skriver på æsken. Men den egner sig super godt som G-punkts vibrator, da man ved at trække i ”delfinens” hale kan øge presset på selve G-punktet. Indføringsdelen er desuden så lang, at man sagtens kan køre den ind og ud, uden at den smutter ved siden af, og dette kan gøres uden at man skal famle rundt nede mellem benene i krampagtige bevægelser. Længden giver dog det minus, at det er svært at ramme både g-punkt og klitoris i en bevægelse.

Som sagt, så er Romeo en del af en serie med tilkøb af remote (kan vist ikke bruges uden). Vibrationerne er ret kraftige, og der er nogle spændende vibrations-programmer at vælge i mellem. Alt i alt 10. Det er i øvrigt super nemt at parre de to produkter med hinanden, og meget simpelt at benytte remoten, bare: + – og tænd/sluk.

Lidt fakta om Romeo G-punkt vibrator

Mærke: Adrien Lastic – Romeo. Er cirka 14 centimeter lang og 13 centimeter i omkreds på indføringsdelen. Som alle erotiske gadgets er rengøring vigtig, men med Romeos rillede former er det vigtigt at være ekstra omhyggelig. Produceret i 100 procent silikone, har to vibrator-motorer og er genopladelig. Romeo kan kun tåle at blive brugt under bruseren, men ikke 100 procent vandtæt. Husk kun at benytte vandbaseret glidecreme.

Her kan du købe Romeo og Remoten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud