Kæreste Julekalender – 24 dage med ny erotik

Kærester julekalender – Original julekalender til par. Fra danske Sinful. 24 december-dage med sexlegetøj og andre erotiske produkter til at krydre julemåneden med.

Kæreste julekalender – til glæde for hele næste år

Min kæreste julekalender er fundet hos sinful

Lige om lidt er det jul, og her hos mig, der er julekasserne allerede kommet ned fra loftet. Og som sædvanlig så går tiden bare alt, alt for hurtig. Derfor er det heller ikke et sekund for tidligt at finde ud af, hvad man som par skal forkæle sig selv og hinanden med i år.

Er du forbi min side for fx at finde ud af, hvordan man som par får prikket hul på at krydre det fælles sexliv med sexlegetøj. Så en af de bedste introduktioner til dette, rent faktisk at investere i en kæreste julekalender. Nok bedre kendt som sexjulekalder eller erotisk julekalender. Og af de klart bedste i genren er også her i 2022 den sorte Sinful Original kæreste julekalender.

Sexlegetøj fra en masse spændende genrer

 

Det fede ved at have en fræk julekalender, henvendt par, det er, at man pr. automatik bliver introduceret til en masse forskellige erotiske produkter, sexlegetøj. Fra en masse forskellige genrer. Og nej, det er så langt fra alle produkter, der er designet til penetration. Eller til at manden skal have spændt på sin penis. Her taler vi nemlig om næsten alle tænkelige typer af erotiske produkter. Der fordelt ud over de 24 december-dage giver en rigtig god forsmag på, hvad frække ting og sager fra denne verden kan gøre for en.

Køb jeres kæreste julekalender lige her

Samtidig bliver man som par dog også udfordret lidt. Via små spil, denne kæreste julekalender også indeholder. Bondage, dog i den milde ende af spektret, render man også på. Solo onani henvendt både ham og hende kommer også på julemenuen. Ligesom denne sex julekalender også indeholder frække ting, man fx kan have med i håndtasken. Mens andre produkter vil kunne fyre ekstra meget op under den kommende nytårsaften.

Sjove facts om julekalenderens historie

Sexlegetøjet kan bruges på kryds og tværs af hinanden

Uden at jeg dog mere indgående vil fortælle om, hvad der gemmer sig bag de sorte Sinful-låger. For vi taler jo trods alt om en kæreste julekalender, hvor overraskelses momentet på daglig basis i høj grad også tæller.

Læs om Deluxe julekalenderen lige her

Under alle omstændigheder, så står man som par den 24. december tilbage med en både stor og meget varieret bunke af sexlegetøj og andre typer af erotiske produkter. Der både kan benyttes individuelt samt benyttes på kryds og tværs af hinanden. En rigtig god start og introduktion til det frække univers. Man passende kan hygge sig med i både juleferien samt mange måneder ind i det nye år. Masser af sjov og ballade, samt nye og spændende oplevelser både i og uden for sengen.

God jul!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud