Fræk december med kassevis af sexlegetøj

 


Fræk december med internationale Orion. Her er min anmeldelse af sexlegetøjs gigantens lækre, erotiske julekalender anno 2020. En for par meget oplagt måde at krydre og optimere mulighederne for at kaste sig over nye og julevarmende sexlege hele december måned. Hvad de 24 julekasser indeholder, kan desuden gøre det meste af 2021 til et pænt frækt år.

Få en fræk december med Orions kalender – køb den her

Fræk december i kassevis

Advarsel: Inden jeg afslører, for det gør jeg altså, hvad der mere konkret gemmer sig i en håndfuld af kasserne i Orions erotiske julekalender. Så vil jeg til en start skøjte fra land med at give dig en ide om, hvorfor så mange i dag kaster sig over at investere i en eller flere erotiske julekalendere. År efter år. For det gør vi nemlig. Her er en trend, hvor den opadgående kurve næppe vil knække.

For det første – og måske også mest kedelige. Men som samtidig er ret væsentlig, og som langt de fleste af os lægger stor vægt på. Nemlig pris kontra det, man nu engang får for sine kroner. Her er nemlig rigtig mange penge at spare, hvis man vælger at købe Orions fræk december julekalender. Helt konkret i om egnen af 2/3 dele af prisen. Målt op imod, hvis man skulle købe indholdet gemt i de 24 julekasser stykvis. Og det sælger altså. Hvorfor vi derfor så også køber.

Se videoen om de lækre julekalendere her

Når det er sagt og drysset med en god portion sne, så kan indholdet trække både op og ned. Men også her, når det kommer til dette erotiske juleindslag fra Orion, bliver det kun bedre år for år. I 2020 har sexlegetøjs-giganten nemlig sat helt nye standarder for sig selv i den boldgade.

Derfor modtager fræk december kalenderen fra Orion da også et kæmpe og velfortjent plus fra mig. Samt naturligvis min anbefaling!

Fræk december med dobbelt vibrator og klitoris stimulator

Her følger nu en julet forsmag på, hvad der gemmer sig i nogle af de 24 julekasser. Uden dog fuldstændig at løfte sløret for, hvad fræk december med Orion helt specifikt byder på.

Henvendt kvinden, til glæde og fornøjelse for dog begge parter, venter der blandt andet et lækkert sæt bækkenbunds kugler. Der som bekendt både kan benyttes til træning og fælles sexleg.

En såkaldt dobbelt vibrator, med to stimulations-arme, venter også forude. Og her taler vi altså et stykke sexlegetøj, hvor både kvinden og manden kan være den modtagende part. En vibratortype, der indbyder til en masse leg. Samt forløsninger aka orgasmer til begge. Stort plus for denne.

Et helt tredje produkt, der burde være et must i alle lækre, erotiske kalendere, er klitoris stimulationen. Som også er havnet i en af december-kasserne i årets Orion kalender.

Køb din egen frække julekalender fra Orion lige her

Hertil kommer en bred variation af ret lækre, mere erotiske produkter. I de fleste tilfælde henvendt os kvinder. Men hvad der glæder og forskønner os, skal nok også komme ham til gode. En ret spændende og lækker penisring med vibrationer, bliver man også begavet med. En lille og effektiv ring, der ikke ”kun” evner at ekstra stor. Penis ringen vibrator stimulerer kvinden direkte på klitoris ved mere dyd vaginal penetration. Altså en fræk og effektiv december-ring til ham, som i høj grad dog også glæder og fornøjer hende. I forbindelse med penetrations sex.

Men her, naturligvis, slutter høsten af sexlegetøj overhovedet slet ikke. Mere om det helt til sidst her i blog indlægget. For nu først til det indre kontra det ydre, der i stor stil også gælder og tæller.

Erotisk julekalender: Det indre matcher det ydre – æstetisk og stilfuldt

Det indre må som bekendt rigtig gerne matche det ydre. Ellers risikerer man, blandt andet, at købe katten i sækken. På den anden side, hvis det ydre nu er mindre tiltalende, så er det indre det desværre nok også. Tænker en del af os sikkert, og agerer så derefter. Men når det kommer til fræk december kalenderen med sexlegetøj og diverse erotiske produkter fra Orion, så matcher det indre faktisk rigtig fint med det flotte og æstetiske ydre. Kan jeg godt love.

Vi har at gøre med en super stilfuld og lækker julekalender. Der er designet til at stå. På fx hylden i soveværelset. Eller på gulvet, hvis man lyster. Eller hvorfor ikke på natbordet? Ja, selv midt i stuen, kan man sagtens placere denne erotiske kalender. Efter min mening. Designe er nemlig både lige i øjet og julekassen. Ikke mindst oplevet med de mere æstetiske julebriller på. Så her kan ingen føle sig stødt. Det er først, når der åbnes for dagens kasse/boks, det begynder at blive frækt og sexet.

Nå, men nu til det, jeg har givet mig selv lov til. Som dog samtidig er et must, når jeg nu skulle anmelde. Nemlig at se lidt nærmere på, hvad der gemmer sig af fræk december godter bag de 24 ”låger”. Aka varierende størrelser af julekasser. Så luk nu venligst igen øjnene, hvis du ikke ønsker at vide yderligere og indholdet – endnu.

Let there be magic….! – med sexet julekalender

Fræk december med ”Let there be magic….!”. Sådan yder ordsproget, Orion her meget passende benytter sig af. Hvorfor jeg nu så også vælger at gøre det. For det passer jo. For ikke blot er der spænding og overraskelse involveret, når der hver dag skal åbnes en ny julekasse med sexlegetøj. Der er reelt også lidt (jule) magi over det. Ligesom sex, når det er rigtig godt, indimellem kan tangere det magiske.

Orion’s frække julekalender kan købes her

Nå, men her kommer altså lidt mere om, hvad denne udgave af fræk december julekalender henvendt voksne Indeholder. Men hele vejen rundt om alle 24 erotiske produkter, det hverken vil eller lyster jeg. For så er ret meget af magien ved produktet jo allerede forduftet en smule.

På bagkant af hele Fifty Shades bølgen, der fik interessen for mere bindende og eksperimenterende sex til at eksplodere. Over mere eller mindre hele verden. Så gemmer denne frække julekalender heller ikke så overraskende (også) på produkter til de lidt mere blide s/m og bondage lege. Der for alvor kan give varmen i sengen i en kold tid.

Ligesom flydende sexlegetøj, jeg ynder at kalde fx glidecremer, orgasme geler mv., helt naturligt også er repræsenteret her. Og er man til det anale. Og/eller da gerne vil prikke hul på at forsøge sig med denne type af seksuel udfoldelse. Ja, så giver fræk december kalenderen fra Orion dig/Jer også mulighed for dette.

Og så ikke et ord mere – altså fra mig, i denne omgang. Måske da lige ud over, at årets erotiske julekalender fra Orion er et super godt køb. Er min helt personlige mening!

Forkæl jer selv med en fræk december – læs mere om kalenderen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud