Erotisk julekalender – Fifty Shades of Grey

 


Af Blogger JoanB

Tænder I som par på eksperimenterende, grænsesøgende og mere sanselige Fifty Shades of Grey sexlege, så finder du ikke en erotisk julekalender, der er mere velegnet end denne.

Jeg har fundet min FIFTY SHADES OF GREY Kalender her

Erotisk julekalender krydrer parforholdet

Endnu en erotisk julekalender – og denne er naturligvis fra Fifty Shades of Grey. Der samtidig og helt automatisk løfter sløret en smule for, hvad kalenderen nu engang indeholder. Eller måske rettere: Burde indeholde.

Og uden at afsløre alt for meget om netop produktets indhold, da det jo trods alt handler om en julekalender, så er i hvert fald mine og Mandens forventninger til produktet indfriet til fulde.

Men køber du denne her frække julekalender til dig selv og kæresten, for at spice parforholdet op i løbet af december måned – og at det hele frem til jul skal forblive en overraskelse, hvad kalenderen gemmer på, så skynd dig at fjerne produktets cover.Her vises nemlig på et stort og forkromet foto af, hvad julekalenderen indeholder af Fifty Shades produkter.

Lad julekalenderen stå midt i stuen

Med hensyn til selve julekalenderen, så handler det om en flot og elegant kasse med 24 låger, man åbner op på midten, så den kan stå selv. Og stiller man fx den flotte, sorte julekalender på kommoden inde i stuen, så er den så stilren og neutral i sit udtryk, at ingen umiddelbart vil få mistanke til, at den gemmer på masser af forskelligt sexlegetøj. Kalenderen kunne lige så vel gemme på fx chokolade eller noget helt tredje.

Sexlegetøj til mange måneders leg

Anyway! Med hensyn til indholdet, der i sidste ende helt naturligt tæller og betyder mest, så ønsker jeg ikke at afsløre alt. Men vil dog sige så meget, at I efter 24 lågeåbninger er i besiddelse af så mange og så forskelige produkter, at I er fuldt ud udstyret til rigtig meget Fifty Shades leg.

Vi kommer nemlig igennem rigtig, rigtig mange af de stykke sexlegetøj, vi kender så godt fra både bøgerne og filmene. Altså samme typer af produkter, Christian Grey benytter til at tænde og tease Annastasia Steele med.

Køb din egen FIFTY SHADES OF GREY kalender her

Perfekt til begynder-parret

Er man som par super garvet og erfaren udi at lege med forskellige former for s/m- og bdsm, så er denne julekalender, trods alt, nok ikke lige sagen. Da man formentlig så nok allerede er godt veludstyret med hensyn til både håndjern, bondagereb, piske og andre former for slagredskaber mv. Er man derimod, som fx jeg selv, ikke super erfaren indenfor netop denne her type af sexlege – og måske samtidig er til de lidt mere sanselige og sanserøvende lege i genren, så får man, som par, altså bare ikke en mere fed gavekalender end denne. Kan jeg roligt godt love og samtidig skrive under på.

Værktøjer til pisk, prik og niv

Fifty Shades of Grey julekalenderen gemmer nemlig på en helt masse lækre og spændende ”værktøjer” – til blandt meget andet at forøge følesansen med. Når man fx tænder på at gå lige til grænsen med en smule pisk, prik og niv – uden at det nødvendigvis skal gøre vildt ondt.

Via andre produkter i kalenderen er der desuden rig mulighed for at eksperimentere med diverse former for fiksering, dominans og at frarøvelse af diverse sanser – og så kan man ellers selv gætte sig til resten.

FIFTY SHADES OF GREY kan købes lige her

…og så lidt om låge 24

Alt i alt, har vi her at gøre med en mega fed erotisk julekalender, primært henvendt parret – og bag låge nummer 24, tillader jeg mig lige at skyde ind, gemmer sig intet mindre end et af Fifty Shades brandets aboslut fedeste og mest lækre produkter. Der helt klart er værd at vente på.

Det er jo som bekendt også kun jul en gang om året.

Rent økonomisk, når man holder kostprisen op imod, hvad der venter af ”sorte godter” bag de 24 låger, så får man mega meget for prisen. Bag lågerne er der produkter for omkring det dobbelt af, hvad man betaler for julekalenderen. Så et ekstra stort og positivt go for it her fra!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud