Lamourbox med sm og bondage

 


Selv om april måneds Lamourbox er med sm og bondage produkter, bør I ikke lade jer afskrække. Indholdet kan nemlig også benyttes til pirrende og tirrende og blide sanselege.

Aprils L’AMOURBOX med Bondage og SM er fundet her

April måneds (2019) udgave af Lamourbox, kan jeg med det samme godt sige, er lidt mere nichepræget end boksen plejer at være.

Selve kassen, altså indpakningen, der helt klart også betyder noget for helheden, er også denne gang mega fin. Formentlig den fineste kasse aka boks/box, siden konceptet blev søsat forrige år. Men nu til indholdet, der, som sagt, er noget mere genre-præget end tidligere. Men dermed slet ikke sagt, at det er dårligere eller ringere end tidligere bokse. Overhovedet slet ikke!

Sm og bondage produkter til fræk sanseleg

Vi er ude i lidt s/m og bondage, krydret med rollespil. Når det så er sagt, så bør man også opleve denne måneds indhold som fx indgangen til en masse fræk sanseleg. Hvor den ene part fikseres, eventuelt krydret med ørepropperne i ørerne og bind for øjnene. Lige som boksen indeholder et sæt manchetter i nylon til at fiksere hænderne med. Ikke de mest fancy men sorte manchetter, der er fuldt ud funktionsdygtige. Vi taler om nylonbånd med skum i, så de ikke er alt for ubehagelige at have på. Og så lukkes manchetterne med velcro, der gør dem super nemme at få både på at af igen – altså når partneren giver en hjælpende hånd. Der medfølger desuden også et sæt sorte remme, så manchetterne kan fastgøres til sengestolper mv.

Når hendes hænder er fikseret, så….

Når man så har fået placeret sin partner på sengen, og med manchetterne har fået fikseret hans eller hendes hænder og arme, så kan man jo passende gå skridtet videre ved også at binde hans/hendes ben til sengestolperne eller andet. Eksempelvis ved brug af et par tørklæder, eller ved at rive et gammelt lagen i strimler og benytte disse som bånd.

Når kæresten så ligger der, bastet og bundet, er det muligt at lægge lidt blidt fra land med en omgang pirrende og tirrende massage – og her benytte massagelyset, måneds-boksen også indeholder. Et lys, der heldigvis dufter rigtig godt. Mange af de her massagelys, bliver jeg desværre nødt til at sige, stinker nemlig mere end de dufter. Men dette her lys er helt klart et af de mere lækre og indbydende af slagsen. Duften er både lidt sød og frisk i det, og man benytter produktet på den måde, at man tænder lyset, der fremkalder en behagelig duft i værelset. Og lige så snart, lyset begynder at smelte, så kan man benyttes den flydende olie som massageolie. Lad dog være med at benytte massageolien indvendig i vagina og anus, benyt den kun udvortes.

Læs alt om L’AMOURBOX konceptet

Flogger fra Sado til at slå og kilde med

I boksen finder man denne gang også en ”pisk” – eller rettere, en såkaldt flogger, fra producenten Sado, der er kendt for at lave netop denne her type af mere s/m prægede produkter. Floggeren er i imiteret læder, og så er den pænt god i aktion, kan jeg godt love. Særligt hvis man er ny i gamet. Man kan dog, udover decideret at slå med den, også kilde sin partner med floggeren. Rundt omkring på kroppen og kønsdelene. På skamlæberne eller på hans lem og kugler, i mellemkødet mv.

Noget af det fedeste, der er med i denne måneds udgave af Lamourbox – efter min mening, er dette her såkaldte pinhweel. Der består af en lille stålstang med et lille hjul med pigge på.

Og nej, det er ikke meningen, at man absolut skal trykke hårdt på dette her kørende ”pig-hjul”.

Det styrer man naturligvis helt selv. Ved blot at trille hjulet hen over huden, kan man simpelthen fremkalde de vildeste kuldegysninger – og man styrer jo helt selv, hvor man vælger at benytte hjulet rundt om på sin partners krop.

Anskaf eventuelt også et blindfold

Hvis man ikke er til mere hardcore s/m og bondage, så er mit bedste bud, at man benytter boksens indhold til forskellige former for mere blid og grænsesøgende sanseleg – gerne kombineret med fiksering, der kun yderligere forstærker oplevelserne for den modtagende part.

Udover de her fire dele, man får med i boksen, så vil jeg anbefale, at du/I også anskaffer jer et blindfold, der kan købes i enhver sexshop. En sovemaske er altså også helt fin, vil jeg bare lige sige – og så tag også gerne en tur på apoteket for at købe ørepropper. Apotekets egne, der er gule og grønne, lukker mest lyd ude, er min personlige erfaring. Høretelefoner med noget god og fræk musik, er også et helt fint alternativ. Smag og behag. – og så kører man ellers bare på med at give sin partner på sengen den vildeste sanseoplevelse.

Start dit eget abonnement af L’AMOURBOX

Lad ikke boksens indhold afskrække – tværtimod!

En vibrator kunne også være en god ide at have ved hånden, hvis det nu er hende, der er blevet fikseret. Så kan man nemlig slutte seancen af med at give hende en – kan jeg i situationen levende forestille mig, en tiltrængt orgasme eller to.

Hvis det er ham, der modtager, så ville et godt krydderi til legen være at få fat i en masturbator til mænd. Og/eller anskaffe sig en god og lækker glidecreme, så man kan give ham en uforglemmelig forløsning ved at benytte sine hænder på ham.

Sidst men ikke mindst: Lad være at blive forskrækket over boksens indhold denne måned – forsøg i stedet at omfavne indholdet, der kan benyttes på mange forskellige leder og kanter, herunder en lang række super lækre sanselege.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud