50 shades of Grey – skal, skal nok ikke!!!

4Halloooo!!….My name is Grey! Mrs. Grey!!

For skal jeg sætte mig selv i en af rollerne, må det absolut være som den dominerende. Jeg kan sagtens se mig selv lade hånden svinge hen over Mandens balde, og tror egentlig også, at det kunne være spændende, hvis han underkastede sig fuldstændig til min fornøjelse.

Her taler jeg og Manden lige ud af posen om hvor helt personlige meninger og holdninger til diverse former for ”50 shades of Grey” lege:

Men i virkeligheden er jeg nok kun en halv kvart, hvis noget hedder sådant, i den verden.

Desuden kræves det jo mere end en til den leg, og nu har jeg altså giftet mig med en ret så dominerende og maskulin mand – men 50 shades-agtige lege er dog heller ikke noget, jeg decideret savner eller higer efter. Nogle ting bør bestemt også blive på papiret, synes jeg, eller i det mindste som en fantasi mellem ørerne. Så 50 shades lege i vores lille hjem eller ej???

Skal, skal nok ikke!
[embedplusvideo height=”500″ width=”610″ editlink=”https://bit.ly/1tnUVTG” standard=”https://www.youtube.com/v/U293WUnJSVw?fs=1″ vars=”ytid=U293WUnJSVw&width=610&height=500&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5107″ /]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud