Mere erotik til mænd, tak!!

erotik

Det er svært ikke at sammenligne – ja, nærmest menneskeligt umuligt, og når det helt specifikt kommer til Cirkus Sex, altså erotikmesserne i Danmark i ”gamle dage” (slut 1990erne, begyndelsen af 00erne) kontra i dag, så er der endda meget stor interesse- og kvalitetsforskel – til fordel for dengang. Og det er selvfølgelig da vildt ærgerligt, men desværre nok heller ikke så sørens meget at gøre ved.

Lørdag var jeg en tur i Ålborg, meeeeget langt hjemmefra, for at opleve Nordic Erotik messen i Nørresundby Hallen, og hatten af for såvel arrangør som de udstillere og erotik-optrædende, der nu engang var mødt op i håndboldhallerne i det nordjyske for at give de besøgende en oplevelse for specielt underlivet.

Nettet bærer del af skylden

Men i dag, hvor Internettet i den helt store stil svømmer over af alle typer af gratis sex og erotik, og hvor kun flere og flere handler deres kinky undertøj og sexfrække gadgets online, så skal der altså bare noget ekstra til for at få trukket os op af sofaen og ud i den virkelige verden. Og sådan så langt fra kun her i Danmark, sådan er tendensen over det meste af verden.

Tag fx det helt store flagskib i Europa, den årlige Venus messe i efteråret i Berlin.
Også den er snart kun en svag skygge af sig selv, og kun meget lidt tyder på, at det lysner forude på den front. Så skal der i hvert fald andre og noget mere spiselige boller på suppen – og denne omgang krydderi på erotikmesserne, også her i lille Danmark, det skal myndighederne nok sørge for at sætte en effektiv stopper for. Der er nemlig grænser for, trods alt, hvad en erotikmesse/sexmesse må have på menuen.

Et andet men nok så væsentligt problem er også gået hen og blevet prisen, altså entreprisen, der uden tvivl holder ikke så få hjemme. Men sætter man som arrangør ikke prisen højt nok, så kan messen med garanti ikke løbe rundt – og hvad nu, hvis man sænkede den med fx 50 eller 75 kroner? Ville det i den sidste ende alligevel ikke bare blive det samme???

Sidst, men ikke mindst, vil jeg på alle os mænds vegne gerne gøre opmærksom på, at der er endda meget langt imellem erotiske produkter på messerne, der henvender sig til mænd.
Så gerne lidt mere erotik til mænd, Tak!

Intet frækt nyt under solen

”Jeg vil ikke sige, at messen ikke var pengene værd, men her er jo ikke meget nyt.
Det er jo det samme som hver gang, der er erotik messe” udbrød 54-årige Bent fra Frederikshavn, der havde taget turen en smule sydpå for at få en lidt anderledes aften i byen.

”Stripperen (ChaCha) er helt i særklasse, og tidligere på aftenen var der også noget bondage-halløj ovre i den anden sal, der var ret så interessant at overvære.
Ellers har der været lidt lang mellem snapsene, og selv om der er kommet flere gæster i løbet af den sidste times tid, så er stemningen alligevel ikke helt oppe og ringe, synes jeg.”

Kæresteparret Berit og Claus fra Århus havde også sat kryds i kalenderen ud for Nordic Erotic denne lørdag aften, og primært for at finde frem til en swingerklub, der kunne være interessant for dem.

”Vores lange snak med indehaverne af swinger-klubben Tucan Club, var helt klart aftenens højdepunkt. Resten kunne vi i princippet, lidt groft sagt, godt have undværet.
Men nu har vi taget turen, og klokken er jo ikke engang 24 endnu, smiler Berit, der havde håbet på at falde over noget nyt, spændende og anderledes sexlegetøj til fælles brug.

“I dag skal det nok mere til at begejstre, end der skulle tidligere.
Vi er i hvert fald ikke specielt begejstret, hverken for rammerne eller indholdet, sådan helt generelt – og det koster jo også at komme frem og tilbage.

Men, som sagt, nu er vi her, og har da fået det ud af turen, at vi formentlig allerede i næste uge skal i swingerklub – for første gang nogensinde.
Så vi tager trods alt herfra med forventningens kriller i maven.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud