Swinger-klub i aften

 


Så står den på klubbesøg i aften, i swinger-klubben Tucan Club, meget passende beliggende i Trekantområdet ved Kolding – men det lyder altså frækkere end det i realiteten er. I hvert fald for jeg og Joan – vi skal nemlig på arbejde, jeg skal skrive og hun skal skyde lidt billeder, hvis muligt.

IMG_0754

Til gengæld er der med garanti sommerfugle i maven hos de mere end 200 mænd og kvinder, der vil møde frem derovre – og hvoraf ikke så få, med garanti aldrig har trådt ind over tærsklen til en fræk klub tidligere. Vi taler nemlig om en stor singlefest, den første af slagsen nogensinde i swinger-klubben, hvor par som regel er en meget stor del af klientellet.

Vil måske lege singler

Nå, men vi skal altså i klub i aften – og for ikke at skille os alt fra meget ud fra mængden, selv om vi på ingen måde er undercover på job, så overvejer vi at spille rollerne som singler. Der uden tvivl bliver noget af en udfordring – ikke mindst da vi begge jo er til stede. For hvad nu, hvis der bliver bagt lidt for meget på Joan – eller kvinderne, dog noget mindre sandsynligt, har svært ved at få øjnene fra mig. Men det er da også lidt spændende og pirrende – ingen af os har jo været singler siden det forrige årtusinde (for det ikke er løgn!)

Vi håber selvfølgelig på god stemning og masser af glade og lystne gæster – og da vi, som bekendt, når det gælder arbejde, ofte bevæger os i den erotiske verden, så håber vi også ret meget på, at i hvert fald en del af gæsterne vil gå til makronerne seksuelt. Rammerne er i hvert fald til det – og masser af fræk aktivitet vil helt klart også gavne reportagen – endda ret meget. Sex sælger!

Det skrevne og billederne skal vi nok vende tilbage til, når reportagen i forbindelse med næste uge formentlig kommer i medierne, på eb – lige som vi selvfølgelig også vil følge op på festen her på bloggen. Det manglede da bare! Så har du lyst til at læse om, hvordan jeg og Joan klarede en aften og nat i selskab med andre singler – og hvor vi også selv er singler, så stay tooned!
Læs om Tucan her

—————

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud