Hot Octopuss Duo – nu tanden mere heftig

sponsor1—————————

Octopuss

Det er med de mest populære stykker sexlegetøj som med de mest populære og seværdige film – der kommer som regel en nummer to, skåret over den samme læst som den første, men som desværre ikke altid er lige så fantastisk. Af samme årsag var jeg derfor også en smule skeptisk, da Joan præsenterede mig for Hot Octopuss Duo – for den havde jeg/vi jo allerede testet. Eller i hvert fald forgængeren.Så var dette her nu ikke bare et spørgsmål om at trække lidt flere kroner ud af folk???

Octopuss ll Duo er fundet her

Men det er det altså ikke, kan jeg godt love, for selv om de to produkter, version 1 og nu Hot Octopuss Duo, rigtig meget ligner hinanden, så er såvel lækkerheden som effektiviteten altså lige blevet hævet en del med den nye blæksprutte-version, der for eget vedkommende allerede har lagt forgængeren i graven.

Nu med fjernbetjent mande-knap

Da jeg testede den første version af Hot Octopuss, kårede jeg den som testvinder, og helt fortjent, og den nye på markedet, altså duo-versionen, er oplevet med min krop tanden bedre. Blandt andet på grund af, at Hot Octopuss Duo kommer med en lille fjernbetjening, der gør det vibrerende og stimulerende gummisvøb nemmere og dermed samtidig endnu mere afslappende at sengehygge sig med.

Læs min test af mandelegetøjet Donut, Cobra og første udgave af Hot Octopuss her

For er der noget, der i situationen om noget kan irritere og distrahere, så er det altså, hvis man i kampens hede ikke lige evner at ramme vibrations-knappen – og så kan det meget vel være, at begejstringen af samme årsag falder. Man altså nu undgår med Dou-versionen, hvor den lille og handy fjernebetjening er udformet noget så mandevenligt som en stor knap. Tryk, tryk, tryk!!!!

Hot Octopuss, der er designet som et gummisvøb med indbyggede vibrationer, hvori penis enten i slap eller stiv tilstand placeres, er desuden super nem at benytte – og et godt tip her er, at man inden brug smører penis og/eller Hot Octopuss Duo indvendig med en god, vandbaseret glidecreme. Der, nøjagtig som i forbindelse med sex og brug af andre typer af sexlegetøj, får seancen til bogstaveligt talt til at glide så dælens meget nemmere.

hot-octopuss-_-pulse-ii-duo-2Lidt federe vibrationer

Inden jeg gik i krig med denne, havde jeg lige den gamle, version 1, Octopuss fremme af kassen. Så jeg bedre kunne sammenligne både med hensyn til størrelse og vibrationer, og version to er, af uransaglige årsager, altså en lille smule større end forgængeren. Som for mit vedkommende hverken gør fra eller til. Hvad der til gengæld er positivt, de to udgaver målt op imod hinanden, er, at den nye Duo-version har noget federe og mere varierede vibrationer end førsteudgaven – og så er Hot Octopuss Duo også med pulserende vibrationer, der fungerer ekstra godt, når man skruer helt op for produktet.

Som tidligere fortalt her på bloggen, så er jeg ikke den mand, der er super vild og blodig med alt sexlegetøj, der er henvendt til mænd – og med hensyn til at nå i mål, så kan et stykke legetøj i sig selv altså ikke gøre det for mig. Men denne gang, i solo-selskab med Duo, var det sgu lige op over. Så måske en skønne dag, hvor det hele bare spiller!!!!

At kategorisere Hot Octopuss, det gælder for begge versioners vedkommende, som et fantastisk parprodukt, er en overdrivelse, men den hotte og blæksorte blæksprutte kan rent faktisk godt benyttes af par sammen – hvor begge bliver stimuleret på samme tid, jeg og Joan selvfølgelig da også har prøvet. Og hvor hun nok fik lidt mere ud af det end mig, men man kan jo ikke vinde hver gang.

Jeg har fået min Octopuss ll Duo her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud