Skøre og finurlige parprodukter – der virker, sådan da!

sponsor1———————————————–

Anno 2016 eksisterer der godt nok mange skøre og finurlige sexlegetøjsprodukter, og endnu flere vil med garanti komme til i løbet af de kommende år. For ønsker man som producent at spille en rolle på det fortsat voksende verdensmarked, så handler det om at skille sig ud. Komme op med nye og interessante sexlegetøjsprodukter, der ikke bare er efterligninger af allerede eksisterende stykker sexlegetøj.

Når det kommer til parprodukter, der – surprice, surprice! – er frembragt til fælles leg, så er der i de senere år kommet lidt af hvert på markedet. Men langt fra dem alle, lidt mildt sagt, er lige fantastiske i brug. Intentionen er jo god nok, men når det kommer til den virkelige verden, hvor man helst skal have en god og spændende oplevelse med legetøjet, så er der godt nok lidt langt imellem snapsene.

Men heldigvis, trods alt, så findes der altså også de parprodukter, der virker efter hensigten.

Der rent faktisk er mere pirrende og stimulerende end ligegyldige og måske endda generende.

Her kommer jeg og Mandens tests af fem – i hvert fald af udseende – lettere skøre og finurlige parprodukter, som om ikke andet af omdømme er de øverste på markedet.

Vi har desuden udvalgt helt to testvindere. To produkter, fordi vi ikke var helt enige, og fordi de begge fortjener denne titel. Produkter som trods meget forskellig udformning og funktionalitet giver fin stimulation til både ham og hende. Vores erfaringer med parprodukter er nemlig, at de oftest mest er til den enes fornøjelse – og desværre ikke altid begges, når de benyttes sammen.

 

hot-octopuss-_-pulse-ii-duo-2Hot Octopuss Duo (testvinder) – penis i vibrator-svøb

 I vores optik er sex nødvendigvis ikke altid lig med samleje – overhovedet slet ikke.

Og her er det så at Hot Octopuss Duo ll kommer ind i billedet. For set med vores øjne giver det et sjovt og lækkert pift til en forhåbentlig skøn aften/nat, at man kan bruge bevægelse og samspil i legen. Vibratoren er henvendt både ham og hende. For ham fungerer den som et vibrerende gummisvøb, der stimulerer penis fra rod til top – og er i denne kategori nok også det mest effektive produkt på markedet. Men i denne udgave, Duo-udgaven, er vibratoren desuden udstyret med et separat vibrerende område, hun så kan ”bestige”/sidde overskrævs på ham og bevæge sig rundt. Ala en ridetur uden penetrering. Endda styrer hun selv hvor kraftige disse vibrationer skal være, via sin helt egen, trådløse remote.

 Mærke: Hot Octopuss

Materiale: Medicinsk silikone udenpå, ABS-plastik inden i.

Praktisk: Kedelig indpakning, genopladelig, oplader medfølger, udførelig vejledning. Begge dele 100 % vandtæt. Lydniveau højt, under 55 db.

Design: Pænt

Fleksibilitet: Ikke relevant

Nem at benytte: Ja, meget.

Styrke: Kraftig, meget brummende. Seks programmer. Hende, tre styrker.

Effektiv: Ja, for begge.

Pris: 849,00 kr. Meget produkt for pengene.

Fundet her

lovers dreamLovers Dream (testvinder) – glidebanen til ham

Absolut nyeste parprodukt på markedet. Formet som en slags ”glidebane” for ham, mens hun har den indført i vagina. Lovers Dream er lidt lang, var mit første indtryk, men der er en god mening med længden. Lovers er også ret stor og bred, men alt dette gør at den bliver siddende efter hensigten. I modsætning til visse andre, som for mig ender med at blive skubbet til siden og nive, av!!! For enden af ”glidebanen” sidder et lille hjerte med to knapper (+ og –), som så lander på klitoris. Lovers Dream gav Manden god stimulation. Både vibrationerne, som han ellers i andre parprodukter anvendt vaginalt, ikke har fået noget ud af. Men samtidig også følelsen af en yderst stram vagina. Noget der for os gav en langt mere sanselig oplevelse. Lovers Dream kan benyttes både klitoralt og analt udenpå. Husk glidecremen, det er jo en ”glidebane”.

Mærke: Blue Dreams

Materiale: Medicinsk silikone udenpå, ABS-plastik inden i.

Praktisk: Kedelig og ”billig” indpakning, genopladelig magnetisk – usb oplader medfølger, udførlig vejledning medfølger. 100 % stænktæt

Design: Pænt

Fleksibilitet: ja

Nem at benytte: Ja, skal dog lige læres at kende

Styrke: Kraftig, meget brummende. Tre styrker og fem programmer.

Effektiv: Ja, for begge.

Pris: 1095,00 kr. Lidt høj i forhold til hvad du får.

Fundet her

eva dame 1Vibrator-billen Eva – lille men effektiv

Produktet Eva fra producenten Dame, der er tænkt og udviklet som et parprodukt, men som lige så godt kan benyttes at hende solo, eventuelt kombineret med en dildo eller vibrator til indvendig stimulation, er en god løsning til parret, der ønsker at have hænderne fri til andet spændende også.

Eva sættes i spænd imellem skamlæberne – og så sidder vibratoren ellers der, helt af sig selv og vibrerer og stimulerer. Enkelt og simpelt og ret godt tænkt – og da Eva sidder, hvor hun nu engang gør, så irriterer eller generer hun heller ikke i forbindelse med fx vaginalt samleje.

En del andre parprodukter rent faktisk, lidt desværre, har det med at gøre.

Mærke: Dame

Materiale: Medicinsk silikone

Praktisk: Pæn indpakning, genopladelig – usb oplader medfølger, udførelig vejledning, med god inspiration til en sjov aften. Ikke 100 % vandtæt, må ikke bruges under vand.

Design: Meget pudsigt design, leder nok mest tankerne hen på et insekt, ikke nødvendigvis specielt tiltrækkende.

Fleksibilitet: Ganske fleksibelt

Nem at benytte: Ja, yderst nem

Styrke: Middel, let snurrende. Tre at vælge imellem

Effektiv: Ja, for hende. Fordelen er at han kan komme til, uden at skubbe rundt med vibratoren

Pris: 849,00 kr. Ganske ok pris i forhold til hvad du får.

Fundet her

we-vibe 4 plus 1We-Vibe 4 + – parvibratorens moder

 Så kommer vi til moderen af parvibratoren, nemlig ”klemmen” We-vibe 4 +. Jeg har aldrig været fan af denne form for parprodukter. De første var faktisk umulige at få til at sidde ordentligt, det gjorde ondt hver gang. Og det er bestemt ikke meningen. Dog er den sidste i rækken, We-Vibe 4, kommet noget efter det, da overfladen er blevet gjort mere modstandsdygtig mod ”smutten” rundt. Alligevel er det ret svært at lykkes. Vibratoren er som sagt en slags klemme, styret trådløst. Hun bærer den inde i vagina, og på klitoris, og størrelsen er for så vidt rigtig fin. Der er så motor i begge ender, altså både indvendigt og på klitoris. Manden kan så penetrere hende sammen med We-Viben. Manden får dog ikke noget specielt ud af det. Vibrationerne kan han mærke, men ikke i en stimulerende grad. Det sjoveste er nok, at +’eren har en app tilknyttet, der kan styre vibratoren trådløst. En app med mange sjove muligheder, og som solo-vibrator er det et ok sjovt produkt, men det er jo ikke meningen med denne test.

Mærke: We-Vibe

Materiale: Medicinsk silikone

Praktisk: Super fin indpakning, genopladelig – usb oplader medfølger, udførelig vejledning. Kan vaskes. Kan styres via smartphone.

Design: Nydeligt design, dog er der støbemærker.

Fleksibilitet: Rimelig fleksibel

Nem at benytte: Nej, ikke for mig

Styrke: Kraftige, brummende. Mange muligheder med app-en

Effektiv: Måske, for hende. Ikke som par, for os. Men den må virke for nogen, da det nok er den mest sælgende ”klemme” i verden

Pris: 899,00 kr. Egentlig ikke så dyrt, set i forhold til mulighederne

Fundet her

tiani 24kTiani 24K – ikke alt guld glimter

Skuffet? Ja, meget! Havde nemlig en klar ide om, at den fjerde parvibrator fra LELO ville være et absolut hit. Især med tanke på, at jeg egentlig fandt Tiani 3 ok, dog mest solo.

Men denne version taber stort, og på flere områder. Igen, som med We-Vibe, er der tale om en ”klemme” som sidder både indvendigt og på klitoris. Styret af LELO’s berømte Sence Motion remote. Det er så meningen at manden skal kunne komme til på samme tid, og det kan han da også. Men forskellen på Tiani 3 og Tiani K24 er stor. Der er nemlig kommet motor i den indvendige del. Men det er i Tiani’s tilfælde desværre ikke godt. Jeg kan dog ikke helt sætte en finger på, hvad der lige sker. Jo, igen glider den ud i siden og niver, men der er også noget ved vibrationerne i den indvendige del, der gør ondt, ikke godt. Og jeg kan ikke helt se pointen med dette her guld-halløj.

Er det sundt, eller skal det være pænt? Det er det bare ikke. Det ser faktisk lidt plastikagtigt ud L

Mærke: LELO

Materiale: Medicinsk silikone og ABS plastik, 24 karat Guld på maven.

Praktisk: Smuk og æstetisk, genopladelig – usb oplader medfølger, dog bruger remoten batteri. Udførelig vejledning, 100 % vandtæt

Design: Pænt, men guldet gør intet godt for udseendet

Fleksibilitet: Ok fleksibel

Nem at benytte: nej, så absolut ikke

Styrke: Middel, både brummende og snurrende. Otte mulige vibrations-mønstre med Sense motion, vippe og ryste funktion

Effektiv: Nej

Pris: 1499,00 kr. Vildt dyrt, og det er endda med 50 % i reduktion

Fundet her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud