Dildo vibrator – også god til manden

sponsor1


Moody dildo vibrator er skabt til hende, men er også perfekt til manden.

Må jeg præsentere en god, ”gammel” og vældig trofast veninde: Frøken Moody, tidligere Stubby, fra tyske FUN FACTORY.

En super effektiv pige, der har været i gamet i snart rigtig mange år, men som kun bliver bedre og mere smagfuld som tiden går. Nøjagtig som en del mænd og ikke mindst god vin.

Første gang, jeg mødte og anmeldte Stubby, nu Moody dildo vibrator, havde jeg en fast klumme i Tidens Kvinder.

Det var engang tilbage i nullerne, og allerede dengang havde jeg et rigtig godt øje til vibratoren. Også selv om ikke det hele ved det tyske produkt dengang sad lige i skabet.

Blandt andet kan jeg huske, at jeg var pænt meget oppe at slås med batteridækslet, der var fantastisk svært at få af og på igen. Og ja, den første udgave af den populære vibrator var rent faktisk med batterier. Der i sig selv siger en lille smule om, at den første Stubby/Moody ikke kom på gaden i går.

Min Moody er her fra

[embedplusvideo height=”500″ width=”610″ editlink=”https://bit.ly/1QaiHxJ” standard=”https://www.youtube.com/v/3NxIaBtAeTw?fs=1″ vars=”ytid=3NxIaBtAeTw&width=610&height=500&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7827″ /]

Ny og forbedret Moody dildo vibrator

Nu er Moody så kommet i en ny og opdateret udgave. Men, heldigvis da, har producenten, tyske Fun Factory, valgt at være 100 procent tro imod formen. For lige netop formen, det gælder både længe, tykkelse og materiale, har altid været lige i øjet – og med sin buede spids ude for enden af produktet, er vibratoren helt perfekt, som altid, til at stimulere G-punktet med.

Væk for længst, til gengæld, er batterierne. Så dem skal jeg heldigvis ikke længere slås med.

Den nye udgave er med en super smart magnetoplader, og så er motoren også en helt anden en tidligere – og heldigvis langt, langt kraftigere, der i min bog kun er et stort plus.

Dildo vibrator – også til manden

Desuden er G-punkt vibratoren med fire forskellige vibrations-hastigheder, samt en alenlang række af forskellige programmer at vælge imellem. Så der er ikke mangel på kombinationsmuligheder.

Sidst men ikke mindst, så er frøken Moody fortsat super effektiv og endda meget simpel at benytte. Hun styres og kontrolles meget enkelt via en tænd/sluk knap, samt plus og minus.

Så fra første sekund, du har hende i hånden, kan du egentlig bare køre derudaf.

Og ja, som du sikkert allerede har bemærket, så er den nye Moody også med stopklods, så hun også kan benyttes analt. For de fleste måske lidt af en mundfuld, men også her gælder som bekendt smag og behag.

Af samme årsag, altså stopklodsen, så kan Moody dildo vibrator med stor fornøjelse også benyttes af manden analt – men er IKKE for begynderen. Det er vibratoren trods alt lidt for voldsom i størrelsen/omkredsen til. Men er man et par, hvor begge gerne modtager analt – eller du som singlefyr tænder på et stort og godt produkt, du kan vibratorstimulere prostata med, så er Moody et ret godt valg.

Materiale: Medicinsk Silikone

Genopladelig: ja, magnet/usb oplader medfølger

Motor: Meget kraftig

Vandtæt: ja, 100 %

Længde: 18,8 centimeter (indførbar: 10 centimeter)

Tykkelse: 4,2 centimeter i diameter, på tykkeste sted

Vibrationer: 10 forskellige

Egnet til: Alle

Pris: Rimelig

Moody kan købes her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud