The Sky is falling

sponsor1———————–

Sky by AVEHimlen bliver vitterligt taget i brug i dette nye danske brand af vibratorer. Længe har svenske Lelo været suveræne på det nordiske legetøjs marked. Men nu har danske Ave Sky indtaget en plads i et forsøg på at komme frem med deres eget bud på lækkert og luksuriøst sexlegetøj.

Og jeg må sige at de har gjort det godt, indtil nu. Men først lidt første hånds indtryk:

Jeg mødte folkene bag allerede i 2014, da Sky produkter endnu ikke var i handlen, og min skepsis var også stor. Selv om den lille sky vibrator var yderst smuk, havde den en lidt underlig udstråling. Jeg var afgjort ikke klar dengang i 2014 til at forene formen af en sky og begrebet sexlegetøj. Så skyen fløj bogstaveligt ud af mit sind meget hurtigt.

Så blev jeg så igen præsenteret for Ave Sky igen i efteråret 2015, en gang til, kom jeg til at næsten overse produktet, og det var egentlig ikke før for en måned siden, da Ekstarbladet.dk spurgte om jeg kendte denne danske producent. Joooo jaaaa lidt, ikke rigtigt. Så finde ud af det, var svaret.

Nu kan jeg så præsenterer disse to vibratorer fra Ave Sky.

NIMBUS og CIRRUS.

Begge produkter kan købes her

Absolut ingen tvivl om at det er meget smukke produkter, men kan de noget??? Altså andet end at være smukke??

CIRRUS med tilbehørIndpakningen på begge er meget velovervejet, fra yderste til inderst for jeg følelsen af at der her er kræset om detaljen. NIMBUS og CIRRUS ligger begge i en boks af nydeligt og velavet materiale, der er på pappet vibratorene er placeret symboler som fortæller hvordan knapperne sidder. Og ganske god ide, da de kan være lidt svære at identificere ellers. Der medfølger for en gangs skyld en ret lækker opbevarings pose, ikke satin som vi ellers er vant til fra mange andre produkter, men en lidt lodden/sky agtig og rustik pose.

Produkterne bliver opladet af en medfølgende usb oplader, og den del som skal monteres på vibratoren er f også en lille sky. Ret gennemført hvis du spørger mig J Og en fin og fuldt ud vejledne lille folder er også at finde i bunden af æsken.

Nimbus med tilbehørNå nu til selve vibratorene, lad os tage NIMBUS ( lavt hængende, mørk regnsky) først. NIMBUS er formet som en lille hvid sky med fine sølv dekorationer som følger de bløde kurver på NIMBUS. I det hele taget er bløde kurver en gennemsyrende element i hele Ave’s linje af sexlegetøj. Så er det så spørgsmålet om man bryder sig om det eller ej. So far er jeg ok imponeret. NIMBUS kan findes her

NIMBUSSelve NIMBUS vibrere ret snurrende, selv er jeg mere til brum, men vibratoren kan komme temmelig højt op i tempo, så at nå himlen kan godt lade sig gøre selv for mig, med en lidt ihærdig indsats. Så jeg må nok give mig og lade NIMBUS få en plads i natbords skuffen, om ikke andet så bare for at tage den frem og nusse og kigge på, for den er fanme smuk.

CIRRUSCIRRUS ( en højt liggende sky dannet af vanddampe) er anderledes en d NIMBUS, først og fremmest fordi det er en vibrator til indvendig brug – en lidt g-punkts formet dame, so to speak. Selv om både NIMBUS og CIRRUS kan give indtryk af at være ”bløde og flexible” så er de det på ingen måde, overfladen er lækker og fløjlsagtig, men det er også det. Som med NIMBUS er vi ude i en meget smukt formet vibrator med de her sølv dekorationer, som ”by the way” var lidt upraktisk, tænkte jeg først, snavs og lign. Kunne måske være svære at få rengjort godt nok, men det har ikke været det store problem, dog bør man rengøre umiddelbart efter brug, ellers kan der godt blive brug for lidt mere end bare rindende vand. CIRRUS findes her

Den så lidt stor, efter min mening, men igen blev jeg ”snydt”, den passede superfint. Dog blev jeg, lige som med NIMBUS udfordret af de manglende brummende vibrationer.

Men jeg kom ret langt ved at bruge begge produkter sammen, CIRRUS indvendigt og NIMBUS udvendigt. Ganske fin kombo.

Fakta om NIMBUS og CIRRUS

Producent: AVE

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: snurrende, ikke brummende.

Antal hastigheder. Bilder mig ind at der er 10 hastiheder.

Antal programmer: 7

Genopladelige: ja, med den sødeste oplader jeg nogensinde har set.

Vandsikker: ja

Fordele – smuk, anvendelig, kvalitet, luksuriøst, skønt tilbehør i form af oplader og pose til opbevaring.

Ulemper – knapper svære at finde/trykke på, lidt dyre.

Hvem vil få glæde af NIMBUS og CIRRUS?

Jeg vil klart anbefale NIMBUS til den kvalitets bevidste kvinde som ønsker sig en vibrator som er smuk, en vibrator hun har lyst til at berøre sin krop med. NIMBUS vil også være en perfekt gave fra ham til hende som måske aldrig har været i kontakt med sexlegetøj, ellers som tænder på det stilrene og sobre. En gave han kan give uden alt for stor risiko for skideballe.

CIRRUS kan virke lidt skræmmende i sin størrelse, så en kvinde der har lidt erfaring med g-punkts vibratorer vil nok få stor glæde ud af CIRRUS, som sagt blev jeg selv overrasket over pasformen.

————————————————————————————————

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud